• ksapi
    3.4k
    Slaze se i trziste samnom, onih 2.30ak od jucer je sad 1.95-2.00.. sad je vec value manji, ali mislim da i dalje dijelom postoji (po meni realno 1.5-1.6 na Celtic u ovo trenu)
  • austrijanac
    4.6k
    Inace danasnja tekma je jedna od vecih promjena na kladama u ligi prvaka.
    Većina kladi je izašlo sa 2.60 na Celtic...
  • ksapi
    3.4k

Slazem se, nisam dugo vidio pad od 0.7 na ishod u LP.. bio ja pad i protiv Dortmunda 1.7 na 1.4 sto je isto dosta za LP, ali ovo je bas drasticno.

No svi znamo kako obicno zavrsavaju public betovi :smile:
  • Mandelinho
    436

Ma nista to, 50€ na Dinamo, pa je dupla bol ili dupla radost
  • Dzgšb
    1.2k

Ako igram ,nemogu protiv Dinama nikako ,prije umrit..
  • ksapi
    3.4k
    Ja tu tupim o valueu i ozbiljnom kladenju, a vi po narodnim obicajima :rofl:

Nadam se da u ovom slucaju nekog zanima i moje strucno misljenje
  • Mandelinho
    436

Ne znam, možda sam lud ali ja ne vidim zašto bi Celtic bio apsolutni favorit…

Pokazali smo i ovako desetkovani dost dobru igru uz losiju realizaciju na zadnjoj domacoj tekmi, a imam osjecaj da ce Celtic biti “malo” otvoreniji nego Slaven. Ipak, ja sam vjecni optimist, ili luđak valjda :nerd:
    A i nisam neki kladionicar
  • ksapi
    3.4k

Celtic i Belupo ne mogu u istu recenicu ni u jednom paralelnom svemiru. A na kraju krajeva, ni taj Belupo nismo dobili :lol:
  • emilperska
    7.3k
    Nisam ni ja dugo vidio ovakav pad koefa u LP. A pratim to s profesionalne strane, ne ove kockarske.

Jos vise me intrigira ovaj pad X2 s 1.5 na 1.3

Nista nam danas ne ide u korist..

Nadam se da cemo okrenut i sudbinu i sreću i tečajeve..
  • Droljo
    9.7k
    Ja sam prvi put išao dić lovu na dinamovoj muci kad smo arsenala dobili doma. Pametnome dosta...
  • Peškaman
    5.4k
    Realno da sam neutralan,išao bih čak na 2/2 po kvoti 3,20.
  • Praskaton
    2.8k
    Slazem se s vama al ne mogu protiv Dinama.Ima drugih parova a nas cu zaobić i uzivat u utakmici
  • dzggzd
    186
    Neko za dns rukometase,kosarkase over under @ksapi
  • ksapi
    3.4k

Malo sam out ovih dana nazalost
  • ksapi
    3.4k
    Duvnjak over 3.5 i 4.5 (Bundesliga)
    Kadetten -5.5 (Švica rukomet)
    Baekllegat-Halden under 55.5 (Norveška rukomet)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.