• jakov1
    742

Ako si moj komentar protumačio kao relativiziranje gluposti koje radi nova vlast samo zato što je i prethodnik bio loš, onda si promašio poantu.

Stvar je u tome da odgovorni u mažoretkinjama nisu imali problema dok im Bandić 11 godina nije kupovao uniforme, ali sad kad Tomašević ne daje pinku sa strane nego traži da se jave na natječaj s konkretnom inicijativom i planom, onda su uniforme odjednom problem.
  • Cif
    432
    ili ako Banditić nije napravil zakaj bi Senf
  • puxigadjurdja
    2.4k

ma kažem ti, nije tebe išlo.
  • Logistika
    1.4k
    100 zgodnih cura ljevici nabija komplekse,zato im nisu bitne. FACT !
  • Nolifer
    11.9k

Da su trans curke, dobile bi pinku i dildače od senfa
  • gledatelj
    986
    Koliko vidim to je privatna firma, a ne udruga pa nema ni smisla da se financiraju iz grada.

A ovdje je poduža tema o vlasniku te firme
    Link
  • Brusa
    3.5k
    ima i udruga. Predsjednik udruge je vlasnik i direktor firme.
    Inače udruga se zove MAŽORETINJE GRADA ZAGREBA, a firma ZAMA- ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE D.O.O.
    Odmah u 2. Članku statuta udruge stoji da se smiju koristiti nazivom ZAGREBAČKE MAŽORETKINJE, uz dopuštenje d.o.o.-a.
    Znači da odmah naglasimo, ne znam ništa konkretno, niti tvrdim da se to radi, ali ta odredba je dušu dala za izvlačenje love iz udruge na račun d.o.o.-a.
  • flexXy
    3k
    U Facebook objavi Mile Kekina i njegove supruge gospođe Ivane Kekin o razlozima i sadržaju mog susreta s Milom Kekinom, ovime ga javno pozivam da, umjesto neistina, koje je naveo pokušavajući "kontrolirati štetu", javnosti kaže pravu istinu, prave razloge i pravi sadržaj našeg, kako navodi "neželjenog susreta". Uvjeren sam da je obaveza svih, pa i bračnog para Kekin javnosti govoriti istinu i samo istinu. Čekam, uvjeren sam, zajedno sa cijelom javnosti, da Kekini kažu istinu, o čemu se uistinu radilo - rekao je Nikica Jelavić

Je li Milutin isao izvuci neko financiranje kampanje pa sad radi na kontroli stete kad je dobio odbijenicu?
  • Nolifer
    11.9k

Tvrde da je to bio "nogometaš" :lol:
  • flexXy
    3k

Zabuna u stilu Pitijina prorocanstva, ovisi di je zarez ubacio

Nikica: Halo Mile, ovdje Nikica Jelavic.
    Mile: Koji nikica?
    Nikica: Nogometas ne, kriminalac

Jadan Mile je cuo: nogometas, ne kriminalac
  • jedan u nizu
    14.1k

Boze dragi, prolistao sam tu temu i glava me zabolila, a taj Šćuric je ocito muljator svoje vrste.
    Onima kojima se neda citati temu, ukratko:
    -netko je otvorio temu i upitao sto mislite o zagrebackim mazoretkinjama
    -uskoro se javio profil koji se hvalio sa njihovim brojkama, nagradama i sl. a isti profil je odgovarao svakom postu koji je rekao da su mazoretkinje bezveze i sl
    -taj profil je naravno sam Alen Šćuric, a to je i sam potvrdio, tj predstavio se, nakon cega je krenula sprdnja na forumu
    -ubrzo je nastalo par novih profila koji su na isti nacin branile mazoretkinje i hvalilo se brojkama te su svi shvatili da je to i dalje A.Š. samo pod novootvorenim profilima
    -sprdnja se jos vise pojacala

