• Crni86
    6.4k
    Na predsjednickim izborima u Flamengu pobjedio je kandidat koji zeli Bota za SD-a. Mislim da bi nama odlazak bota koristio jer bi se narusio cijeli koncept price koju grade i pitanje je sta bi madari dalje napravili. Onda bi se igraci poput jurisica mogli puno lakse dovest.
  • Omake
    4k
    ironija bi bila da opet ode u klub u kojem je najbolji igrač napadač kojem istječe ugovor. Ali Flamengo je prevelik klub da ga odbije.
  • Chempers
    331

Malo kad zastanes i pročitaš ovo tek shvatiš koliko jadno i bijedno ovo zvuči za nas. Klub pun para mora se nadati da jednom Osijeku ode SD da bi doveo nekoga od tamo, da ne pričam kako je nekakav Boto na mjestu SD nedokučiva razina za ove nase jebivjetre.
  • mali M
    6k
    a zakaj tak naglasiš i izdramiš. nitko se tu ničemu ne nada, dečko je samo napisao zbog čega je to povoljno za nas... neznam čemu stalno to dramljenje... misim vjerojatno jer se želi prenaglastiti kako je klub pao na niske grane, vjerojatno preuzimanjem nove ekipe, jer zbilja neznam koji bi vam drugi bio motiv... ko ovi clickbait novinari ste, dečko napiše najnormalnije zašto je neko previranje u drugom klubu dobro za nas, a tu se krene kako jadno i bjedno, nadamo se nekom odlasku nekoga tko je nedokučiva razina za nas... baš mi je teško ponekad shvatiti koja je vaša motivacija dok pišete tu
  • The Undertaker
    6.2k
    Problem je što ljudi ne shvaćaju da je za nas dobro što je Boto u Osijeku. Neka čitavoj ligi postavi nove standarde upravljanja sportskom politikom. Možda i mi nešto naučimo.
  • Jurki
    13.4k
    Neka čitavoj ligi postavi nove standarde upravljanja sportskom politikom. Možda i mi nešto naučimo.The Undertaker

Zapravo bi mi trebali biti ti koji postavljamo standarde svima ostalima.
  • E46
    811
    Pa mi da smo to trebali biti doveli bi ozbiljnog SD ili Bota recimo a nismo, zato mozemo što kaže undertaker gledat i ucit.
  • Chempers
    331

Da, jadno je i bijedno da klub razine Dinama u situaciji u kojoj je Dinamo bio na ljeto napravi prijelazni rok kakav je napravio, što nas danas stavlja u situaciju da je normalno razmišljati kako bi bilo dobro da Boto ode jer ćemo možda onda dobiti nekog igrača Osijeka na popustu. I sasvim je normalno tako razmišljati jer nas je klub naučio na to, umjesto da dovodimo pojacanja u skladu s rangom i proračunom Dinama. Nešto slično vrijedi i za cinjenicu da je naš SD takav kakav je a Osijek je u stanju dovesti nekog poput Bota, što god mislili o njemu, ima tisuću puta veće reference od našega.

Drugo, jel stvarno hoćeš koristiti "argument" da je nekom smetalo preuzimanje nove ekipe?

Treće, koja je motivacija bilo koga da piše tu? Hoćemo li našim pisanjem ovdje učiniti Dinamo boljim možda? Navijač može pomoći klubu na više načina, pisanje na forumu baš i nije jedan od tih načina, ali je valjda glavna motivacija rasprava, dijeljenje i razmjena mišljenja.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Mate Antunović, koji je višak u Hajduku, mogao bi biti rješenje za Rijeku. Postavlja se pitanje: hoće li splitski klub pokušati iskoristiti situaciju i ponuditi Antunovića Rijeci u zamjenu za manju odštetu za Selahija? Ova potencijalna razmjena mogla bi zadovoljiti interese oba kluba:

Hajduk bi riješio pitanje veznjaka, bez dodatnih velikih financijskih ulaganja.
    Rijeka bi dobila mladog napadača koji bi mogao popuniti prazninu u napadu.
  • Pavinho
    101
    nesto se i Selahija pita...vjerovatno bi mu bilo bolje u Dinamu s obzirom na konstantu u europi
  • ShanKu
    1.1k
    Urotili se naši konkurenti svi zajedno protiv Dinama i uopce mi ne bi bilo niš čudno da počnu međusobno izmjenjivat igrače, a nam bi iste prodali za 5mil+€..
  • Paggini
    29k

Lijepo tovari to pustaju u medije hahaha, kao da je Miskovic od jucer...

Miskovicu je sigurno, kao osobi koja gleda biznis, bitnije da Dinamo bude prvak i ide izravno u LP i sebi spremi u kasicu milju eurića.
  • Jurki
    13.4k
    Urotili se naši konkurenti svi zajedno protiv DinamaShanKu

Svakojaka se glupost ovdje da procitati.. jebe se npr Miskovicu za partnerstva sa drugima.. on gleda iskljucivo svoju korist i drugo ga ne zanima.
  • ShanKu
    1.1k
    Jebiga nisam išal u ekonomske ili političke škole, razmišljam kao niži rang ljudi... meni su bitne samo pobjede i da tribina izgleda dobro
  • Izet Hajrović
    2.6k
    "Rangersima hitno trebaju pojačanja kako bi krenuo u lov na Celtic, koji mu je daleko odmaknuo. Traži veznjaka kvalitetnog u oba smjera, a Soldo je upravo taj profil." Ističu iznos za koji bi ga Osijek prodao: "Radi se o oko 3 milijuna eura." Otkrivaju da je za snimanje Solde zadužen glavni skaut Nils Koppen, koji od početka iduće godine postaje tehnički direktor." - Index

Jesmo li ugradili kakav postotak od transfera?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.