• Zg123
    678
    Nije ovo lose bilo. Bjelici se precesto ponavlja kasnjenje sa zamjenama. Rodgers je u 27 minuta napravio 5 zamjena, a mi prvu zamjenu pravimo u 72.minuti i to prislino zbog ozljede
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Mislim da smo uz malo koncentracije, brzine i pritiska naših ofenzivaca mogli dat gol jer je stoperova obrana pod pritiskom lošija od naše, barem danas je bila.

Jakir je napravio najgore pripreme u povijesti Dinama što se tiče fizičke spreme, a Bjelica prepičkasto postavio igru, sve je bilo okej u početku, ali morali smo naprijed pred kraj barem sa svježim igračima probati sa pritiskom, a ne stajat u bloku i čekat da oni ostanu bez lopte i da onda Zagorac i KTC napucaju njima i tako u krug...
  • Kaktus Car
    651
    Hoće netko od novinara pitati Bjelicu:

1. Zna li on da se danas moralo ići po sva 3 boda?
    2. Koja je poanta ispucavanja na Kulenovića?! Nepotrebno se bacalo lopte u bunar, a protiv Celtica se može izaći iz zadnje linije kroz igru! Čemu takve pretpotopne taktike?

Danas se moglo do sva 3 boda, ali ziheraštvo je donijelo samo 1.
  • Marley
    2.3k
    Vise nego zadovoljna i rezultatom i borbom na terenu, bravo decki.

Izdvojit cu Maxa i Thea, kako su odigrali :clap:

Edit.vidim opet pojedine komentare nakon OVE utakmice, "Bernauer nije igrac za Dinamo". Pa se pitam, wtf???
  • Nogo
    4.2k
    Ako je Rijeka dobila Milana s Gatusom kao trenerom, mislim da ih i mi možemo dobiti u zadnjem kolu, a pogotovo ako prođu sigurno dalje.

Kad nas ekipa iznenadi pa pobjedi Arsenala u gostima :blush:
  • masacusec
    4.2k
    Momci, iskreno, mislim da ove godine nećemo osvojiti ligu prvaka...
  • Ere86
    99
    Nije stvar da u ovakvom stanju nase ekipe nismo očekivali nista. Al kad osjetiš da bi mogli ajmo probat malo življe...
  • dinon7
    1.3k
    Dobro drugo poluvrijeme. Pozitivno sam iznenađen. Borili smo se, pokušavali točno onoliko koliko smo mogli bez nekog velikog rizika.
    Kacavenda, Max, Rile, KTC, RPG po meni vrhunska tekma.
    Uz Peru, Misketa i Brunu itekako se imamo čemu nadati.
    Bravo momci
  • don
    8.2k
    Zona prije utakmice: "Ako itko misli da mi ovakvi možemo išta protiv Celtica, zivi u paralelnom svemiru"

Zona nakon korektne naše utakmice i 0:0: "Sramota!!!"

Stvarno mi neki od vas nisu jasni...
    Paggini

Hahahah kolika istina
  • Dani Olmić
    588
    U nekim trenucima se ni RPG-u nije zurilo kod ubacaja sa strane ili zagorcu kod ispucavanja, mislim steta…
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ma ne moze ekipa stiskat, nema energije jer je malo igraca na raspolaganju na dva fronta...

Da smo krenuli pritiskat jos bi nesto popusili na kontru kakve smo srece u zadnje vrijeme.
  • dinon7
    1.3k
    Mbuku izgubljen u vremenu umjesto da šprintaFanboy

2 opasna ubacaja s desne strane su plod njegove kretnje i otvaranja.
    Njegovo razumijevanje nogometa i nogometna inteligencija su na visokoj razini. Itekako dobro školovan nogometaš.
    Samo nažalost, mislim da krilo nije njegova pozicija
  • Zagreb1992
    1.9k
    Može se ..samo treba imati muda
  • striko
    1.8k
    Da smo igrali s Brunom, Mišićem i Sučićem bila bi šteta, ovako je maksimum. Priliku smo ispustili protiv Monaca. Sad hoću dvije uvjerljive HNL pobjede i dobar šoping.
  • Fanboy
    2.9k

Njemu je Ristovski otvorio prostor za dodavanje, činilo mi se da presporo vuče prema fore, no realno naprijed nije ni imao kome dodati...

Možda bi bilo bolje da je ušao u špicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.