• Marquis Manners
    83

Meni se nikako ne sviđa ništa od toga, ali nemam moć utjecaja. Mogu samo osluškivati i nadati se da se ništa od navedenog neće realizirati.
  • Orc123
    9.4k
    Isuse i Boze...ja kad mislim da nemre luđe ti dodas gasa.....
  • Orc123
    9.4k
    Pasalic? Pa kaj njega nije zakapario Mainz za 5 milja hehe...stvarno smo ludi ako je on i dalje u ikakvim kombinacijama.....vec dugo nisam vidio igraca koji je toliko precijenjen s obzirom na statistiku i ucinak na terenu....
  • Jos-Optimus
    3.3k
    dobar je Pašalić, samo nije toliko dobar
  • javolimtebejako
    1.6k
    Pasalic? Pa kaj njega nije zakapario Mainz za 5 milja heheOrc123

i jedan neimenovani premierligaš također...
  • vjeko1701
    10.5k
    I to je jedan od razloga zašto ne podržavam Bijelicu. On će na silu pokušati dovesti Oršića i onda će ga gurati kao Ademija bez obzira na igru.Marquis Manners

Tako se ne zove naš trener.

I zašto? SN naškraba neku glupost i odmah je to ne samo istina već i Bjeličin plan? Kaj kaže Denis o tome?
  • Marquis Manners
    83

Bjelica. U redu, imam problema s tim Bi ili Bj.
    Ne slažem se s Denisom, on podržava spomnutog.
    A ovo da je njegov plan je pretpostavka temeljena na tome kako i koliko gura igrače koji su bili za njegovog mandata.
    Što ti misliš da mu se ponudi Oršić ili Zhegrova, koga bi on odbarao?
    Uzalud kvaliteta, vrijednost i sve ostalo u njegovoj glavi je nešto drugo, usprkos svemu. Na taj način ti Ademi i Ristovski igraju.
  • vjeko1701
    10.5k
    Ne moraš ti mene ništa učiti kako i zašto je kaj. Prestani uzimati informacije iz smiješnih izvora i onda dolaziti ovdje kuriti vatru s 15 postova u satu na temelju tih informacija i tvojih pretpostavki.
  • dd29
    572
    Nemam ništa protiv galešića za ok cijenu.

Rijeka igra granitnu obranu, nakon olimpije im je teško stvoriti i šansu, a kamoli zabiti gol. Netko je za to zaslužan. Već dvije sezone ta njihova defanziva izgleda top, a najstandardniji (i najbolji) je upravo galešić.
    Ako ga ne kupi dinamo ide on u bundesligu.
  • ElDorado
    798
    Rijeka ga mora prodati jer ulazi u zadnju godinu. Samo kaj su Miškove cifre nerealne i nitko mu neće dati 5 milja za njega. Mi imamo tu manevra s provizijama Jankovića i Rukavine. I nije mi jasno zakaj smo ih tak ispoklanjali debilu koji te s druge strane ucjenjuje.
  • Marquis Manners
    83

Ovime si mi sve rekao. Ovdje prestaje naša komunikacija. Jedino što možeš je nastaviti biti pasivno - agresivan prema meni, proganjati me i tražiti sitnicu da me baniraš.
    Sve najbolje ti želim.

Treba odbiti svaku pknudu za Baturunu, ako ga baš hoće toliko PSG, može neka ponude 20 miljuna više i stvar riješena.
  • vjeko1701
    10.5k
    Slušaj me dobro. S razlogom sam te upozorio da prestaneš raditi to kaj radiš. S razlogom sam iz tebe izvukao imena da se lijepo vidi odkud vadiš svoje "informacije" s kojima "barataš". Komunikacija ne staje a ti se smiri sa svojim širenjem paničnih gluposti.
  • Marquis Manners
    83

U redu, ako komunikacija ne staje onda bi te zamolio da promijeniš pristup. Ovo što pokazuješ nisi Kognitivno sofisticiran ili ne želiš to biti.
  • Droljo
    9.8k
    nisi Kognitivno sofisticiranMarquis Manners

images-3.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions