• Nolifer
    8.8k

A nama nije bio dobar...
  • Danko
    1.3k

Da rangersi čitaju zonu spoznali bi da je soldo najobičnije drvo i da nema smisla davat 3 000 eura a ne 3 milijuna.
  • NKDZ86
    2.4k
    nama niko od naših ne valja, a nikome ne damo priliku. rađe uzmemo mmaee, cordobe, mbukue, oliverase, ogiware, filipoviće i ine.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    a realno, nismo se žalili kad je otišao. Ne zamjeram to nikome, dapače, kod nas ne bi dobio šansu. Ispred Mišića i Sučića sigurno ne bi igrao, a eventualno bi igrao ispred Pavića, a svi znamo koliko on igra. I da, Soldo isto nije klasični zadnji vezni, više je box to box osmica tako da ne vidim prostor za njega niti sada, a kamoli prošlo ljeto.
  • Captain America
    18.7k
    A oni koji su vješto procijenili Soldu puštaju populističke poruke kako su spremni za zimski prijelazni rok. Ne bi prepoznali talent da ih ošamari posred njuške.
  • don
    8.2k
    nama niko od naših ne valja, a nikome ne damo priliku. rađe uzmemo mmaee, cordobe, mbukue, oliverase, ogiware, filipoviće i ine.NKDZ86

da se zove Soldanha, Soldas, Soldaniah ima bi mista u navijačkom Dinamu, a ovako...

ali jebiga, kad je odlazija nije nitko žalija za njim.
  • Jurki
    13.4k
    a kak i kad da damo tim klincima priliku?
    Zadnje 3-4 sezone ganjamo prvenstvo do zadnjih par kola.
    Treba nam filijala jos prekjucer da se tim klincima da puna minutaza.
    Garbage time svakih par utakmica je slabe koristi.
  • Nino Bule
    14.7k
    Lako je sad pricat o soldi (iako mene nicim nije kupio, stavise bio je kriminalan dok je osijek bio na dnu tablice), al kad se dobilo 400k eura za igraca koji nije bio ni u planu u dinamu i koji je vjerovatno imao preko 200k eura placu vecina foruma nije imala nista protiv, ajmo mi vidjet prvo jesu te price o soldi u rangersu istina
  • ElDorado
    715
    Soldo je vezni igrač koji ima 60% tocnih dodavanja. Hvala.
  • Hnlovac
    1.3k
    Zapad Subicevca protiv Hajduka već standardno samo za stanovnike Šibensko- Kninske županije :cool:
  • Sven
    51
    Za hnl standarde fizicki mocan igrac i bas nista vise od toga, njegov plafon je Osijek
  • Sajla
    6.2k
    baš malo gledam po starim postovima i vidim hrpu upisa prošlog ljeta gdje su zonaši pisali kako Soldo treba dobiti priliku u veznom redu Dinama ispred Sučića, Baturine, Stojkovića i Kačavende. i onda još na njegovu poziciju dovedemo trojicu afrikanaca i latinosa.
    a možda se i sve odigralo sasvim drugačije, a mene sjećanje vara?
    svaka čast Marku Soldi, sretno mu bilo u karijeri i nek osvoji Zlatnu loptu kao reprezentativac Hrvatske. ali onoga tko je prije pola godine znao da će imati ovakav učinak molim da mi posudi kristalnu kuglu na par sati.
  • Carrasco
    4.5k
    Soldo ista priča kao i Crnac. Da se ne zaboravi da je Josip Šutalo bio na korak od Rijeke kad mu je završila posudba u Istri. A spominjao se i Baturina čak, dok je još igrao u drugoj momčadi. Soldo ne bi bio u prvih 11, ali bi bio odličan za rotaciju, a uz to ima 20 godina samo i onaj tko je prihvatio ponudu od 400 tisuća eura vjerujem da nije pogledao nijednu utakmicu dok je bio na posudbi u Gorici kao i onaj koji nije pogledao utakmicu Šutala u Istri pa je skoro poslan u Rijeku u zamjenu za Štefulja i Nevistića.

20241210-152653.jpg
  • Sajla
    6.2k
    I onda odeš dalje po komentarima i nađeš:
    Soldo greška za greškom; Soldo loš na pripremama ,sve kaj je tam igrao bilo je za zaborav; Soldo je igrački drvo od igrača. Spreman je jako, može dosta trčati, ali kvaliteta nogometna je vise nego upitna; Soldo je lani izgledao jako loše. U većini statistika je bio u padu.

ne znam, možda smo mogli zaboraviti na Roga, zahvaliti se Ademiju, a zadržati Soldu i Vrbančića. možda je stvarno rješenje za vezu bilo Mišić + U21. sigurno je jedino da bi nezadovoljnih bilo u oba slučaja i da bi dežurna gunđala ispunila svoju kvotu.
  • Danko
    1.3k

"ali onoga tko je prije pola godine znao da će imati ovakav učinak molim da mi posudi kristalnu kuglu na par sati."

Jose Boto?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.