• ElDorado
    637
    Ovo s prodajom domacih igraca stoji aki je i pomalo mit. Kad smo mi to dovodili mlade strance kao razvojne igrače? Samo Olma i Eduarda.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Meni je dalje za poziciju defenzivnog veznog "favorit" Besard Šabović iz Djurgardena. Ugovor mu ističe do kraja prosinca, zadnje 3 sezone jedan od boljih igrača Djurgardena, nudili mu novi ugovor prošlog ljeta, ali on odbio. Htio ga je West Brom, na kraju ipak nije tamo završio, a vidio sam na nekim komentarima po društvenim mrežama da je nekim navijačima West Broma krivo kaj nije došao jer smatraju da je top igrač. Sad se javila špekulacija da ga žele LA Galaxy, Real Salt Lake i Portland iz MLS-a. Mislim da je i njemu ambicija neki jaki europski klub, a ne Amerika, ali tko zna, ako ovi ponude solidnu lovu, možda bi lik odlučio ići preko bare. Ima sve, snagu, udarac, ubačaj, jako dobru dugu loptu, i mislim da bi ga se trebalo pokušati dovesti, pogotovo jer mu ističe ugovor krajem ovog mjeseca, a dokazana je kvaliteta. No, svakako bih bio jako zadovoljan i sa Selahijem. :up:
  • Haza
    6.6k
    kruže informacije da se ljudi u klubu zanimaju za njegaMarquis Manners

Gdje kruže informacije? Jedino tko kruži informacije si ti, i to svaki dan, po nekoliko puta. Daj se vrati barem na Pašalića.
  • Noel
    7.3k
    Galešić, Mierez/Juninho, Selahi/Dantas , vrhunski lijevi bek. To je minimum očekivanja od zimskog prijelaznog roka.
  • Mihaljević
    10.6k
    Ne želim zamjenu za Petkovića. Želim boljeg igrača od njega.
    Ne želim zamjenu za Mišića. Želim boljeg igrača od njega.
    Ne želim zamjenu za Theophila. Želim boljeg igrača od njega.

Kakve više zamjene, hoću igrače na koje se plaćaju velike odštete i koji u trenutnim klubovima imaju bitnu ulogu. Dovedite bolje jednog jedinog da valja nego 10 polupanaca.
  • Brusa
    1.8k
    bolje nemoj pratiti temu transferi ako misliš da će neka trojica bolja od njih doći :joke:
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Bulata trenutno i ne ide najbolje u Belgiji. Kaj mislite, osobito ako ne uzmemo Roga, jel bi ga se mozda moglo vratit s posudbe ranije?
  • ElDorado
    637
    Po meni ne. Samo bi kočio razvoj Kača i Stojka a on uopće nije zadnji vezni. Uostalom ak nemre tamo….
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ja mislim da se on pod kvalitetnim trenerom (citaj Bjelicom) moze pretvorit u dobru šesticu. On je igrac slicnih karakteristika kao Misic, ne vidim zasto ne
  • Crni86
    5.8k
    moze pretvorit u dobru šesticu. On je igrac slicnih karakteristika kao MisicImamo Dinamo

Misic nije sestica. Iz istog razloga ni bulat ne moze postat kvalitetna sestica. Lose citanje igre, lose pozicioniranje, stalno kasni, kreacija igre nikakva. Mi smo se prosle sezone preporodili prema naprijed kad je on ispao iz prvih 11.
  • Orc123
    9.2k
    Pa Bulat je u defanzivi gori od Baturine....nikad ni pod razno ne moze biti 6 ica jer nema agresiju, nema brzinu, citanje igre....on je nesto između 8 i 10.....
  • Droljo
    9.6k
    Lažna osmica ili lažna desetka. Uvijek negdje između i nikad igrača za dinamo od njega.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Misic od kad je u dinamu je odigrao mozda 10 utakmica na osmici. Misic je za dinamo odlicna 6ica, a mislim da moze biti i Bulat
  • Crni86
    5.8k
    igra i rpg lijevog beka a to nije, igrao je i ljubo lijevog beka a vezni je.

To sta kod nas misic igra sesticu od kad je doso, samo govori o tome kako se kod nas slagao kadar. Nama je na sestici potreban profil jakic/moro/sunjic koji ce cuvat leda peri i batiju, koji ce razbijat protivnicke napade, uzimat nicije lopte i pokretat kontre i re kontre. Misic to nazalost nije, ali zato u paru sa tom razbijackom sesticom moze ciniti odlican par zadnjih veznih. Te tek onda moze doc do vidjela njegova kreacija kada ce mu neko cuvati leda pa ce dobiti i vecu slobodu u igri.

Mislim da je uvreda za misica usporedivat ga s bulatom. Bulat osim udarca nema nikakve dobre karakteristike.

Zamisli jacinu ekipe kad tebi sucko ili misko ulaze sa klupe. E to bi onda znacilo da imamo sirinu u veznom redu i ne bi se plakali na prvu ozlijedu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions