• Paggini
    28.6k
    Zar fakat mislis da bi decko dosao opet nakon sto su ga tjedan dana drzali u hotelu i glumatali s njegovim bivsim klubom o drugom modelu dovođenja?Orc123

Da me Margot Robbie odbije 10 puta i 11. put kaže da bi se jebala, sumnjam da bih joj rekao da je propustila svoju šansu...
  • Maksim Maksimirski
    6.6k
    Vidim da se spominjao Selahi i sasvim je logičan potez dovođenje takvog igrača. Nemamo zadnjeg veznog koji je terijer, Selahi je upravo takav igrač kakav nam treba, možemo ga za 10 dana dobiti realno ispod cijene to jest za milijun eura dok bi ga u normalnim okolnostima (da mu ne ističe ugovor) platili barem 3 milijuna i podržavam takav transfer. Pustite ove priče ''Soudanija smo doveli za milijun prije 10 godina pa očekujem opet novog Soudanija za milijun eura''. iinflacija je uradila svoje i danas bi taj isti Soudani koštao barem 3 milijuna.

U napadu nam treba kapitalac, na stoperu nam treba kapitalac i na lijevom beku nam treba kapitalac. Tu treba potrošiti barem 10 milijuna na 3 igrača. Nakon 35 milijuna od LP (i ostalih prihoda) nema baš puno argumenata da se ne mogu uložiti ozbiljni novci.

Ako Petko ne bude mogao a u zadnje vrijeme sve češće ne može onda nam treba ozbiljan napadač za svaki slučaj. Ne želim gledati Kulenovića i Florucza (ili bilo kojeg sličnog igrača Floruczu) kao jedine opcije u špici kad se bude lomila sezona. Napadač treba biti reprezentativna klasa, iskusnjara, killer. Nikako igrač od 19-20 godina od kojeg očekujemo da će eksplodirat za godinu-dvije i kojeg planiramo za 3 sezone prodat za 15-20 milijuna nego mora biti instant pojačanje. To treba biti čovjek od 30 godina a ne netko ko se nije nikad obrijao, Man a ne Boy. To treba biti netko od koga ne očekujemo da ćemo zaraditi na njemu jer klubu ne treba uvijek i svugdje glavna nit vodilja biti financijski profit.

Lijevo krilo nam je najbolje popunjena pozicija sa Pjacom i Hoxhom, dobro bi nam došlo i desno krilo ekstra klase ali tu smo nakrcani Špikićem, Cordobom i Mbukuom pa ne očekujem dovođenje još jednog desnog krila. Dobro bi nam došao i desni bek ali imamo Rileta, Mohu i Gabriela pa ni tu ne očekujem da ćemo dovesti četvrtog desnog beka. Zato nam ostaje napadač, stoper i lijevi bek i tu nema štednje. Tu moraju ići kapitalci. Nikakav low risk, jeftini igrači i mladi potencijali nego reprezentativci i iskusnjare od kojih točno znaš što ćeš dobiti.
  • Maksim Maksimirski
    6.6k
    Zar fakat mislis da bi decko dosao opet nakon sto su ga tjedan dana drzali u hotelu i glumatali s njegovim bivsim klubom o drugom modelu dovođenja?

Sto se tice minuta, slicna ti je situacija ko i kod nas s Torrenteom.....dosao u novi klub, novi kontinent, sve novo....trebao je dobiti priliku, bas ko i svaki igraca....sad kad je dobio zauzeo je odmah mjesto u prvih 11 i igra odlicno...pogledaj ako moses snimku tekme ovu zadnju pa mi reci kakav je igrac! Bio jedan od najboljih na terenu, prerovao je sredinu!
    Orc123

Možda si u pravu. Ja sam samo naveo golu statistiku. Nakon svake utakmice HNL-a čitamo da bi trebali dovest Soldu, Pršira, Banića, Lawala, Šegu, Ba, Zeleniku, prije toga smo čitali da treba dovesti Petrusenka, Čavlinu itd. tako da ne vjerujem u igrače na temelju jedne dobre utakmice.

