• Dzgšb
    1.2k

Vodimo 2-3, Majić 2 gola i asistencija za Menala.
  • Dzoni
    873
    Jel mi to ozbiljno imamo Menala pod ugovorom da bi igrao internacionalnu Premier ligu
  • Daliban
    3.1k
    Nepopularno mišljenje, ali respekt Menalu što uopće pristaje igrati to. Treba ga na zimu poslati nekud dalje, ali respekt.

Majića treba povući iz Gorice i vidjeti sa Šafom bi li bio zainteresiran uzeti ga kao rotaciju za napadača u Varaždinu. Dabro je proradio, ali muku muče s tim napadačima cijelu sezonu. Mislim da je Majićeva budućnost ionako devetka, previše je korpulentan da bi ga se davilo na krilu. Varaždin je dobra razvojna sredina, to je najvažnije za te klince koje šaljemo po posudbama. Uvijek ih treba slati u ekipe koje igraju nogomet.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    nekako ne vjerujem da bi tamo dobivao ikakvu minutažu, jedino ako se dogovori da im ga poklonimo pa imamo opciju otkupa kao kod Čavline. Trenutno oni forsiraju Dabru, napolon je uspio zabiti, a imaju Poldrugača koji je sobar igrač, ali nema gdje igrati pored Šege i Mitrovskog pa ga kombiniraju s Dabrom na špici. Za špicu još imaju i Domjanića, a tu je i Nevers koji je opet ozlijeđen, ali inače jako zanimljiv igrač koji može pokriti pozicije krila i špice. Tako da samo posudba Majića u Varaždin ne bi šljakala.
  • Daliban
    3.1k
    U Gorici ne igra ništa, a realno bi trebao. Dogovoriti s Varaždinom neku cifru koju im platimo po minutama na posudbi, možda bi bili zainteresirani. Nemaju oni baš nekih opcija, van udarnog trojca je to sve tanko, realno. Majić pritom može pokriti više pozicija za njih, iako mislim da ga treba razvijati kao devetku.

Može to biti i neki uvod u dublju suradnju u budućnosti. Mislim da se trebamo više orijentirati na taj sjeverni trokut (Dinamo - Varaždin - Slaven). To je najnogometnija zona u Hrvatskoj. Radije bih naše klince slao tamo nego u Loksu ili ih poklanjao Rijeci.
  • Carrasco
    4.5k
    Majića je trebalo na dvojnu registraciju i negdje u drugu ligu. Onda bi mogao igrati i juniorsku LP.
  • Daliban
    3.1k
    Pošto nismo doveli trećeg napadača, trebalo ga je ostavit kod nas.
  • Mr Anderson
    9k
    Kako to da.je Majić uopće išao igrati za nas? On je na posudbi, nike dvojna registracija.
  • Daliban
    3.1k
    Ne vrijede ta pravila za ovakve turnire.
  • Mr Anderson
    9k

OK, jasno mi je to, ali morali smo tražiti dozvolu Gorice. Vjerojatno Carević ne računa na njega.
  • Daliban
    3.1k
    Možda smo unaprijed to dogovorili, svaki put ga povučemo da igra. Nije ovo prvi put.
  • Praskaton
    2.8k
    OK, jasno mi je to, ali morali smo tražiti dozvolu Gorice. Vjerojatno Carević ne računa na njega.Mr Anderson

Kad bi zaigrao u subotu za Goricu postojala bi opasnost da netko ugrozi gol tovara
  • Calello5
    82
    Ako je netko pratio govor tijela Majića tokom priprema Gorice i ovo malo što je ulazio, bit će mu sasvim jasno zašto ne igra tamo. A velika je vjerojatnost da ne bi igrao nigdje u Shnl.
    Gec je napravio puno bolji potez odlaskom u Zmijavce, standardan igrač tamo
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Fakat nam taj Belupo ne leži...
    Polufinale U8 u ČKu
    Popušili gol u prvoj sekundi s centra, gubili 3-0, na kraju se još skoro zakuhalo

U tekmi za 3.mjesto nalupali nas i Križevci 4-0

20241208-162409.jpg
  • Omake
    4k
    Odličan gol Miljaka iz slobodnog za juniore
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.