• DrawTube
    5.7k

Samo totalni idiot poput lubeničarskih sektaša i plenkošenka može renovirati jedan stadion u centru, a onda i drugi s ovakvom prometnom infrastrukturom. Kakvi će tek čepovi biti u Kranjči, a na novom Maksimiru da ne govorimo

Kranjča će primati duplo manje ljudi nego Maksimir, a njena lokacija ima još bolju prometnu povezanost od već dobre prometne povezanosti Maksimira

Vlak koji je doslovno na 5 minuta hoda ne upada u prometne gužve. Krkljanci zbog utakmica bit će minimalni
  • emilperska
    7.3k
    Prije utakmice bi s obzirom na sve date okolnosti objeručke prihvatio X odnosno X bio bio kao kuća. Sad ipak osjećam žal za pobjedom no to je do toga jer smo ih obrambeno odlično limitirali da prema naprijed jednostavno nismo imali više s kim. Zalimo za Pjacinom šansom sto je neka nategnuta polušansa. Vise zalim za onim kad je Kule na nečiji ubačaj bio nečuvan i fulao loptu.
    Bas kiks Kuleta..

Kule i Baturina danas nekako van utakmice. Za Kuleta razumijem. On nikad nije bio planiran za prvog napadača i trenutno ga cijedimo preko maksimuma.
    Mislim da je Hoffenheim Baturina svoje najbolje partije kod nas odradio. Ovo je sad već teško forsiranje i klub će vjerojatno značajne napore uložiti u PR sa njegovim managementom da "Baturinu zeli PSG". Po meni ga prodati na zimu dok ga mozemo jos upakirati pod potencijal jer će cijena poceti padati, a on se neće dizati previse preko ovog sto sad pruža.

Špika najbolji od naših. Kača solidan. KTC standardan. Pohvale Maxu dns, isto jako pristojna partija..
  • emilperska
    7.3k
    a njena lokacija ima još bolju prometnu povezanost od već dobre prometne povezanosti MaksimiraDrawTube

Svaka čast, Korlaet i Senf nam ne bi bolje obranili "operaciju Kranjčevićeva". Zadivljen sam. :cool:

Mozda si u pravu za ljude koji zive na potezu Crnomerec Maksimir. Za ostale navijače će noćna mora biti. Ali za drugu temu svakako..
  • superhik
    11.7k
    Barem smo imali clean sheet.
    It's something.
  • über alles
    1.6k

Meni je nocna mora sa zapada grada doc na maksimir ,pa ne kmecim.

Di god da je nece svima bit blizu.
  • Ludovic IX
    7.6k
    Nisam 100% siguran ali mislim da nikad nismo u istom kolu imali pobjedu i mladih i seniora. Pomislio sam na to kad je sudac odsvirao kraj na tekmi mladih..

Ja i moje copranje
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ne znam u kojem dijelu grada nije prometni kaos, pogotovo u tom vremenu kad se ljudi vracaju s posla, a na to nadodaj jos i utakmicu i 20tak tisuca navijaca...

Eto sa stadionom na periferiji grada vise ne bi bilo guzvi, ljudi do stadiona ne bi isli kroz prometne krkljance u gradu... Mos si mislit. Do Maksimira te barem vodi 7-8 tramvajskih linija.
  • Ludovic IX
    7.6k
    Ja sam u kutini bio u 21:50.. samo treba znat izabrati mjesto za parkirat auto
  • Infinity
    16.9k
    Pomijesani su mi osjecaji. S obzirom na sve izostanke i na sta licimo vec neko vrijeme, ovo je bilo cisto solidno. Bilo je tu i agresije i presinga. Pokusalo se i prema naprijed nesto odigrati, mada mi nikako nije sjeo aut prije poluvremena, tj. vracanje lopte unatrag, kao i Zagijeva promjena strane kod ispucavanja lopte pred kraj utakmice.

Kad vidim tko je bio na drugoj strani, nisam zadovoljan ni 1%. Mi smo u momentu u kojem nam trebaju tri boda, a Celtic moze sto puta biti Celtic, al nije '67. Protiv njih na domacem terenu uvijek ocekujem tri boda. Iznimka moze biti neka utakmica u kojoj nam je bod dovoljan za neki korak naprijed. Ma u kakvoj oni formi bili, nije puno falilo da u Dortmundu ponove nas rezultat iz Munchena. Itekako su pobjediva ekipa. To sto ih u Skotskoj nitko ne pobjedjuje vise govori o njihovim protivnicima, nego o njima.

Morat cemo se dobro pripremiti za narednu godinu. I dalje postoji lijepa sansa da se prodje dalje, al morat cemo izginuti za taj uspjeh. Puno posla je pred nama.
  • Noel
    7.4k

Lijepi realan i sažet komentar. Ali ne samo ove utakmice nego i cijele situacije u Dinamu trenutno.
  • Crusades
    14.2k
    Nisam nezadovoljan, da smo bili malo više pošteđeni s ozljedama mi bi ovo danas glatko uzeli.

Nismo imali širinu zbog ozljeda, to nas je koštalo.
  • Dzoni
    872
    Nemam što za zamjeriti ekipi. Fali nam pola prvih 11 i odigrali smo borbeno i čisto solidno protiv Celtica. Jedino mi je zasmetalo što su zamjene bile 10ak minuta kasnije nego što su trebale biti uvedene
  • FelceAzzurro
    37
    S obzirom na sve, borbena tekma, i dalje živi za sljedeću rundu.
    Tribine jako dobre! Nije kao spontane brije i izlasci u Pakrac 92. Al može proć :victory:
  • Kepec
    7.1k
    Ne razumijem komentare vezane uz zamjene, koga smo to točno imali za promjenit? Ozljeđenog Torrentea, juniore Zebića, Pavića, Jakirovića, Bakovića i Ćutuka, Cordobu koji je zadnje igrao 1.11. 20 minuta protiv Šibenika te trojac Mbuku, Hoxha i Stojković koji su ušli no oh ne prekasno. Kao nešto bi napravili da su ušli 10 minuta prije?

Sere se samo da bi se sralo. Celtic je 3.3. izgubio od treće momčadi svoje lige, nakon toga je igrao remi s drugom močadi lige, pa 1.10. izgubio od Dortmunda i igrao dva remija u Ligi prvaka te protiv druge momčadi svoje lige, ostale utakmice su pobjedili. Ali ne, danas su oni bili katastrofa, danas je Dinamo trebao pobjediti. I kaj da smo pobjedili? Onda bi rekli "Ma joj bezvezni Celtic u lošoj su formi, ništa nisu odigrali".

Da se pobjedio Monaco i da smo prvi u prvenstvu današnji bod bi se slavio kao naslov. No eto, kaj bi bilo kad bi bilo. A komentare po Instagramu, Facebooku pa nažalost i tu po Forumu bolje ne komentirati. Očito su ljudi nezadovoljni svojim životima pa ih upotpunjuje kada napišu negativan komentar i vrijeđaju redom igrače.

Samo podrška, samo pjesma, samo pljesak. To je ono kaj će podići ovu ekipu i izvući je na prvo mjesto kao i prošle godine. A jazavčine koje bi samo zviždale, vrijeđale i psovale neka ne dolaze u 5. mjesecu na Trg.
  • ShanKu
    1.1k
    obrambeno odigrali za 3 boda... u napadu za nijedan bod = 1.5 boda zaslužili :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.