• Carrasco
    4.5k
    Njegova utakmica.
  • Švabo86
    71
    Dobro odigrana utakmica Roga, uz pretrcanih 12km. Mislim da bi nam bio od koristi do kraja sezone. Sad, ako se da spustit cijena nešto
  • Z brega sam
    9
    Ja se još uvijek nadam da će se Rogu otvoriti. Vidi se da može i da nema respekta prema nikome. Da na momente izgleda traljavo (proklizavanje, prekršaji, ...), izgleda, ali ima taj prvi trzaj, eksplozivnost u prvom koraku s kojim slama protivnika i stvara prednost.
    Mislim da ima šta tražiti u kombinaciji Baturina- Sučić- Mišić do kraja sezone kao ozbiljna rotacija.
    Ako griješim, nadam se da njegova igra neće ostaviti dodatne posljedice na rezultate do kraja prvenstva.
  • ElDorado
    714
    Najviše me muče njegove greške u dodavanjima i uvijek potez previše
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ja mislim da on može biti blizu onom starom, ali mora igrati u kontinuitetu, nitko nije ulovio formu igrajući po 15 min, a Rog bi nama mogao biti onaj igrač koji je bitan, a koji neće otići van jer je svoje mladosti i transfere već prošao - smirena glava, lider
  • Crni86
    6.4k
    jucer drugo poluvrijeme maestralan, al vise mi se dize kosa od igraca koji imaju 30 godina. Ako se moze produzit posudba super, ali nije me jos uvjerio da je to igrac kojeg bi mi trebali otkupiti. Kaj da ga cekamo do 32. da opet zasja do kraja? Puno previse oscilacija, pa onda bi rade trpio oscilacije klinaca od 17,18,19 godina nego od decka koji ima 30 godina. Sori Marko,nista protiv tebe.
  • Dinaminjo
    1.1k
    Uff da mu je sjeo mrvu bolje onaj sut..
  • Beowulf112
    344
    Rog je protiv Celtica 2-3 puta lijepo iznio loptu.Ja bi volio da ostane ako je cijena oko milju eura.Sad neznam koliko calgiari trazi.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.