• Imamo Dinamo
    3.7k

Smiri malo zivce. Kule je danas bio i vise nego solidan.
  • Goran86
    139
    Ja sam zadovoljan. Ako nam se Petko i Sucic vrate do Milana sve je moguce. Sad nam je glavni fokus za pobijediti preostala 2 kola u hnlu. Bjelica je trener za dinamo. I on je u stanju dovesti prava pojacanja. Koja nam trebaju.
  • San Lorenzo
    17.7k

Posljednja šansa da se osigura prolaz, igraš protiv ekipe koja očito nije svemirski brod, osjetile su to i tribine, a na terenu imaš neku stihiju od 10 minuta ukupno, sa klupe nikakav impuls...Rodgers je izmjenio 4 igrača, mi nismo ni jednog dok se Špikić nije sam tražio van...od 'uvijek idemo na pobjedu' do zadovoljstva bodom u 60. minuti.
  • Tongo Doumbia
    5k
    Rogov povratni sprint u 60 i nekoj sve rekao, čovjek ne može izdržat ozbiljan ritam i to treba naglasiti. Bojim se da to nema nikakve veze s pripremama.

Nama treba više igrača kao što je Kačavenda. Beskompromisno, bez komplikacija i u kost. Baturina očaj, no na treneru je da ga mijenja i štedi ako je ozljeda u pitanju. A i on se sam može opozvati ako nije unutra dovoljno. Pasovi unatrag po dva tri metra nemaju nikakve veze s ozljedom. Nadam se da ide na bubanj dok su ponude vrele. Stoperski duo dobro. RPG standardno, od očaja do sjaja.

Drugo poluvrijeme smo se nešto digli, ali meni totalno nebitno. U stilu Nikole Kalinića sam gledao Celtic a razmišljao o Kranjči.
  • Paggini
    29k

A tko je točno kod naših mogao potegnuti? Ristovski ne moze trcati, Rog ne moze trcati, Pjaca jako los danas, Baturina potpuna van utakmice, Kulenovic između linija, tko je tu mogao letiti?

Kao, da, nije Celtic svemirski brod, ali stari malo realnosti - nitko nije mogao danas potegnuti nesto jace od ovog sto su dali.
  • Žan
    192
    Jel zna netko, kakva je situacija sa prijavom igraca za iduce utakmice? Oce bit moguce prijavit novog igraca?
  • Zagreb1992
    1.9k

Zato onda mijenjati pa ćeš imati igrače koji mogu trčati ..jbg ogroman minus su mu danas kasne zamjene ..Baturina igra pod ozljedom i rauba ga još više ..Šteta da Stojković nije dobio više

Jel se zna kaj je sa Špikićem ?
  • IvanS
    225
    Nije ovo lose bilo. Bjelici se precesto ponavlja kasnjenje sa zamjenama. Rodgers je u 27 minuta napravio 5 zamjena, a mi prvu zamjenu pravimo u 72.minuti i to prislino zbog ozljedeZg123

I Rodgers je napravio što? Pobijedio? S ekipom koja je kao došla s pozitivnim nizom osigurati prolaz.
    Daj...
  • NitkoBitan
    20.6k
    Jel zna netko, kakva je situacija sa prijavom igraca za iduce utakmice? Oce bit moguce prijavit novog igraca?Žan

Ne, tek za KO fazu. I to mislim 3 nova.
  • Paggini
    29k
    Zato onda mijenjati pa ćeš imati igrače koji mogu trčati ..jbg ogroman minus su mu danas kasne zamjene ..Baturina igra pod ozljedom i rauba ga još više ..Šteta da Stojković nije dobio višeZagreb1992

Ovo potpisujem. Stojković bi od prve minute unio drugu dinamiku u ekipu. Al eto, jebiga.
  • Keyser Soze
    11.1k
    Jako sam zadovoljan, dečki su pokazali muda i zaslužili ovaj bod. Ništa nije nemoguće protiv Milana u punom sastavu, padali su i jači. Bitno da ovisimo sami o sebi do zadnjeg kola.
  • Danko
    1.3k

Nije lijepo vrijeđati igrače kluba za kojeg navijaš.
    A to kaj tebi nije jasno nije nitko kriv, treba imat ponešto u glavi da bi ti bile neke stvari jasne.
  • San Lorenzo
    17.7k

Stojković, Pavić...možda Hoxha na širem prostoru.
  • Žan
    192
    Danko popni mi se na klipana
  • Jaro
    8.3k
    Danas defenzivno odlicno. Max+KTC je nas najbolji stoperski par... Kacavenda je energetska bomba, al se nenzna dozirati pa ga treba vaditi nakon 60min, a ne ga drzati do kraja. Baturina je totalno iahlapio, al se vidi da je on realno klasa vise od svih na terenu. Treba odmor. Kulenovic je Kukenovic, i jos potrosen takodjer. U HNLu mora bilo kokeg jiniora u ovakvim situacijama koristit Bjelica, jer ispuhani Kuke sigurno nije bolji od svjezeg juniora...
    Ono kaj mi je jedino diglo tlak - "carinjenje" lopte (i kad imas i kad nemas opciju za dodat - Baturina, Spikic, Pjaca)... Prije tekme sam imao minimum ocekivanja, tak da bod je top (s obzirom na situaciju) jos 3 i to je to... Frknut ovaj luzerski Arsenal u Londonu i to je to... Milan za prestiz...

Ah da, igrac utakmice u Dinamu - Spika...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.