• FelceAzzurro
    34

Ne znamo što njega koči ali ako ima svoju viziju onda mora stati 100% iza nje i biti samouvjeren. Da vjeruje u sebe i zna posao, mi u ovu sezonu ne bi ušli s Jakirovićem kao glavnim trenerom bez obzira na to što je osvojio duplu krunu i s jednim i pol napadačem. Da iole zna posao, znao bi kako Petković igra maksimalno 60% utakmica s obzirom na izraubanost i koliko je podložan ozljedama.Vrijeme će pokazati svoje, daj Bože da sam u krivu i da nam sportski sektor ima dobru viziju i nek ne odstupaju od nje bez obzira na sav pritisak.
  • ShanKu
    1.1k
    ja mislim da on ni sam nema viziju, nego da radi taj posao kao da bi ga radili mi tu neki sa Zone ili neki admini sa instagram stranica... Ljudi mu spominju Selahija, odjednom je zainteresiran za njega, ljudi spominju Oršića ic ce po Oršića za nekoliko tjedana, pa spominju Ivanušeca.. odjednom bude posudba Ivanušeca do kraja godine
  • FelceAzzurro
    34

To je isto rekla-kazala.
    A gle, meni se sviđaju potezi kao sto je Cordoba,Mbuku i Oliveiras. Prvu dvojicu sam gledao i mislim kako ima nesto u njima. Potonjeg nisam ali kako je decko pricao kako je samo želio u dinamo, ima tu nešto što treba veseliti nas kao klub da privlacimo mlade igrace. Kako sam i rekao, vrijeme ce sve pokazati. Volio bih samo da ima malo vece samopouzdanje za svoju viziju, pod pretpostavkom da je ima.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    slucajan like...zasto KTC raskid, kakvi su to kretenizmi
  • ElDorado
    637
    Fakat mi je nejasno da se KTC stavlja u istu recenicu s Ademijem i Riletom. Divimo se Modriću a imamo lika koji dodatno samostalno trenira i u 36. i na svim mjerenjima je u top 3. Treba to cijeniti.
  • sebenico
    1.1k

Pratiš kolumbijsku i drugu francusku ligu?
  • MarK
    785
    on je pravi profesionalac tu nema govora ali mi oči krvare od njegovih paničnih izbijanja, nesigurnih kratkih i očajnih dugih paseva. Sigurnost zadnje linije je nikakva. Tu treba puno bolji stoper koji zna igrati s loptom. A sklon je i glupim kiksevima.
  • Paggini
    28.6k

Evo jedan fun fact - otkad je KTC došao opet u Dinamo, od 47 utakmica propustio je pet, dvije zbog lakše ozlijede, tri na klupi da se odmori ili zbog žutih. Mislim da je tako neka statistika, mozda utakmica vise manje.

Taj čovjek ima 35 godina, svaku utakmicu igra maksimalno fizički, udara, sprinta, stiže, ulazi u duele bez razmisljanja i pokriva šta može, bez da hropče u 40. minuti, bez da dobiva žute radi kenjanja sucu, bez da traži izmjene.

TRIDESET I PET GODINA.

I zato uvijek kad me pitaju, bez razmišljanja kažem da je najbolji stranac u Dinamovoj povijesti, a usudio bih se reći i jedan od najvećih dinamovaca.

I to ne zato što priča koliko voli Dinamo, ne dodvorava se navijačima, ne skače na ogradu na poljudu, ne ljubi grb, ne proziva suigrače radi nezalaganja iako ima svako pravo na to, nego zato što za razliku od nekih koji to sve rade, on može izdržati sav napor, može biti maksimalno posvećen treningu i sebi - i zato je Dinamovac jer POŠTUJE taj dres koji nosi, poštuje i sve nas koji dolazimo i to je sve što tražim.

Mi smo tu da volimo i živimo za ovaj klub, a igrači su tu da ga poštuju i da se za taj dres maksimalno zalažu, a KTC je oličenje upravo toga. Klincima u kadetima, limačima i juniorima treba pričati o KTCu i njega postavljati za standard ispred svih igrača.

Treba nam bolji igrač u prvih 11, to je svima jasno, ali treba nam KTC na bilo kakav način u klubu.

Eto, mali patetični rant subotom navečer, jer spomenulo ga se negativno i nezasluzeno zadnjih par dana pa malo da ispucam šta imam
  • FelceAzzurro
    34

Pratim Dinamo, za razliku od tebe.
  • Hrc-Vg
    406
    potpis. KTC mora ostati u klubu, neka nam on bude skaut za Francusku i Afriku, nebu lošiji od Šokote…
  • sebenico
    1.1k

Trebalo bi i tebe zaposliti u skaut službu kluba kad možeš tako precizno detektirati karakteristike i potencijal igrača.
  • NitkoBitan
    20.3k
    To sto je netko dobar igrac ne znaci nuzno da bi bio dobar skaut. Nakrcavanje bivsih igraca na neke pozicije je put u propast.

Ima skola, akademija, tecajeva... Nek se uce nekoliko godina na manjim klubovima pa se mozemo cut.
  • Crni86
    5.8k
    nije uopce problem da se uce i kod nas, ali da vec imas postavljenu scoutsku sluzbu sa nekoliko odlicnih scoutova.

Nama u ovom trenutku trebaju jaka i provjerena imena na tim pozicijama.
  • NitkoBitan
    20.3k
    KTC mora ostati u klubu, neka nam on bude skaut za Francusku i AfrikuHrc-Vg

Kritizirate sportsku struku kluba a KTCa bi postavili kao skauta za Francusku i Afriku jer prica francuski i crnac je...
  • Droljo
    9.6k
    I još tamnoputi...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.