• emilperska
    7.3k
    Vaflu ne bi više dao da vodi štand s vaflima na adventu, a kamoli da barata budžetom od 10 mil EUR na zimu ili odlučuje o sudbini najuspješnijeg Dinamovog europskog trenera u modernoj povijesti..
  • mali M
    6k
    po cemu su se to Hajduk i Rijeka pojacali?Zg123

Čitaj s razumijevanjem. Pojačali su se u odnosu na prošlu godinu, i ne zaboravi i Osijek sa istom logikom. U ODNOSU NA PROŠLU GODINU!

okej kadar je balansiraniji, ali nije bilo pojačanja. Ponavljam, taj kadar se prošle sezone na guzove vratio pobjedama u zadnjim sekundama i sramotio po konferencijskoj. To što smo se riješili balasta i doveli još prinova, nije pojačanje.

ma što se tiče napadača, ja bi doveo najboljeg što mogu pa neka posjedne i Petka na klupu. Petko zna da mu ovakve gluposti nitko drugi neće trpjeti, može on otić u Arabiju al tam će ga potjerati nakon mjesec dana... Dobro kažeš, dosta više prinova, iskeširajte pojačanja i bok. Mlade igrače znamo i dovodimo iz svoje škole, hr i regije, stranci moraju biti dokazana pojačanja... Dahl i slični... Dosta je više prinova stranaca koje čekamo da se prilagode, pa da im sjedne drukčija klima, pa da im sarme ne sjedaju teško na želučeke...
  • Zg123
    678
    Citam i i dalje ne vidim po cemu su jaci ili pojacani u odnosu na proslu godinu(Osijek ne spominjem jer im je dosao novi trener novi sd skroz nova ekipa i igraci i trebat ce im puno vremena da se to sve poslozi). S tim da je Rijeka losija po pitanju trenera i to ce se vidjeti nakon zimskih priprema, ovaj miki maus stozer koji imaju je smijesan i jos jasu na Sopicevim postavkama.
  • Jaro
    8.3k
    Da li su realno Devetak i Majstorovic u usporedbi s nekim Dinamovim igracima pojacanja ili bolji igraci?Zg123

s tim da su Rijeci otisli Ivanovic, Obregon, Labrovic, Hodza, Pjaca :rofl: Da, Rijeka se pojacala...
    Hajduku dosli Biuk, Sangyong i Biuk, a otisli Sahiti i Perisic. ISto se jebeno pojacali :rofl:
    Dinamo je los jer ima lose trenere, nebalansiranu momcad nakrcanu kojekakvim poluigracima za skupu lovu, a nisu Hajduk i Rijeka jaci...
  • emilperska
    7.3k
    Po meni se Rijeka nije pojacala, ali nije bas ni slabija.

Stipe Perica, Komnen Andrić, Amer Gojak, Majstorović su solidne zamjene za Ivanovića, Obregona, Mitrovića i Hodžu, Pjacu. Cini mi se da ce mali Rukavina tamo prodisat isto..

Hajduk je svakako komapktniji nego na proljeće. Pogodili su s Raketom i djecom iz pogona, za razliku od fijaska s Bačić Perišićem i Brekalom.

Osijek je mlada potentna ekipa u izgradnji. Natamburat ce nas, pa izgubit od Istre.

Naš kadar je onako, tu negdje. S tim da su NBu na naplatu došla sva cijeđenja Mišića, Petka i Rileta kod prethodnih trenera. A onda ide peh sa Sučićem i lako se doslo do demistifikacije "perverznog" ljetnog roka te da je zapravo to sve skupa bila teška kurčina u režiji podkapacitiranog sportskog sektora..
  • Simpatizer
    583
    teška kurčina u režiji podkapacitiranog sportskog sektora..emilperska

Isti ti ljudi će provest i zimski prijelazni rok
  • mali M
    6k
    nisu Hajduk i Rijeka jaci...Jaro

Ponavljam, možeš malo uključiti i razumjevanje u čitanje. Možeš tvrditi što želiš ali Hajduk se pojačao u odnosu na prošlu sezonu počevši od Rakitića, Biuka pa i Gatussa... Možeš ti hihotati i sprdati koliko želiš, ali to ne mjenja činjenice. Kužim, u fazi si sprdanja i pljuvanja trenera skroz si nerealan po pitanju njega al okej
  • Crni86
    6.4k
    Rijeka ima neku najvecu konstantu i to ih cini dobrima. Svako ljeto se proda neki kljucni igrac i opet se za male novce uspije sloziti cisto solidan kadar. Seremo po miskovicu (ja prvi), ali rijeka radi jako dobar posao oko slaganja kadra i to vec duzi niz godina.

