• Danko
    1.3k

Nisam ni očekivao drugačiji odgovor.
    Ajde spat, škola je sutra.
  • Paggini
    29.1k

Pjaca je danas imao tri cetiri brisana prostora 40 metara od gola i točno sam pomislio da nema šanss da probije jer nema tu brzinu i eksplozivnost. Šteta, Arber je puno zahvalniji u toj tranziciji, a Pjaca kad igramo na postavljenu obranu.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Tesko je slusat neke od vas. Rog koji je danas pretrcao skoro 12km i bio naš ponajbolji igrac navodno ne moze vise.

Prestanimo se ponasati kao da je Celtic Slovan, nije, nego je Celtic ozbiljna momcad s ozbiljnim trenerom, a mi smo odigrali solidnu utakmicu bez nekih bitnih igraca.
    Palac gore igracima i treneru.
  • Markelo
    2.9k
    Ne razumijem zašto bi Milan odmarao ikoga protiv nas ako mogu s 9 bodova u tri utakmica doći u top 8? 18 bodova će po svemu sudeći bit dovoljno
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Kaze Rodgers “Ovo je Liga prvaka, kad uzmete bod na gostovanju, ne možete biti nezadovoljni”. Al zato Dinamov navijac nije zadovoljan dok smo mi osakaceni ozljedama. Nema ekipe u HNL koja nam nije dala gol i di nismo prosuli bodove. Mene veseli da nismo izgubili i da smo dobili vec sad npr kacavendu za dalje u sezoni. Samo da nas zaobilaze ozljede uz koje pojacanje doce sve na svoje.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Dobro da smo imali dva Japanca u Dinamu pa nesto naucili o njima. Ove njihove procitali kao knjigu.

Tamnoputi crnci > Japanci
  • Markelo
    2.9k
    Rodgers ima popravni ispit protiv smiješnih Young Boysa i to doma. Ne bi ni ja da sam na njegovom mjestu dramatizirao zbog ovog remija. Mi se moramo čupat protiv Milana i Arsenala
  • OsamŠest
    3.8k
    Padali su i veci od Milana.NitkoBitan

Sad baš veći od Milana i ne baš, al jači od njih jesu.

Po proljeće u punom sastavu.
  • The Undertaker
    6.2k
    Moram priznati da mi Bjelica nije jasan. Igra nam samo tri boda. Ubaci onda 5 svježih igrača u 60. minuti i kreni na sve ili ništa. Ne znam što smo mogli izgubiti. Mi drugo poluvrijeme otežemo sa igrom i čekamo kraj. Izgubili ili dobili bod, opet nam treba pobjeda protiv Milana.
  • dd29
    572
    6 utakmica u ligi prvaka
    2 pobjede, 2 neriješene, 2 poraza
    10 zabijenih golova

Do nedavno je bilo 0-0-6 bez zabijenog gola
  • Simpatizer
    583
    Ne znam što smo mogli izgubitiThe Undertaker

700 tisuća eura
  • Dudu9
    1.2k
    Ne treba biti nezadovoljan nakon utakmice, ipak fali dinamu najbolji igrači, s obzirom na stanje svega ovo je dobar rezultat, oni su imali posjed lopte dinamo neke šanse koje nije iskoristio i to je to, teško da smo mogli više kad nema kvalitete za bolje od ovoga!
  • puxigadjurdja
    1.9k
    Bod bliže prolazu
  • vjeko1701
    10.3k
    Po meni su oni dobro pročitani iskontrolirani. Falilo je snage i kvalitete da se to nadogradi i dobije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.