• MarK
    785
    može Mmaea
  • sebenico
    1.1k

Valjda i sam čita forum pa možda nešto i nauči.
  • ElDorado
    641
    cijenim neke tvoje procjene ali sori to da nam ne treba 6ca nikako ne kuzim. Pa to je osnova nasih problema. Cijela tranzicija i organizacija igre nam je u kurcu. Sve smo to vec sto put analizirali. Markiras Misica i mi smo mrtvi.
  • E46
    767
    Trebalo se dovest Cerina i Elsnika..ipak se igra na vise frontova svako bi igrao, i sad vjerojatno ne bi pricali o sustizanju tovara..
  • ElDorado
    641
    Pao nije dao Čerina
  • Droljo
    9.6k
    Očigledno nije zadužio klub ..
  • Dani Olmić
    565
    Po meni ne trebamo bas veznog po svaku cijenu. Ako se sta otvori ok, al vaznije nam je iskeširat lovu na 2 stopera, 2 lijeva beka i najmanje 1 napadaca - mozda i golmana
  • NitkoBitan
    20.3k
    Da ponovimo gradivo. Defanzivni vezni (Selahi), posteni lijevi bek i posteni napadac. Dovedite tu trojicu i gazimo prvenstvo.
  • Daliban
    2.8k
    cijenim neke tvoje procjene ali sori to da nam ne treba 6ca nikako ne kuzim. Pa to je osnova nasih problema. Cijela tranzicija i organizacija igre nam je u kurcu. Sve smo to vec sto put analizirali. Markiras Misica i mi smo mrtvi.ElDorado

Otvaranja su nam u kurcu jer nam stoperi ne znaju igrat nogom. Nijedan veznjak ili napadač neće perpetualno biti slobodan, pas moraju dobiti u trenutku kada se oslobode i pronađu nešto prostora. Naši stoperi nisu u stanju dostaviti taj pas. Max ih ležerno pronalazi naprijed, ostali stoperi baš i ne.

Branjenje tranzicije nam je u kurcu jer su nam svi stoperi spori i/ili pasivni, a pritom nam je i rest defence nerijetko za kurac jer hrpa njih zuji nekim svojim putem.
  • NitkoBitan
    20.3k
    Sad bi i muzicke zelje... Trenutno imamo jedno 6 igraca koji su po vokaciji stoperi. Prvo da se rjesimo barem dvojice pa mozemo pricat o pojacanju na toj poziciji.
  • Daliban
    2.8k
    Imamo i tri zadnja veznja, dakle isto. Razlika je u tome što su svi veznjaci dobri, a svi stoperi za kurac. Zato bih osobno prednost dao kupnji stopera.
  • Orc123
    9.2k
    Ocito Roga nema na proljece a neki govore ne treba vezni? Zamjenu za Misica nemamo jos od rata...pravu 6icu trebamo to je pod mus bas kao i jedan stoper, bek i napadac.....i siguran sam da cemo veznog dovoditi....mogu se okladiti!

Edit: Misic, Sucic i Pavic su pozicijski i igracki isti tipovi igraca! Nama treba 6ica za Europu i hnl ala Sunjic, Jakic, Selahi...netko tko ce ti nakon izgubljene lopte u hnl sprintati u obranu a ne stajati na centru i ispratiti pogledom, a u Europi davati defanzivnu trku i stabilnost!
  • ElDorado
    641
    sve točno i uglavnom sve ide u prilog da nam treba ozbiljniji zadnji vezni. Osim Suleta mi vise takvog jednostavno nemamo. Misic zasigurno to vise nije. Za stopere se apsolutno slazem. Jucer gledam na stadionu. Nasu stoperi stoje na nadoj polivici i onda 20 m praznina ispred njih.
    Al ne kuzim di vidis tri zadnja vezna? Za mene samo Sule. Misica zaboravi. A Suleta nema jos zicer 2 mjeseca.
  • Orc123
    9.2k
    Daj malo pratite nasu povratnu trku nakon izgubljene lopte...ove nase 6ice su vise 8ice, igraci s vicom ali dosta spori i povratna trka nam je nikakva jer Bog zna koliko puta nam se ove sezone dogodilo da nakon kontre nitko ne pokriva igrace na povratnoj lopti na rubu šesnaesterca....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions