• Heisenberg1986
    256
    Ljudi dobro smo igrali danas i borili su se igrači kao lavovi. Ja bi zariskirao maksimalno zadnjih 10 min, ql s razlogom ja nisam trener dinama.

Uvjeren sam da bi ih dobili s punom momčadi.

Možemo samo biti ponosni kako se borimo s najjacim ekipama ove godine i još ništa nije gotovo!

A sad to prenijeti u HNL di moramo dobit naredne utakmice, ovaj intenzitet nitko iz HNL ne može izdrzati, pa ajmo napokon to pokazati.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ne znam što smo mogli izgubiti.The Undertaker

Bonus na koeficijent, 700 tisuca eura, dio sansi za prolaz dalje...

Pa dajte budite realni, Celtic vidljivo odmorniji i sa vise energije. I kad ti igraci ovako u bloku jedva imaju energiju kako bi to tek izgledalo u natrcavanju gore dolje i branjenju kontri.

Prolaz sa 10 bodova uz gol razliku kakvu imamo (a slijedi Arsenal u Londonu), ne znam... tesko.
  • Zambatine škude
    3.1k
    Kad suparnik da dva gola onda je to dokaz da imamo tisuću i jedan problem u obrani i da trebamo sedam igrača. Kad ekipu koja zabija valjda tri gola u prvenstvu u prosjeku svedeš na dvije polušanse bez pet prvotimaca, onda su oni katastrofalna i smiješna momčad, a pristup Dinama sramota.

Ovo odavno više nije forum, ovo je postala zadruga za kolektivno ispoljavanje frustracija i safe place za najimbecilnije nogometne misli.
  • Noel
    7.4k
    Bravo za želju i volju danas. Baturina ozbiljno mora sredit glavu. Podsjeća me na Ivanušeca kad je bio i Dinamu i kad je bila oko njegovog transfera priča. Mali posloži se u glavi da nebi završio ko prijatelj Ivanušec.
    Kaj se tiče današnje tekme bravo svima. Da je ovakav pristup u HNLu već bi blizu bio službeni kraj prvenstva.
  • The Undertaker
    6.2k
    Pa nisam ja nezadovoljan igrom. Ovo je naš maksimum u ovom trenutku i bod nije neuspjeh. Ali mi nije jasan rezon da bar ne pokušaš nešto.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ali mi nije jasan rezon da bar ne pokušaš nešto.The Undertaker

Pokusavanje necega je ujedno i rizik. Pod rizik prvenstveno mislim na opsadu gola pred kraj... Nije da nismo imali pokusaja tijekom utakmice.
  • The Undertaker
    6.2k
    Rizik je izgubiti 700 tisuća a dobit je neizmjerno veća. I opet imaš isti popravni. Ako se nekad isplatilo riskirati onda je to danas.
  • IceMan
    2.4k
    Da malo i stanem na stranu Baturine, puno puta bi danas i doveo/primio loptu na njihovoj polovici, često nebi imao priključka. Čak i kad bi uspio višak sebi složiti, nije to previše ni značilo.

Vjerojatno je iscjeđen, poluozlijeđen i umoran.

Tim više mi je još više nejasno zašto Stojke više ne igra.
  • Krizy
    48.6k
    Ozljedama poharani i u očajnoj formi Dinamo je tek druga momčad kojoj Celtic nije zabio pogodak ove sezone.

Prva je bila fantastična Atalanta, koja ove sezone nema niti jedan poraz u Ligi prvaka, štoviše Real je večeras postao prva momčad koja je ove sezone povela protiv njih u LP.

Celtic je dobio Leipzig s 3:1, Slovan s 5:1, igrali su neriješeno s Atalantom i Bruggeom i izgubili samo od Dortmunda.
  • don
    8.2k
    Celtic večeras bez i jedne velike prilike. Limitirali smo ih dobro i to mi se sviđa.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Prije početka Lige prvaka govorili smo da bi 8 bodova bio odličan uspjeh, a bili bi zadovoljni i sa 7. Stoga, ja sam zadovoljan, ali da se moglo više i hrabrije, moglo se i trebalo se. Zašto ne vadi Baturinu ako ne može? Dapače, zašto uopće igra ako je poluozlijeđen? Previše soliranja Baturine, daleko je on od razine na kojoj je bio Olmo kad nas je napuštao.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    da smo krenuli otvoreno, onda bismo popili petardu, pa nije Bjelica malouman
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Moram pohvaliti sjever danas…Bravo svi, bio je gušt samo takav! I Istra voli Dinamo :heart:
  • Captain America
    18.7k
    Po povratku s utakmice samo ukratko...

Batko je triput imao priliku za gurnuti Pjacu u veliku šansu. Ne znam je li toliko potrošen da gura Pjaci iza leđa loptu umjesto prema naprijed jer sumnjam da nisu uigrani nakon ovoliko vremena.

Kule ista stvar kao lani Moharrami. Okej rotacijska opcija, ali problem se dogodi kad ti postane prva opcija na par mjeseci.

Rile je ušutkao kritičare.

P.S.

Fini prometni kolaps u gradu. Ogroman broj ljudi je kasnio na utakmicu pa su bili primorani sjediti na stubištu zbog čega će klub platiti kaznu.

Samo totalni idiot poput lubeničarskih sektaša i plenkošenka može renovirati jedan stadion u centru, a onda i drugi s ovakvom prometnom infrastrukturom. Kakvi će tek čepovi biti u Kranjči, a na novom Maksimiru da ne govorimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.