• Daliban
    4.1k
    Trebaju nam ozbiljni igrači.
  • ElDorado
    8.1k
    E pa bas tak. I nama je tak svejedno kaj bu za 6 mj slobodan kad igraca trebamo odmah. Za 1.3 dobijes igraca koji po TMu vredi 3 milje. Okej ocekujen sad pljuvacinu da je TM nepouzdan i da je Selahi kurac od igraca. Jer Zona je puna kvalificiranih SDa.
  • sebenico
    1.2k
    https://www.transfermarkt.com/razvan-marin/profil/spieler/295183

Evo ovo je pojačanje. Kapetan Rumunjske, standardan u seria A, plaća u Cagliariu po Capologyu 1.3 milijuna eura, ugovor do ljeta, a ne Selahi.
  • Daliban
    4.1k
    Ne trebaju nam uopće veznjaci. Imamo Pavića, a vraćaju se do proljeća i Mišić i Sučić. Sav novac trebamo usmjeriti na stopere, lijeve bekove i napadača. Eventualno još golman.

Rasipanje para na rotacijske igrače koji kvalitetom ionako nisu za Dinamo prema kakvom želimo graditi je samo repriza prošlih prijelaznih rokova.
  • ElDorado
    8.1k
    de javi Mariću
  • MarK
    1.3k
    može Mmaea
  • sebenico
    1.2k

Valjda i sam čita forum pa možda nešto i nauči.
  • ElDorado
    8.1k
    cijenim neke tvoje procjene ali sori to da nam ne treba 6ca nikako ne kuzim. Pa to je osnova nasih problema. Cijela tranzicija i organizacija igre nam je u kurcu. Sve smo to vec sto put analizirali. Markiras Misica i mi smo mrtvi.
  • E46
    2k
    Trebalo se dovest Cerina i Elsnika..ipak se igra na vise frontova svako bi igrao, i sad vjerojatno ne bi pricali o sustizanju tovara..
  • ElDorado
    8.1k
    Pao nije dao Čerina
  • Droljo
    23.3k
    Očigledno nije zadužio klub ..
  • Dani Olmić
    2.1k
    Po meni ne trebamo bas veznog po svaku cijenu. Ako se sta otvori ok, al vaznije nam je iskeširat lovu na 2 stopera, 2 lijeva beka i najmanje 1 napadaca - mozda i golmana
  • NitkoBitan
    33.7k
    Da ponovimo gradivo. Defanzivni vezni (Selahi), posteni lijevi bek i posteni napadac. Dovedite tu trojicu i gazimo prvenstvo.
  • Daliban
    4.1k
    cijenim neke tvoje procjene ali sori to da nam ne treba 6ca nikako ne kuzim. Pa to je osnova nasih problema. Cijela tranzicija i organizacija igre nam je u kurcu. Sve smo to vec sto put analizirali. Markiras Misica i mi smo mrtvi.ElDorado

Otvaranja su nam u kurcu jer nam stoperi ne znaju igrat nogom. Nijedan veznjak ili napadač neće perpetualno biti slobodan, pas moraju dobiti u trenutku kada se oslobode i pronađu nešto prostora. Naši stoperi nisu u stanju dostaviti taj pas. Max ih ležerno pronalazi naprijed, ostali stoperi baš i ne.

Branjenje tranzicije nam je u kurcu jer su nam svi stoperi spori i/ili pasivni, a pritom nam je i rest defence nerijetko za kurac jer hrpa njih zuji nekim svojim putem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.