• veselko tenžera
    2.8k
    Stvarno nemam ništa protiv njega. Borben je, pošteno radi, vjerujem da ima emociju prema Dinamu, ali brate mili, odmaknite ga više od terena.

Jednostavno ne ide. Godina dana je prošla, ni milimetra naprijed. Tehnički kriminalno loš, krilo koje nije u stanju stvoriti višak ni protiv stolice. Uvijek mora stati da bi primio loptu, svi se vrate i onda kreće trk u nepoznato s poznatim ishodom, gol aut ili jaka prizemna obrambenom na nogu. On se vrati u obranu, nije da ne pokazuje želju, ali je toliko nogometno nepismen da ne zna osnove duela, čak niti stranu s koje treba napadaču prići.

Pjaca je daleko od nekadašnjeg sjaja, ali da Hoxha igra 70 minuta protiv Hrgovića i isto toliko s Belupom, a Pjaca ni 15 minuta na lijevom krilu, to smrdi na sabotažu. Od njega ne dobivamo apsolutno ništa u igri, nikakav strijelac, asist se danas omakao, ali to su rijetki petki.

Kad se sumira ova godina dana, kako @Crni86 reče, dolazi se do zaključka da je onaj tko je potpisao ovaj transfer teški nogometni diletant.
  • NVKOD
    1.6k
    Arber je imao nekoliko bitnih golova i asistencija u protekloj sezoni. Zabio je bitan gol Rijeci pred kraj prvenstva, PAOK-u za kakvu takvu nadu u prolazak, imao je dvije asistencije u finalu Kupa također protiv Rijeke i asist Kaneku za Betis. Svojim G+A doprinio je u osvajaju duple krune za što mu veliko hvala, no to je praktički to.

Prošle sezone odigrao je ukupno 22 utakmice u svim natjecanjima, od kojih je 14 puta bio starter. U 1203' imao je 2 gola i 3 asistencije što je 240' po golu ili asistenciji što je ajde solidno upravo zbog važnosti tih golova/asistencija.
    Ove sezone je slobodan pad što se tiče doprinosa ekipi. Odigrao je 20 utakmica u svim natjecanjima od kojih je 11 puta bio starter. Kratki bljesak imao je u prva dva kola HNL-a kada je zabio Istri i Osijeku i otada post na svim frontovima, evo do prekjučer. 924' odigrane minuta i 2 gola i 1 asistencija odnosno 308' po G/A. Puno premalo!

Hoxha u nekadašnjem Dinamu ne bi bio ni rotacija, a kamoli starter. Znam da neki govore kako je Hoxha defanzivno odgovoran, ali što to znači? Primarni zadatak krilnih igrača je zabijati i asistirati, a ne biti dobar obrambeni igrač. Oršić možda nije toliko pomagao obrani, ali se nazabijao golova, rušio velikane, imao puno asistencija. Tužno mi je vidjeti na što je spala naša lijeva strana napada.

Po meni, Hoxha je pročitana knjiga. Primi loptu, zabije pogled u travnjak i bicikl. Prođe, ne prođe, nebitno. Ne pamtim kada sam vidio da je napravio fintu, namjestio se na desnu nogu i pucao u suprotni kut. Vidović je za njega bio doktor u tom pogledu. Možda je imao protiv Slavena udarac u prvi kut iz vrlo teške situacije kojeg je Sušak obranio i odbio u korner, ali to što smo neopasni u kornerima je priča za sebe.

Gledajući ukupnu statistiku Hoxhe u Dinamu:
    • 42 utakmice
    • 4 gola
    • 4 asistencije
    • odigranih 2127'
    • 266' po golu ili asistenciji
  • jedan u nizu
    10k
    Primi loptu, zabije pogled u travnjak i bicikl. Prođe, ne prođe, nebitno. Ne pamtim kada sam vidio da je napravio fintu, namjestio se na desnu nogu i pucao u suprotni kut.NVKOD

ja pamtim da barem 3 puta po utakmici napravi fintu, bicikl i onda mu lopta pobjegne od njega u gol aut.
    Tensikim zargonom receno, neprisiljena greska.

Da je te lopte barem vratio suigracima, ali toliko toga je 'bacio' u gol aut da imam tikove vec kada primi loptu pokraj suparnickog sesnaesterca.
  • Paggini
    29k
    Ima nešto u njemu, osjeti se da zna i može i svaki put kad primi loptu, miriši na opasnost, napravi potez, dva i svi se dignu iz sjedalica i onda jednostavno iz nekog razloga zasere.

Sposoban je svaku utakmicu pet, šest puta probiti bok i ubaciti nisku loptu u peterac kao protiv Betisa ili ući u sredinu i pljucnuti po golu, ali ne radi to...
  • db-izbjeglica
    16.2k
    mene fascinira da se u hrvatsku igrače poput hoxe treba dovoditi iz albanije!
    čovjek je doslovno malo tehnički potkovaniji, ali i sporiji lirim kastrati!

stvarno u hrvatskoj dinamo ne može naći sličnog igrača za rotaciju?

nitko me ne može uvjeriti da mali rukavina uz malo strpljenja i progledavanje kroz prste, sa tolikom minutažom i povjerenjem ne bi bio u najmanju ruku jednakog učinka kao i hoxa.
    rukavina je "besplatan" igrač iz omladinske škole, a hoxa je plaćen milju eura (ako se ne varam).

nemam ništa protiv dečka, al on ne zna pravilno voditi loptu i nikako da nauči.
  • Dinamosaur
    1.7k
    stvarno u hrvatskoj dinamo ne može naći sličnog igrača za rotaciju?db-izbjeglica
    Sjecas kak je Jakir bio jako ponosan kad ga je doveo..
  • Silvek1986
    50
    Protiv Real Betisa je izvozao onog njihovog desnog bočnog da mu se i danas vrti u glavi, ista situacija i protiv Paoka. Njemu treba prostora, imat će ga protiv Celtica.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.