• Chempers
    331
    I bod bi bio velik. Radi koeficijenta i još bi zadržali šanse za prolazak u zadnjem kolu protiv Milana. Ocekivati pobjedu i sjajnu predstavu jednostavno nije realno u ovom sastavu i u krizi u kojoj jesmo.
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Nazalost ozljede kljucnih igraca su nam dosle u najgorem trenutku, s obzirom na situaciju da potencijalnom pobjedom sutra mozemo rjesit prolaz. Nama i njima je ovo kljucna utakmica prakticki. Ocekujem sutra rat na terenu. Primit cemo gol al zabit dva, klasa optimist san uvik.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Ma ja vjerujem u ove dečke
  • Beowulf112
    344
    Ja bas vjerujem da mozemo pobjedit unatoc svemu.Decki igraju bolje i nabrijani su u ligi prvaka nego u prvenstvu.Poraz od Dortmunda je ocekivan iako smo svi tada poletili visoko nakon pobjede protiv salzburga i libereca.Mi smo daleko od kreme drustva ali sa Celticom se mozemo nosit i ovako pokrpani doma.
  • Crni86
    6.4k
    Imamo tako grozan niz gdje smo stvarno bili i puno bolji od protivnika pa nismo pobjedili. Sutra nam se mora vratit, sutra je taj dan jednostavno kad cemo naplatiti i poraz od osijeka i dva od tovara i onaj debakl protiv slavena i xeve sa slavenom goricom i istrom.

Napaljeni su uvijek bili na lp, sutra su na korak do povijesti, ako im to nije dovoljna motivacija onda nek odu u mirovinu svi skupa.
  • Marley
    2.3k
    Ako nista, lijepo vas je citat ovako pune optimizma :grin:
    Moj je malo splasnuo. Ne mislim generalno, samo za ovaj teski period, jer ne mogu vjerovat da je moguce ovo zdravsteno stanje momcadi. Torrente mi je bio kap koja je prelila casu.
    Pa dobro dodje malo se pozitivno nabrijati.

Prije mjesec dana bih rekla, dobivamo ovo glatko i uvjerljivo.
    Trenutno bih bila jaaako zadovoljna voljom i borbenoscu svih nasih koji sutra istrce, osvojenim bodom, i da se nitko nov ne ozljedi.
  • Probirštift
    650
    Igramo li sa špicom sutra ili opet onaj 5-5 sastav kao za Dortmund
  • Peškaman
    5.4k
    Bojim se da je puno previše izostanaka, mislim da je i bod optimističan.
    Limitirale su nas puno slabije ekipe i na Maksimiru i u gostima.
    Ali, što se kaže potuć' se i nadat' se najboljem ishodu.
  • tigric
    437
    Sinoć Škot izboden na Opatovini, šestero privedenih...
  • serbus
    4.4k
    Vjerojatno ćemo mi biti više iza lopte pa probati na kontre Kača , Stojke, Baturina vole takve tekme gdje imamo prostora tako da vjerujem u laganu pobjedu lakše nego u HNL.
  • San Lorenzo
    17.7k
    Sve osim uvjerljive pobjede Dinama bilo bi ogromno iznenađenje.
  • Jay
    138
    Činjenice:

Celtic u cijeloj sezoni ima jedan jedini poraz, u Dortmundu jer su se išli nadigravati.
    Zadnju gostujuću pobjedu u LP su doživjeli 2017. a mi volimo pomagati takvima
    U prvenstvu su jednom kiksali, primili 4 gola u 15 utakmica. Mi 4 dobijemo u Koprivnici.
    Taj kiks je bio doma s Aberdeenom kojeg su dobili 0:1 prije par dana.
    Mi za pobjedu doma ne znamo od Lokomotive 28.09.
    Mi za pobjedu općenito ne znamo od Slovana.
    Samo od naših ozlijeđenih i nespremnih igrača se skoro može sastaviti početnih 11

Očekivanja:

16 članaka o tome kako su Škoti zgroženi stadionom, a sretnici su jer ni kiša neće padati.
    Kulenović u prvoj postavi jer ponavljanje 5-5-0 je samoubojstvo.
    Brzi Japanci će nas masakrirat cijelu utakmicu.
    Nećemo imati hrabrosti za uraganski napad u prvih 15 minuta
    Crveni za Bjelicu jer loža na Emiratima je brutalna
    Pobjeda.

Samo mali edit: sutra juniori u 13h. Isto im je jako važna utakmica, ako je netko u mogućnosti uopće otići do Zaprešića zbog termina
  • Tom Hanks
    3.3k
    liberecaBeowulf112

You had one job :roll:
  • SAS1987
    15.3k
    Pobjedili smo Celtic 3-0 na Maksimiru kad smo ušli prvi put u lp 1998. ,pobjedili smo ga 11.prosinca (europska liga) 2014. 4-3, Pjaca tri gola,pobjedit ćemo ih i sutra,Pjaca ima recept !
    Ciao pessimisti :heart:
    plavi72

Zaboravio najveću pobjedu, 1967 :cool:

https://1967.gnkdinamo.hr/matches/glasgow-celtic-vs-dinamo/
  • Crni86
    6.4k
    Hoce bit fan zona sutra prije tekme?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.