• Dani Olmić
    588
    brugge je trazio tih 2:1 i onda i sreca prati hrabre jbg - treba cestitat
  • veselko tenžera
    2.8k
    Jbg, šteta, da su ostali bod iza moguće da bi tako ostalo do kraja.
    Ništa sad, sutra za Spartu, pa u zadnja 2 kola za City i Stuttgart.
  • Ali
    2.3k
    Bas steta, tako sam se nadao da ce sporting ovo dobiti veceras.
    Bojim se da ce Bruge bit zadnji u 24... a mi 25..
  • Jima
    2
    Jedini X danas mi
  • E46
    811
    Narvano, sve je do mentaliteta, samo brugge nema 5 stozernih igraca u bolnici. A uvjeren sam da he Amorin osto trener da ne bi ovako jadno izgubio.
  • Dani Olmić
    588
    jbg - da je ovo da je ono … srecu treba trazit i zasluzit … a to bolnicko stanje u dinamu isto nije slucajno po meni .. u malo kojem klubu imaju tolko ozljedenih
  • Jima
    2
    Dobiti Milan i unutra smo.Pitanje hoće li bod biti dosta.Premalo je neriješenih utakmica...
  • Dani Olmić
    588
    Sutra navijamo za Spartu i Young Boys
  • NitkoBitan
    20.6k
    Da smo dobili Celtic mislim da bi nam i dalje trebao barem bod protiv Milana zbog gol razlike. Bit ce gusto za uc u top24.
  • Jima
    2
    Slažem se. Nadati se da Milanu neće trebati za top 8, a da se naši igrači oporave. Nisu oni nepobjedivi.
  • E46
    811
    Jos uvijek mozemo okreniti sve ovo na dobro. Treba kupiti 3 4 istinska pojacanja za ligu prvaka uz ulog od 10 milja eura ako je to moguce. Dva su razloga:

1. Mislim da mozemo privuci takve igrace uz spiku da budu odlucujuce role protiv Milana, opet ukoliko ispadnemo imamo kolku tolku garanciju da cemo igrat iduce godine direktno LP ako osvojimo HNL sto je s takvim igracima jako realan scenarij.
    2. Mislim da i da ispadnemo s takvim igracima iz lige prvaka sigurno cemo se prosetat hnlom u drugom dijelu a onda ce nam se ti igraci opet isplatit...

Kako god okrenes trenutno ne znam na koji nacin se ne bi isplatilo ulozit 10 milja eura za 3 4 igraca..
  • Ali
    2.3k
    Mi kao klub organizacijski nismo zasluziti uci u 24 ekipe.

Ok povrede su malo brojnije, ali nista neubicajno za takav ritam. No ozbiljna ekipa ne otvara sampanjac kad udje u LP , nego ulozio dio novca u kvalitetna pojacanja kako nebi bili promatrac nego sudionik.

Ljudi dragi, mi smo u ključnu utakmicu LP ove sezone za Dinamo ušli sa trojkom koje je prošle sezone bila okosnica hnl ekipe (lokosi) koja se borila za sredinu i malo prema dolje. (Sandro, Luka, Lukas) od kojih su dvojica od tada imali dugi oporavak a Kuke je i u Loksi bio jocker sa klupe kraj Tucia . U isto to vrijeme su druga dvojica Rog i Pjaca se oporavljali i trazli minute nakon raznij terapija. Da ne spominjem da je pojacanje s klupe Xoxha bio krilo Belupa koji uredno pliva od 7-9 mjesta hnl...

Mi se cesto zavaravamo, ali je ozbiljan problem vjerovati da je to kadar za LP !

A povrede, tko nam je povređen (izuzev Sučića) Mišić, Ademi, Petko pa oni su skupa sa KTC vec ozbiljno u veteranskim godinama samo je cudo da nisu i ranije otpali kao radkape zbog ozljeda i raubanja.

Svi oni mogu biti rotacijski igrači za hnl da se ne troše glavni, ali oni su nama nazalost glavni ker nismo investirali.

Skupljamo lovu na hrpu zakaj ?
  • nin0belan
    0

Pojačanja ne možeš prijavit za preostala dva kola LP.
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Zašto Brest igra utakmice lige prvaka na zamjenskom stadionu?
  • Jaro
    8.3k
    Zašto Brest igra utakmice lige prvaka na zamjenskom stadionu?Ijayi Atiemwen

Brest, a French football club making its Champions League debut, cannot host its home games at its traditional Stade Francis-Le Blé due to the stadium's outdated infrastructure. The stadium, which has a capacity of 15,200, only 5,000 seats meet UEFA's requirements for hosting European competition. As a result, Brest has requested to play their Champions League games at the Stade de Roudourou in Guingamp, which is about 110 kilometers away. This stadium, with a capacity of 19,000, complies with UEFA’s standards, making it a more suitable venue for Champions League matches
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.