• Droljo
    9.7k
    Znaci na treninzima vjezbat uklizivanje glavom i to je to. Nema drugeCrni86

Jozo Gašpar style!
    :lol:
  • Ivdzo11
    4.6k
    Mateo Erceg iz Benkovca delegiran je za glavnog suca utakmice 17. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke koja se u nedjelju (17.45 sati) igra na Poljudu.

Pomagat će mu Bojan Zobenica iz Velike Gorice i Anto Marić iz Zagreba, a četvrti sudac je Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

VAR sudac je Anto Marić iz Osijeka, a njegov asistent Dario Kulušić iz Šibenika

Sudio jednom Osijek Rijeka i to je to što je sudio od derbi utakmica HNL-a
  • NORTE
    12.8k
    Mateo Erceg iz Benkovca delegiran je za glavnog suca utakmice 17. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Rijeke

Sudio jednom Osijek Rijeka i to je to što je sudio od derbi utakmica HNL-a
    Ivdzo11

I to navodno navijač Hajduka. Sudi vrlo važnu tekmu.
    Shvaćam da su mnogi suci zapravo navijači nekog kluba i imaju neke favorite u ligi pa je nezgodno to sve skupa organizirati, ali neke osnovne preduvjete za delegiranje bi trebalo usvojiti.

Mislim jedna sudačka odluka praktički može odlučiti prvenstvo, tako da ne bih sve to uzimao zdravo za gotovo.

Prije svega zapravo VAR mora biti taj koji ispravlja krive sudačke odluke, nažalost VAR ne ispravlja ni krivo dosuđene kornere i sl. jer su pravila takva.
  • chago13
    33
    Deklarirani navijač hajduka, samo neka naši šute i glume gospoštinu...
  • Jaro
    8.3k

Ovaj lik svako kolo komentira potencijalne i dosuđene VAR intervencije za Premier League - kao iz objektivnog kuta čisto kroz pravila. Nekad zna izaći baš zanimljivih objašnjenja koja su na prvu poptuno nelogična, ali pravila. Još, naravno - svaka liga ima neka svoja pravila, običaje i zakonitorsti. Ovo je za jučer/prekjučer...
  • Paggini
    29k
    I to navodno navijač HajdukaNORTE

Koliko ih ima sad? Dadić otpao, Erceg, Lovrić osobno znam da je hajdukovac iz Đakova, Čulina? Strukan je dalmos ali ne znam jel tovar? Kolarić je isto navodno hajdukovac?

Mislim da se razumijemo, nije da imam nešto protiv toga, potpuno je prirodno jer živimo u zemlji sa dva kluba, a suci su uglavnom ljudi koji od malih nogu prate nogomet pa je prirodno da imaju naklonjenost i navijačke afinitete, ali zaninljivo koliko ih je novih baš iz južnih krajeva.
  • javolimtebejako
    1.6k
    Mateo Erceg iz BenkovcaIvdzo11

I to navodno navijač HajdukaNORTE

ako je iz benkovca, definitivno je navijač hajduka :lol:
  • rioda
    5.7k
    Prije svega zapravo VAR mora biti taj koji ispravlja krive sudačke odlukeNORTE

U VAR sobi tek izlazi na vidjelo tko je čiji navijač. Šteta što neke snimke od ove sezone neće iscuriti u javnost
  • Juznjak
    3.9k
    Nisam vidio ranije na yt, a nisam vidio niti da je ovdje netko spomenuo. Skomina gostovao na podcast inkubatoru. Pogledao sam samo početak, tamo navodi da je dan nakon derbija na Poljudu vidio snimku situacije Kačavenda-Rakitić i da je skroz promijenio mišljenje i da za njega to nikako ne može biti kazneni udarac. To apsolutno nigdje ne možete vidjeti niti pročitati osim ako nećete upalit podcast i slušat…
  • Jaro
    8.3k
    izrezat short/reel i shareat
  • badjibadara
    4.1k
    b_241211023.jpg?v=1

Trener Leipziga Marco Rose je nakon završetka sinoćnje utakmice protiv Aston Ville tješio linijskog sudiju Alessandra Giallatinija.

Italijanski sudija je plakao nakon posljednjeg zvižduka njegovog kolege Maurizija Marianija i djelovao je veoma potreseno nakon čega mu je prišao trener Leipziga i tješio ga.

Šta se zaista dešavalo otkriveno je na konferenciji za medije gdje je šef stručnog štaba njemačkog tima odgovorio na pitanje šta se dešavalo s italijanskim arbitrom.

"Pitao sam ga šta se dešava. Rekao je da je danas odigrao posljednju utakmicu, ima 49 godina i upravo smo mu donijeli dres", otkrio je Rose i nastavio dalje:

"Prelijepa i emotivna priča. Čestitao sam mu i rekao da sad ima više vremena na raspolaganju te da ga iskoristi na pravi način kao i da brine o porodici".

Giallatini je sudija s FIFA značkom od 2013. godine te je između ostalog sudio na Euru 2020. godine i Svjetskom prvenstvu dvije godine kasnije.
  • Crni86
    6.4k
    da je dan nakon derbija na Poljudu vidio snimku situacije Kačavenda-Rakitić i da je skroz promijenio mišljenje i da za njega to nikako ne može biti kazneni udarac.Juznjak

Pa kad analiziraju to se vrti snimka kod njih. Sve mi je jasno kakva je ozbiljnost strucnjaka kada je on to na prvu zakljucio da je penal a snimku nije htio ni gledat. Kako god okrenes lik ispada smjesan kao neki elitni bivsi sudac.

Sta nije da se i njima vrti snimka dok analiziraju situacije?
  • Crni86
    6.4k
    Iz kojeg razloga je selahi dobio zuti karton? Kako je ona proslava gola ikakva provokacija?
  • IvanPerić1945
    51
    Propisno, svaka vrsta provokacije se kažnjava
  • Crni86
    6.4k
    dobro ali sta je tocno u tom cinu provokacija. Meni se cinilo kao obicna proslava gola kao kad npr mbappe prekrizi ruke ili bellingham onako rasiri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.