• Maksim Maksimirski
    7.1k
    Znaci rjesit se Mmaeea i Perica, a dostojantveno se oprostit od KTCa kako je i zasluzio. Jednostavno u nekom trenutku treba prelomit i okrenut se buducnosti.NitkoBitan

Ne trebamo se riješiti najboljeg, najprofesionalnijeg, najjeftinijeg (po plaći) i fizički najspremijeg stopera u kadru samo zato što ima 35godina što uopće nisu neke velike godine za stopera. Chiellini je igrao sa 37 za Italiju a Theo mi djeluje još fizički spremniji i nadam se da će dobiti novi ugovor na kraju sezone. Kada dođu bolji, kada nadmaše Thea i kada on postane četvrti najbolji stoper u ekipi tek tada mu se trebamo zahvaliti.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Cijeli taj narativ: ''Theo je takav kakav je, nije dobar ali boljeg nemamo, ne igra ništa posebno ali ga trpimo, on igra samo zato jer nemamo bolje'' itd. Sve je to laž i poništavanje i vrijeđanje Theophilea. Thephile igra fantastično. Theophile je odličan igrač. Theophile je najbolji stoper HNL-a. Theo ni sa 28 godina nije bio razigravač niti je imao tehniku u rangu Bonuccija ali je imao skoro sve ostalo. On je i sa 28 godina bio ovakav kakav je danas, odličan stoper koji ne igra samo zato ''što ga trpimo jer bolje nemamo'' nego igra zato jer je odličan igrač i sa 35 kao što je bio i sa 28 ili 30.
  • Zg123
    818
    a koji ce to ozbiljan igrac ili ti “killer” pristati biti zamjena Petku? Po meni je nerealno ocekivati nekog top napadaca dokle god imamo Petkovica u ekipi pa makar ovaj bio pola sezone ozljedjen. Osim ako ne planiramo igrati s 2 spice pa onda bi ta opcija imala smisla ali to bas sumnjam
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Zasto bi automatski bio zamjena Petkovicu? Igramo hrpu razlicitih utakmica, ozljede, kartoni. Dijeljenje minutaze, igranje zajedno itd.
  • Droljo
    11.4k
    Od kud narativ da selahija možemo dobiti za milju eura sada? Jel to netko iz rijeke rekao ili nabadate? Meni je nerealno da bi oni nama dali njega sada kad se bore za naslov pa makar im otišao đaba za pola godine...
  • Daliban
    4.1k
    a koji ce to ozbiljan igrac ili ti “killer” pristati biti zamjena Petku? Po meni je nerealno ocekivati nekog top napadaca dokle god imamo Petkovica u ekipi pa makar ovaj bio pola sezone ozljedjen. Osim ako ne planiramo igrati s 2 spice pa onda bi ta opcija imala smisla ali to bas sumnjamZg123

Zato Marić treba zacrtati da igramo s dva napadača, dovesti kapitalca i gotovo. Ako treneru ne paše, ćao i bok.

Cijeli taj narativ: ''Theo je takav kakav je, nije dobar ali boljeg nemamo, ne igra ništa posebno ali ga trpimo, on igra samo zato jer nemamo bolje'' itd. Sve je to laž i poništavanje i vrijeđanje Theophilea. Thephile igra fantastično. Theophile je odličan igrač. Theophile je najbolji stoper HNL-a. Theo ni sa 28 godina nije bio razigravač niti je imao tehniku u rangu Bonuccija ali je imao skoro sve ostalo. On je i sa 28 godina bio ovakav kakav je danas, odličan stoper koji ne igra samo zato ''što ga trpimo jer bolje nemamo'' nego igra zato jer je odličan igrač i sa 35 kao što je bio i sa 28 ili 30.Maksim Maksimirski

Teofil je (jedna od) rak rana naše obrane. Stvarno bi bilo dosta ove mitomanije. Ni na svom vrhuncu nije bio ne znam kakav stoper za Dinamo, a kamoli danas. Totalno ste iracionalni. Valjda trebamo primit 50 golova u sezoni HNL-a da se shvate očigledne stvari.
  • Crni86
    7.3k
    ima navodno otkupnu od 1,3 milijuna.
  • Droljo
    11.4k

Kak ti se da više? Ostavi se ktc-a bez koga nebi ni igrali ligu prvaka sada jer nebi bili prvaci prošle sezone! Čovjek se aktivirao iz penzije da pomogne. Mi debili umjesto maldinija i neste uzmemo tamnoputog crnca jer, valjda, imamo fetiš na takve...
  • Zg123
    818
    otkad SD odredjuje koja ce se formacija igrati? Koja je svrha trenera onda?
  • Marquis Manners
    93
    Da li je netko pročitao članak SN-a u vezi tri igrača Rijeke i Oršića.
    Loše mi je došlo.
    I to je jedan od razloga zašto ne podržavam Bijelicu. On će na silu pokušati dovesti Oršića i onda će ga gurati kao Ademija bez obzira na igru.
  • Facke
    4.8k

Galesica i Pasalica smo vec steli u ljetnom roku al se nije uspele realizerati. Selahi je konktretan kandidat.

A Orsa ko da uopce nije otisel iz Dinama. Male male je na tribine.
  • Marquis Manners
    93

Meni se nikako ne sviđa ništa od toga, ali nemam moć utjecaja. Mogu samo osluškivati i nadati se da se ništa od navedenog neće realizirati.
  • Orc123
    10k
    Isuse i Boze...ja kad mislim da nemre luđe ti dodas gasa.....
  • Orc123
    10k
    Pasalic? Pa kaj njega nije zakapario Mainz za 5 milja hehe...stvarno smo ludi ako je on i dalje u ikakvim kombinacijama.....vec dugo nisam vidio igraca koji je toliko precijenjen s obzirom na statistiku i ucinak na terenu....
  • Jos-Optimus
    4k
    dobar je Pašalić, samo nije toliko dobar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions