• NORTE
    12.8k
    Sinoć Škot izboden na Opatovini, šestero privedenih...tigric

Sve osim uvjerljive pobjede Dinama bilo bi ogromno iznenađenje.San Lorenzo

Sutra Olivari u Tovarskim objavljuje da Baturina sigurno odlazi u zimuElDorado

Čitam ove upise i mislim ekipa se valjda natječe ko će napisat najveću glupost...
  • ElDorado
    717
    zato jer uvijek na dan bitnih tekmi Olivari napiše neko izmišljeno sranje
  • tigric
    437
    Haha ne kuzim zasto je glupost, a samo sam prenio vijest?
  • badjibadara
    4.1k
    Iznenadjenje na lijevoj strani :cool:

469716027_18467029804024237_6748344865891858878_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=35yu2dLmHvMQ7kNvgEI1YKb&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=AkTnMQKuPtlUEGeTMIpTdbz&oh=00_AYCy8124lGGUd8RzLuxS-YF8KBSKC7SfuM6IYJmD0voP1A&oe=675D1D81
  • Dzoni
    872
    Ne znam na temelju čega, ali sam nikad uvjereniji u pobjedu Dinama. Ekipa će vjerovatno biti motiviranija nego ikad, a još igramo na Maksimiru gdje nikome nije lako uzeti bodove.
    Samo hrabro postaviti se i kako piše na dresu, NEMA PREDAJE
  • Efes Pilsen
    9k
    Nazalost nije prijavljen. Sva moguca iznenadenja nisu prijavljena. Moha bi ih pojeo :rofl:
  • Omake
    4k
    Taman slušam intervju s jednim bivšim uposlenikom Liverpoola, a u komentarima ugl priča o sadašnjem treneru Celtica Rogersu, svi negativni. Od priče da je taktički neuk ego manijak do usporedbi s Michaelom Scottom iz serije The Office.
    naglo sam optimističniji
  • emilperska
    7.3k
    Michaelom Scottom iz serije The OfficeOmake

Ovo moze bit samo kompliment..
    Bjelicu vidim kao kombinaciju Dwighta i Jima, a SDa kao Gabea ili Tobya..
  • badjibadara
    4.1k
    Nazalost nije prijavljen. Sva moguca iznenadenja nisu prijavljena. Moha bi ih pojeo :rofl:Efes Pilsen

Neka ih pusti sa lanca protiv Lokomotive i Varaždina. A ove će riješiti MP20.

Edit.

Noa je sin proslavljenog Dinamovog nogometaša Mihaela Mikića, mladi je reprezentativac i ove sezone je odigrao šest minuta za Modre. Redovno nastupa za juniorsku momčad u kojoj je sjajan. Noa Mikić neće biti dio Dinamove juniorske momčadi u sutrašnjoj utakmici protiv Celtica, a to je najavio i trener Ivica Banović.

index
  • Maximo
    583
    Imamo kakve šanse dobit ove u ovoj situaciji?
  • rioda
    5.7k
    Noa je sin proslavljenog Dinamovog nogometaša Mihaela Mikića, mladi je reprezentativac i ove sezone je odigrao šest minuta za Modre. Redovno nastupa za juniorsku momčad u kojoj je sjajan. Noa Mikić neće biti dio Dinamove juniorske momčadi u sutrašnjoj utakmici protiv Celtica, a to je najavio i trener Ivica Banović.

index
    badjibadara

Prilično sam siguran da Mihael i Noa Mikić nisu otac i sin...
  • emreli21
    73
    nit su otac i sin, nit će mikić sutra biti na klupi za juniore ili seniore
  • Crni86
    6.4k
    nego di ce biti?
  • Plavi-9
    714
    Pitanje je samo s koliko razlike ćemo ih dobit :grin:
  • emreli21
    73
    nema pravo nastupa, ima tri zuta u juniorskoj Ligi prvaka pa ne moze igrat ni za seniore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.