• Boycie
    1.6k
    Chill. Nisu ovi za prvaka i gotovo. Ovakav prilog bumo gledali o Livaji za 30-40g.

https://streamable.com/g051wk
  • Marc
    207
    o majku ti ljubim.. tek sad vidim.. naravno ni riječi neće biti o ovome na portalima
  • Zagreb1992
    1.9k

Mi od njih izgubimo 2 puta i iza njih smo 6 bodova..onda je pokazatelj da smo mi gori od njih
  • Kepec
    7.1k
    Za ovo krvničko guranje Matkovića od strane KTC-a radile su se ankete, ipak je bila riječ o najgorem startu na Opusu godinama unazad. Danas, pogađate, nema govora nigdje o guranju od strane Sigura, dapače jedini upitnik je je li bio penal za Hajduk u 32. minuti.

Iskreno me ne zanima nitko, ni tovari, ni Bel, ni novinari, samo mi je bitno da se mi posložimo konačno i krenemo pravim putem. Ali, jedno veliko ali, dosta mi je više ovog režima gdje iz dana u dan jasno dokazuju da nikome nije u interesu da Dinamo osvoji opet naslov, jer je dosadno, jer ne donosi gledanost, lajkove i komentare, već se sve radi da budu prvi oni koji su svima od interesa. Oni su svjesni toga, opasno su svjesni, zato i okreću odmah priču na nas, na Mamića i na Soudanijevo simuliranje jer to su im argumenti s kojima oni raspolažu.

Zato daj probudite se, dosadno je čekanje, zar ne vidite igrači dragi s čim imate posla? Dajte zbog nas par soma na tribinama, dajte zbog svog gušta i veselja, dajte zbog čistih ljudi, dajte zbog svih medija, javnih ličnosti i ljudi od interesa koji umiru od želje gledati vas na drugom ili trećem mjestu, likuju nad vašim porazima u Europi, a prvi će biti u redu u svibnju kada će se djeliti akreditacije za fan zone. Dajte pokažite kaj je Dinamo, budite malo drski, ali onako, gospodsko drski.

Screenshot-20241207-233729-Samsung-Internet.jpg
  • Boycie
    1.6k
    da ne znam kojim cudom ovako odigramo sezonu do kraja, sto ne vjerujem, i dalje postoje ekipe koje su jednostavno bolje od njih.
    Druga stvar je masinerija i guranje, sto im je vec i donijelo 10tak bodova, cemu samo pridonosimo ako sutimo ko zaliveni. Eto, da nismo 'kmecali' za Dadica, mozda bi taj isti izrezirao prvenstvo u nekoj tekmi. Uostalom nije isto upucivati na ocite greske i cinjenice ili biti mitoman i kmecavac po defaultu.
  • Infinity
    16.9k
    iako mi se čini da Carević uopće nije proslavio obranjeni penal.NORTE

Nije, kao sto nije proslavio ni gol Gorice. Isto tako nije slavio golove Gorice protiv Dinama. Tip je trenera koji nakon golova ne slavi, nego u vecini slucajeva smiruje euforiju.

Samo da se dotaknem rasporeda Hnl-a.
    U utorak igramo LP, a u subotu nam je Hnl.
    Hajduk-Rijeka se igra u nedjelju.
    To je čista nelogičnost.
    NORTE

Ako nam od utorka do subote nije dovoljno za odmor onda neka igraci okace kopacke o klin. Jel zelimo biti europski klub? Zelimo. Zato zivimo s tim, a ne da se svako malo zalimo na raspored.

Silna odgadjanja u proslosti, a sve 'zbog dobrobiti hrvatskog nogometa' i dalje imaju posljedice. Imas klubove koji igraju u srijedu, pa u subotu. Mi smo sad igrali petak, pa igramo u utorak, a evo Celtic je igrao subotu, pa nam dolazi u goste u utorak. Sve sukladno pravilima, ma koliko nekome nelogicno bilo.

Dojma sam da neki, pa mozda cak i mnogi clanovi ovoga foruma samo traze sitnice prema kojima bi mogli prikazati neku zavjeru protiv Dinama. Da se netko stvarno toliko bori protiv nas, pa rijesili bi nas davno.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Sutra će se u emisiji dogoditi:

a) MaxSport uopće neće staviti guranje Sigura sa leđa

ili

b) Skomina će reći da on to osobno ne bi sudio kao penal uz neko suludo objašnjenje poput teren je bio težak i sklizak a vjerojatno bi igrač Gorice svakako promašio a i trebao je bolje pasti. Vejić će se složit a Jeličić će dobaciti šaljivu dosjetku kojom će se narugati igraču Gorice ili ljudima koji misle da je to za penal.
  • Hectorharatti
    175
    Poseban pozdrav od Banicu northeu,al bas poseban.
  • bbb medimurje
    3.4k
    MaxSport uopće neće staviti guranje Sigura sa leđaMaksim Maksimirski

Nece se analizirati, a i ak se hoce onda bude zakljucak taj famozni intenzitet
  • IceMan
    2.4k
    Sad ako tovari i Rijeka odigraju (vrlo mogućih) neriješeno u Splitu a mi dobijemo Lokomotivu, onda smo na vrlo prihvatljivih -4 u stanci. Zadnje kolo kući Varaždin. Tovari u Šibeniku a Rijeka kući protiv Belupa.

Ali da, reći da ćemo mi nekog dobit, u ovom trenutku, to je znanstvena fantastika.
  • sport
    3.7k
    Sigur ni u jednoj varijanti ne može doći do lopte,Siguru je cilj onemogučiti Kolara pri šutu,Sigur to ćini s obje ruke dosta jakim intenzitetom.To je penal za svaku ekipu pa i Hajduk jedino nije penal protiv Hajduka.O penalu za Hajduk je smješno govoriti jer je to kažnjivo igranje samo kad je u njihovu korist. Stvarno je dosta te njihove krađe i vikanja držte lopova.
  • Mihaljević
    10.7k
    cek ozbiljno dovodis i dalje u pitanje Torrentea kao pojacanja? Zezas se? Decko jedina konstanta i top mladi stoper!Orc123

Nit' je mlad, nit' je konstanta, nit' je pojačanje.

Gurlica ove sezone odigrao jednu jedinu utakmicu ove sezone i sad je vec Rio Ferdinand?Orc123

Nisam rekao da je Gurlica neki igrač, nego da i on može odraditi HNL kao njih dva.
  • Orc123
    9.3k
    s 23 nije mlad? Ozbiljno?
    Jao si ga nama onda s 30+ na leđima, a da ne spominjem one starije....
    Konstanta? Najkonstantniji stoper od kad je dobio priliku po svemu i najvise i igra.....
    Pojacanje? Definitivno upgrade u odnosu na sve stopere!
  • Paggini
    29k

"Nema mi tu intenziteta, čak i Sigur odmah signalizira da nema penala tako da nemamo što dalje spominjati".
  • Crni86
    6.4k
    Da li je u sazetku prikazan pad dialla na noge goricinog igraca? Diallo glavom u padu rusi igraca gorice koji u punom trku vodi loptu.

Okej poskliznuo se, nije namjerno ali covjek je sprijecio igraca koji ga je vec pretrcao i odtreso. Znaju se igraci poskliznut i suparnika nogama pokosit pa svejedno bude penal.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.