Hajduk je isto stabilniji, doso ti je gattuso kojeg svi respektiraju. Evo i livaja se stesao pod njegovim vodstvom, nema vise zajebancije, fiktivnih ozlijeda, igranja malog nogometa i svega. Ljudi imaju u zadnjih 5 tekmi samo jednu pobjedu, igra im je nikakva pa niko ne mice gattusa. Imaju ove sezone mir za razliku od prosle. Uz to imas i rakitica koji ti donosi dozu iskustva, mirnoce. Oni su jednostavno stabilniji ove sezone i zato su jaci.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    Realno, koliko god svi oni bili stabilni - imaju lošije rezultate nego prošle godine, ali i mi smo još lošiji po tom pitanju...da je Hajduk ušao u prvenstvo kao prošle godine onda bi prvenstvo već bilo gotovo
  • Jaro
    8.3k
    Hajduk je prošle sezone nakon 16 kola imao 37 bodova, a Rijeka 35 - ove sezone imaju po 32. U Europi su ispali od kog su ispali i jedni i drugi, tog Gattusa se ismijavalo - sad je odjednom Ferguson...
  • Crle
    605
    Hajduk se nije pojačao jer Biuk nije ni blizu jednom Brekalu. Također Gatusso nije ne znam kakav trener, na stranu to da njima trenutno on paše. Njima u sredini igra jedan Kalik. I da mi recimo imamo momčad kao oni govorilo bi se da nitko od njih nije za Dinamo i da je momčad odron.

Rijeci je baš solidan dio ekipe otišao. Pa Rijeka praktički ni nema napadača a mi kukamo da ih nemamo 3!

Također Varaždin koji je jedan bod iza nas (i mogli su nas prestići) se koliko to pojačao da oni za razliku od nas imaju igru?

Ako su se pojačali Hajduk i Rijeka (što nisu) onda koliko smo se mi pojačali? Ovi sada igrači koji su dovedeni su lošiji od Biuka ili Bambe?

Žalimo se protiv Belupa da nam fali ne znam koliko igrača a tom jednom Belupu također fali nekoliko igrača što se ne spominje. Koliko je to za nas momčadski bitno a koliko za njih ako uzmemo u obzir rotaciju koju obje momčadi imaju?
  • Crni86
    6.4k
    ja ne mislim da je ferguson, mislim da nije neki uvau trener. To je trener razine leke i karoglana po taktici. Razlika je samo kaj je veliko ime, kako je tako i osebujan pa ovi dole puse cijelu tu spiku. 5 tekmi, 1 pobjeda prije bi se trazila glava trenera odavno, navijaci bi jebali majku igracima i tak. Ista stvar i s igracima, ovaj da kaze lizi zemlju oni ce lizat zemlju, dok su prije radili sta su htjeli.

Ali sve opet ovisi o nama, imali smo priliku odvest prvenstvo u mirne vode, poklopit oba konkurenta po usima u prvom krugu prvenstva, ali nismo.
  • emilperska
    7.3k
    Bjelica za sutra povukao 4 juniora za europsku utakmicu sezone, a beskorisni MMAe (moram pazit na izražavanje da opet ne poberem ban radi tog smutljivca) trenira s juniorima ..

Odličan posao je SD napravio na ljeto, odličan!

Rekli bi u Gitku: "no krasnog sportskog direktora (izbornika) imamo.."
  • NitkoBitan
    20.6k
    Tko je mogao znat da ce bit problema sa "glavom"? Ima 28 godina i do sada nije bilo takvih problema u karijeri.

Jos je i Vaha dao preporuku.
  • mali M
    6k
    Momci sve pet, ali ajmo se prestat ponavljati. Doslovno se na Zoni 99,9% nas slaže da je SD napravio jako loš do užasan prijelazni rok i da mu je SD Dinama preveliki zalogaj u karijeri. Kako vam se da svaki dan na ovoj temi udarati upise da je neznalica i sarkastično mu pljeskati... Doslovno nema smisla.. Zapravo nema mi smisla cijela ova tema jer nije mi jasno čemu služi... Piše se ovdje o treneru, igračima, upravi, transferima i nabaci malo ironije o Mariću..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.