• mali M
    6k
    Josip Baričević, sadašnji vlasnik zgrade, u proljeće lani počeo je s pripremama za rušenje toga starog ruševnog objekta. Najavio je da će nakon rušenja na tom mjestu izgraditi novu zgradu. Kaže da je staru zgradu Zagrebačke banke u Paromlinskoj kupio 2018. godine, ali da zbog pandemije koronavirusa nije mogao ništa raditi.jedan u nizu

Dečki iz prve ruke, ta zgrada je za pranje novaca. Već je nekoliko puta promjenila vlasnike, koji su redom iz inozemnih fondova sa hrvatskim predstavnicima. Dal će ovaj kaj napraviti neznam, ali kad sam zadnji put baš spomenuo tog zadnjeg koji je kupio da se nadam da će nešto napraviti iz toga, ljudi iz tih poslovnih krugova su se slatko nasmijali...
  • ShanKu
    1.1k
    Svaka čast svima kaj žive u Zagrebu i oko Zagreba, ja ne bi mogal živjet u tim gužvama. Tek kad dođem na ceste Zagreba vidim kako imam tanke živce :sweat:
  • miro
    4.9k
    Umro je Siniša Švec, još jedan simbol grada koji lagano odlazi. Počivao u miru
  • Dino
    2.9k
    Ovo je situacija gdje je hitna trebala strgat sve stupice i spasit zivot. Nemres se borit s ovakvim glupostima drugacije.
  • Oluja
    4.7k
    Index
    Zagrebačke mažoretkinje prestaju s radom: "Tomašević nas ignorira i zavlači"
    Index Magazin

ZAGREBAČKE mažoretkinje prestaju s radom nakon 31 godinu.

Mažoretkinje su najavile press-konferenciju danas, 11. prosinca, u 20:30 na igralištu iza I. gimnazije na adresi Avenija Dubrovnik 36. Najavile su da će 9. siječnja pred zagrebačkom gradskom upravom demonstrativno zapaliti svoje uniforme.

Što je dovelo do ovoga?
    Zagrebačke mažoretkinje su institucija grada koja je tijekom 30 godina postojanja imala više od 5000 nastupa. 19 puta bile su europske prvakinje, a 23 puta državne. Imale su 360 nastupa u 28 zemalja Amerike, Europe i Azije, ne uključujući Hrvatsku.

Prije pandemije imale su 620 mažoretkinja, a sada ih je, kažu, 300. Tvrde da već nekoliko godina ne dobivaju subvencije Grada Zagreba, već su trošile svoj novac, novac sponzora i partnera. Također napominju da nose uniforme stare 14 godina.

Zbog nedovoljno sredstava su, kažu, morale smanjiti broj treninga za 60%, smanjiti broj grupa i mažoretkinja, dati otkaz djelatnicima i smanjiti plaće preostalima.

"Tomašević nas zavlači"
    "Dvije godine nismo dobile ni centa. Tomašević nas potpuno ignorira i zavlači. Potrošili smo preko 70.000 eura svog privatnog novca i više nemamo ni centa. Došao je kraj timu nakon 31 godine turneja od Martinika i Meksika, do Kine i Tajvana, nakon 19 titula Europskih prvakinja, nakon tisuća nastupa za najveće institucije i događaje u gradu. Za ovo je kriv samo i isključivo gradonačelnik Tomašević", napisale su mažoretkinje u priopćenju medijima.

"U više navrata smo molili gradonačelnika za sastanak ignorirao nas je. Početkom listopada smo imali sastanak sa g. Darko Tot, pomoćnikom pročelnika za fondove, mlade i tehničku kulturu grada Zagreba, koji nam je obećao hitnu pomoć. Nakon dva mjeseca zavlačenja od toga neće biti ništa", dodaju.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Možda da se predstave kao gay mažoretkinje.
  • mali M
    6k
    baš san htio reć, ili da imaju uniforme u duginim bojama.. žalosno je da se šalimo al tako bi ih sigurno sponzorirao grad
  • Mali Zeus
    14.6k
    Ili još bolje da kažu da imaju jednu trans mažoretkinju. Pa kad lova krene au.
  • Doktor Kunić
    4.1k
    ili da imaju uniforme u duginim bojama.mali M

Pa kako im ovo nije palo na pamet :lol:

Milojka kekin bi se odma angažirala, možda i učlanila
  • mali M
    6k
    Milojka kekin bi se odma angažirala, možda i učlanilaDoktor Kunić

:lol: i da umjesto onih malih palica mlate po zraku sa dildačima :lol: :lol: :lol:
  • Doktor Kunić
    4.1k
    uvjet za učlanjenje bi bila brnjica na nosu, rupetina na uhu i najmanje 2 boje na kosi, mi se borimo za ženska prava! Mogli bi ih odma i na euroviziju poslat
  • mali M
    6k
    "Zagreb... progresivan, ali u odrastu..." kakva mamilica i san za svaku antifu tamo! Daj zamisli, grad koji čini sve što može da bude sve gore, a zapravo njegov rast je njegov odrast... milina!
  • jakov1
    325

Uvijek mi ih je bilo fora vidjeti na nekom događaju, ali mi nije jasno kad netko kuka jer ne dobiva javni novac za nešto što je realno osobni hobi. Mislim, ako 14 godina ne mogu skupiti novce na nove uniforme (koje su glavna stvar po kojoj ih se prepoznaje), zašto bi im itko htio dati bilo kakav novac?
  • Nolifer
    8.8k

Eh kad bi ovaj nesposobni manje financiral svoju "gej"populaciju, možda bi bilo love i za mažoretkinje. Stvarno sramota, da sve što je normalno mora ići u gašenje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.