Uvjeren sam da bi Titraoui itekako došao kada bi Dinamo njegovom klubu dao odštetu od milijun ili dva eura. Uvjeren sam i da bi Titraoui vrlo brzo zaboravio i oprostio taj tjedan proveden u zagrebačkom hotelu kada bi mu ponudili bolju plaću nego što je ima u Charleroi i kada bi mu omogućili velik korak naprijed u karijeri. Neka dinamova struka procijeni je li Titraoui taj igrač koji nam treba. Ja osobno (ovako na prvu) mislim da nije.
  • NitkoBitan
    20.3k
    Ajde da probam dat neku kratku analizu stoperskih pozicija s obzirom da mnogi zazivaju jos jednog stopera.

KTC - Solidan, znamo mane i vrline, sustizu ga godine. Ugovor do kraja ove sezone.
    Torrente - Potencijal kojeg mozemo unovcit. Definitivno igrac kojeg bi trebali "istrpit".
    Max - Dovoljan za back-up opciju. Kada kontroliramo manje HNL utakmice bolje njega imat na terenu jer zna s loptom nego Torrentea ili Tea.
    Peric - Raskinite s njim za Boga miloga.
    Mmaee - Otpisan.
    Perkovic - Ne znam koji su planovi s njim, luta izmedu stoperske i bekovske pozicije. Problemi sa statusom kod svakog trenera, valjda znaju neki k. Svaki prijelazni rok blizu prodaje.

Po meni su dovoljna 4 stopera na koja se moze racunat. Torrentea bi svakako istrpio lijevo jer lako moze "sustic" prime Dinu Perica, a desno bi potrazio bolju i tehnicki potkovaniju opciju od Tea. Mozda i nepopularno - Teu ne bi produzio ugovor krajem sezone.

Znaci rjesit se Mmaeea i Perica, a dostojantveno se oprostit od KTCa kako je i zasluzio. Jednostavno u nekom trenutku treba prelomit i okrenut se buducnosti. Za sezonu 25/26 dva desna stopera dovedeno pojacanje i Max kao back-up, a kao dva lijeva Torrente i Perkovic.

I samo bih za kraj nadodao kako je tuzno da nasa skola ne moze izbacit stopera za prvu momcad. Tehnicki smo potkovana nacija, fizikalije stvorene za stopersku poziciju (prvenstveno visina)...
  • Maksim Maksimirski
    6.6k
    Znaci rjesit se Mmaeea i Perica, a dostojantveno se oprostit od KTCa kako je i zasluzio. Jednostavno u nekom trenutku treba prelomit i okrenut se buducnosti.NitkoBitan

