• jakov1
    325

Ako si moj komentar protumačio kao relativiziranje gluposti koje radi nova vlast samo zato što je i prethodnik bio loš, onda si promašio poantu.

Stvar je u tome da odgovorni u mažoretkinjama nisu imali problema dok im Bandić 11 godina nije kupovao uniforme, ali sad kad Tomašević ne daje pinku sa strane nego traži da se jave na natječaj s konkretnom inicijativom i planom, onda su uniforme odjednom problem.
  • Cif
    139
    ili ako Banditić nije napravil zakaj bi Senf
  • puxigadjurdja
    1.9k

ma kažem ti, nije tebe išlo.
  • Logistika
    1.3k
    100 zgodnih cura ljevici nabija komplekse,zato im nisu bitne. FACT !
  • Nolifer
    8.8k

Da su trans curke, dobile bi pinku i dildače od senfa
  • gledatelj
    658
    Koliko vidim to je privatna firma, a ne udruga pa nema ni smisla da se financiraju iz grada.

A ovdje je poduža tema o vlasniku te firme
    Link
  • Brusa
    1.8k
    ima i udruga. Predsjednik udruge je vlasnik i direktor firme.
    Inače udruga se zove MAŽORETINJE GRADA ZAGREBA, a firma ZAMA- ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE D.O.O.
    Odmah u 2. Članku statuta udruge stoji da se smiju koristiti nazivom ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE, uz dopuštenje d.o.o.-a.
    Znači da odmah naglasimo, ne znam ništa konkretno, niti tvrdim da se to radi, ali ta odredba je dušu dala za izvlačenje love iz udruge na račun d.o.o.-a.
  • flexXy
    2.5k
    U Facebook objavi Mile Kekina i njegove supruge gospođe Ivane Kekin o razlozima i sadržaju mog susreta s Milom Kekinom, ovime ga javno pozivam da, umjesto neistina, koje je naveo pokušavajući "kontrolirati štetu", javnosti kaže pravu istinu, prave razloge i pravi sadržaj našeg, kako navodi "neželjenog susreta". Uvjeren sam da je obaveza svih, pa i bračnog para Kekin javnosti govoriti istinu i samo istinu. Čekam, uvjeren sam, zajedno sa cijelom javnosti, da Kekini kažu istinu, o čemu se uistinu radilo - rekao je Nikica Jelavić

Je li Milutin isao izvuci neko financiranje kampanje pa sad radi na kontroli stete kad je dobio odbijenicu?
  • Nolifer
    8.8k

Tvrde da je to bio "nogometaš" :lol:
  • flexXy
    2.5k

Zabuna u stilu Pitijina prorocanstva, ovisi di je zarez ubacio

Nikica: Halo Mile, ovdje Nikica Jelavic.
    Mile: Koji nikica?
    Nikica: Nogometas ne, kriminalac

Jadan Mile je cuo: nogometas, ne kriminalac
  • jedan u nizu
    10k

Boze dragi, prolistao sam tu temu i glava me zabolila, a taj Šćuric je ocito muljator svoje vrste.
    Onima kojima se neda citati temu, ukratko:
    -netko je otvorio temu i upitao sto mislite o zagrebackim mazoretkinjama
    -uskoro se javio profil koji se hvalio sa njihovim brojkama, nagradama i sl. a isti profil je odgovarao svakom postu koji je rekao da su mazoretkinje bezveze i sl
    -taj profil je naravno sam Alen Šćuric, a to je i sam potvrdio, tj predstavio se, nakon cega je krenula sprdnja na forumu
    -ubrzo je nastalo par novih profila koji su na isti nacin branile mazoretkinje i hvalilo se brojkama te su svi shvatili da je to i dalje A.Š. samo pod novootvorenim profilima
    -sprdnja se jos vise pojacala

Na kraju, znamo da doticni A.Š. je vlasnik firme, a novac izvlaci iz udruge (kako je i napisao @Brusa ).
    Navodno cure nastupaju volonterski, ne dobivaju nikakvu naknadu, a placaju clanarinu.
    Placaju ih strane manifestacije koje zele da nastupe kod njih.
    Placaju ih domace manisfestacije te imaju svoj cijenik usluga.
    Imaju nekoliko sponzora, a medu njima je i GNK Dinamo, pa pretpostavljam da ih klub sponzorira, a one nastupaju zauzvrat na utakmicama.
    A.Š. se vec više puta žalio da im se smanjuju subvencije grada, a evo njegov komentar iz vec davne 2008. godine:

"Pa ovako. Mi "gradski" novac dobivamo po 3 osnove. Proslih dvije godine smanjili su nam 10% po jednoj osnovi, 50% po drugoj, a predsjednica Turistcke zajednice nam je izjavila da ove godine vise uopce necemo dobivati ta sredstva (koja smo dobivali 10 godina). Ukoliko se sve to obistini dobivat cemo svega 38% sredstava koja smo prije dobivali. Bilo kakvo smanjenje vec sada smanjenih prihoda otvara samo jedno: rat sa Poglavarstvom, a u slucaju gubitka tog rata "udar na clanove", sto bi znacilo smanjenje clanstva i pocetak kraja Zagrebackih mazoretkinja. U svakom slucaju jos je rano panicariti. Dok ne vidimo ikakve podatke."

Iz grada su rekli da je bio natjecaj za financiranje. i da nisu skupili dovoljno bodova da ostvare to pravo, a da ih bira neovisno tijelo.
  • gledatelj
    658
    Kad smo već kod mažoretkinja, sjetio se sad kako je pred 10+ godina pričala jedna cura koju znam da je bila u njima. I pricala je kako je znala bit na Dinamovim utakmicama i da joj je jednom rečeno da poslije tekme ide sa nekim ili od u hotel neki, tako nešto. To joj je zadnja tekma bila jer je odbila.
  • jakov1
    325
    Na kraju, znamo da doticni A.Š. je vlasnik firme, a novac izvlaci iz udrugejedan u nizu

Ma daj... A ja sam baš bio uvjeren da je čovjek koji žica javni novac kroz medije čist, a da gradonačelnik osobno želi uništiti cure koje bacaju štapove zato što nisu ružne lezbače, i to pred izbore.
  • Ali
    2.3k
    Činjenica je slijedeća da je ako usporedimo period od 5 godina izdvajanja Grada Zagreba za šport 2019 i 2024 vjerovatno danas manje ili isto, a ukioni proracun je znatno znatno veci.
    Dakle Grad ne ukaze u sport.

Naravno "ljukava ljisica" ubaci renoviranje dvorana , vjerovatno i izradu nacrta za kranjcu itd pod ulaganje u sport i tako malo zakamuflira.

Ono kaj zelim od Grada da u godini prije izbora pokaze transparentno direkna ulaganja u klubove i razne "tetkica" udruge 2019 vs 2024 i ukupni proračun.

Pa da ne muljamo i ocekujemo glasove ljubitelje sporta.

A najzanimljivoje je sto uvike se izvuče neko opravdanje zakaj se dokinulo ulaganje, uvijek je kao netransparentnost nekih ljudi u klubovima (cibona, mazoretkinje, zagreb-badel, Bosco...)
    Naravno da uvijek mozes naci opravdanje i onda to kroz glasnogovornike (ovdje MaliDionicar i Boss...i ine) gurnes misljene "pa i treba im ukinuti". A kak to da niti jedna udruga (npr. ovi kugosloveni kaj su na bor napisali neke jugo fore bratsva i jedinstva), oni su bas zasluzili da si isplacuju dnevnice za obilazenje druhova filjem balkana....

Ok, kak bi rekao pokojni Spajki, ako si peder budi musko i reci jesam peder.... tak i ovi, recite mi zagovaramo neke druge vrijednosti koje su u suprotnosti sa sportskim, nacijonalnim, vjerskim i sličnim vrijednostima. Legitimno, izadji i ako dobijes potporu sprovedi programe, a ne prodajes za dinamovca, a realno te boli ona stvar...
  • nemapredaje
    3.9k
    ako si peder budi musko i reci jesam pederAli

Ispravka, ovo je izjavio Rojs
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.