Na kraju, znamo da doticni A.Š. je vlasnik firme, a novac izvlaci iz udruge (kako je i napisao @Brusa ).
    Navodno cure nastupaju volonterski, ne dobivaju nikakvu naknadu, a placaju clanarinu.
    Placaju ih strane manifestacije koje zele da nastupe kod njih.
    Placaju ih domace manisfestacije te imaju svoj cijenik usluga.
    Imaju nekoliko sponzora, a medu njima je i GNK Dinamo, pa pretpostavljam da ih klub sponzorira, a one nastupaju zauzvrat na utakmicama.
    A.Š. se vec više puta žalio da im se smanjuju subvencije grada, a evo njegov komentar iz vec davne 2008. godine:

"Pa ovako. Mi "gradski" novac dobivamo po 3 osnove. Proslih dvije godine smanjili su nam 10% po jednoj osnovi, 50% po drugoj, a predsjednica Turistcke zajednice nam je izjavila da ove godine vise uopce necemo dobivati ta sredstva (koja smo dobivali 10 godina). Ukoliko se sve to obistini dobivat cemo svega 38% sredstava koja smo prije dobivali. Bilo kakvo smanjenje vec sada smanjenih prihoda otvara samo jedno: rat sa Poglavarstvom, a u slucaju gubitka tog rata "udar na clanove", sto bi znacilo smanjenje clanstva i pocetak kraja Zagrebackih mazoretkinja. U svakom slucaju jos je rano panicariti. Dok ne vidimo ikakve podatke."

Iz grada su rekli da je bio natjecaj za financiranje. i da nisu skupili dovoljno bodova da ostvare to pravo, a da ih bira neovisno tijelo.
  • gledatelj
    986
    Kad smo već kod mažoretkinja, sjetio se sad kako je pred 10+ godina pričala jedna cura koju znam da je bila u njima. I pricala je kako je znala bit na Dinamovim utakmicama i da joj je jednom rečeno da poslije tekme ide sa nekim ili od u hotel neki, tako nešto. To joj je zadnja tekma bila jer je odbila.
  • jakov1
    742
    Na kraju, znamo da doticni A.Š. je vlasnik firme, a novac izvlaci iz udrugejedan u nizu

Ma daj... A ja sam baš bio uvjeren da je čovjek koji žica javni novac kroz medije čist, a da gradonačelnik osobno želi uništiti cure koje bacaju štapove zato što nisu ružne lezbače, i to pred izbore.
  • Ali
    2.7k
    Činjenica je slijedeća da je ako usporedimo period od 5 godina izdvajanja Grada Zagreba za šport 2019 i 2024 vjerovatno danas manje ili isto, a ukioni proracun je znatno znatno veci.
    Dakle Grad ne ukaze u sport.

Naravno "ljukava ljisica" ubaci renoviranje dvorana , vjerovatno i izradu nacrta za kranjcu itd pod ulaganje u sport i tako malo zakamuflira.

Ono kaj zelim od Grada da u godini prije izbora pokaze transparentno direkna ulaganja u klubove i razne "tetkica" udruge 2019 vs 2024 i ukupni proračun.

Pa da ne muljamo i ocekujemo glasove ljubitelje sporta.

A najzanimljivoje je sto uvike se izvuče neko opravdanje zakaj se dokinulo ulaganje, uvijek je kao netransparentnost nekih ljudi u klubovima (cibona, mazoretkinje, zagreb-badel, Bosco...)
    Naravno da uvijek mozes naci opravdanje i onda to kroz glasnogovornike (ovdje MaliDionicar i Boss...i ine) gurnes misljene "pa i treba im ukinuti". A kak to da niti jedna udruga (npr. ovi kugosloveni kaj su na bor napisali neke jugo fore bratsva i jedinstva), oni su bas zasluzili da si isplacuju dnevnice za obilazenje druhova filjem balkana....

Ok, kak bi rekao pokojni Spajki, ako si peder budi musko i reci jesam peder.... tak i ovi, recite mi zagovaramo neke druge vrijednosti koje su u suprotnosti sa sportskim, nacijonalnim, vjerskim i sličnim vrijednostima. Legitimno, izadji i ako dobijes potporu sprovedi programe, a ne prodajes za dinamovca, a realno te boli ona stvar...
  • nemapredaje
    5.6k
    ako si peder budi musko i reci jesam pederAli

Ispravka, ovo je izjavio Rojs
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.