Ne trebamo se riješiti najboljeg, najprofesionalnijeg, najjeftinijeg (po plaći) i fizički najspremijeg stopera u kadru samo zato što ima 35godina što uopće nisu neke velike godine za stopera. Chiellini je igrao sa 37 za Italiju a Theo mi djeluje još fizički spremniji i nadam se da će dobiti novi ugovor na kraju sezone. Kada dođu bolji, kada nadmaše Thea i kada on postane četvrti najbolji stoper u ekipi tek tada mu se trebamo zahvaliti.
  • Maksim Maksimirski
    6.6k
    Cijeli taj narativ: ''Theo je takav kakav je, nije dobar ali boljeg nemamo, ne igra ništa posebno ali ga trpimo, on igra samo zato jer nemamo bolje'' itd. Sve je to laž i poništavanje i vrijeđanje Theophilea. Thephile igra fantastično. Theophile je odličan igrač. Theophile je najbolji stoper HNL-a. Theo ni sa 28 godina nije bio razigravač niti je imao tehniku u rangu Bonuccija ali je imao skoro sve ostalo. On je i sa 28 godina bio ovakav kakav je danas, odličan stoper koji ne igra samo zato ''što ga trpimo jer bolje nemamo'' nego igra zato jer je odličan igrač i sa 35 kao što je bio i sa 28 ili 30.
  • Zg123
    643
    a koji ce to ozbiljan igrac ili ti “killer” pristati biti zamjena Petku? Po meni je nerealno ocekivati nekog top napadaca dokle god imamo Petkovica u ekipi pa makar ovaj bio pola sezone ozljedjen. Osim ako ne planiramo igrati s 2 spice pa onda bi ta opcija imala smisla ali to bas sumnjam
  • Efes Pilsen
    8.9k
    Zasto bi automatski bio zamjena Petkovicu? Igramo hrpu razlicitih utakmica, ozljede, kartoni. Dijeljenje minutaze, igranje zajedno itd.
  • Droljo
    9.6k
    Od kud narativ da selahija možemo dobiti za milju eura sada? Jel to netko iz rijeke rekao ili nabadate? Meni je nerealno da bi oni nama dali njega sada kad se bore za naslov pa makar im otišao đaba za pola godine...
  • Daliban
    2.8k
    a koji ce to ozbiljan igrac ili ti “killer” pristati biti zamjena Petku? Po meni je nerealno ocekivati nekog top napadaca dokle god imamo Petkovica u ekipi pa makar ovaj bio pola sezone ozljedjen. Osim ako ne planiramo igrati s 2 spice pa onda bi ta opcija imala smisla ali to bas sumnjamZg123

Zato Marić treba zacrtati da igramo s dva napadača, dovesti kapitalca i gotovo. Ako treneru ne paše, ćao i bok.

Cijeli taj narativ: ''Theo je takav kakav je, nije dobar ali boljeg nemamo, ne igra ništa posebno ali ga trpimo, on igra samo zato jer nemamo bolje'' itd. Sve je to laž i poništavanje i vrijeđanje Theophilea. Thephile igra fantastično. Theophile je odličan igrač. Theophile je najbolji stoper HNL-a. Theo ni sa 28 godina nije bio razigravač niti je imao tehniku u rangu Bonuccija ali je imao skoro sve ostalo. On je i sa 28 godina bio ovakav kakav je danas, odličan stoper koji ne igra samo zato ''što ga trpimo jer bolje nemamo'' nego igra zato jer je odličan igrač i sa 35 kao što je bio i sa 28 ili 30.Maksim Maksimirski

Teofil je (jedna od) rak rana naše obrane. Stvarno bi bilo dosta ove mitomanije. Ni na svom vrhuncu nije bio ne znam kakav stoper za Dinamo, a kamoli danas. Totalno ste iracionalni. Valjda trebamo primit 50 golova u sezoni HNL-a da se shvate očigledne stvari.
  • Crni86
    5.8k
    ima navodno otkupnu od 1,3 milijuna.
  • Droljo
    9.6k

Kak ti se da više? Ostavi se ktc-a bez koga nebi ni igrali ligu prvaka sada jer nebi bili prvaci prošle sezone! Čovjek se aktivirao iz penzije da pomogne. Mi debili umjesto maldinija i neste uzmemo tamnoputog crnca jer, valjda, imamo fetiš na takve...
  • Zg123
    643
    otkad SD odredjuje koja ce se formacija igrati? Koja je svrha trenera onda?
  • Marquis Manners
    83
    Da li je netko pročitao članak SN-a u vezi tri igrača Rijeke i Oršića.
    Loše mi je došlo.
    I to je jedan od razloga zašto ne podržavam Bijelicu. On će na silu pokušati dovesti Oršića i onda će ga gurati kao Ademija bez obzira na igru.
  • Facke
    4.3k

Galesica i Pasalica smo vec steli u ljetnom roku al se nije uspele realizerati. Selahi je konktretan kandidat.

A Orsa ko da uopce nije otisel iz Dinama. Male male je na tribine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions