• Nolifer
    8.8k

A samo si mene quotao, što ne i kolegu iznad? Jer sam u istom tonu razmišljao. Pa znam koji mu je učinak bio poslije. Ali ok
  • Infinity
    16.9k
    Nije bilo osobno, njegovo nisam vidio :lol: Ne moras odmah biti uvrijedjen.
  • Ivdzo11
    4.5k
    Germanijak doznaje: Dinamo želi Selahija već na zimu!
  • Crni86
    5.8k
    ajde bogu hvala.
  • Captain America
    18.7k
    Što je nama još jedan cancer za svlačionicu?
  • Keyser Soze
    11k
    Selahi bi sigurno bio pojačanje.
  • Mihaljević
    10.6k
    Nakon ovih stranaca dovedenih u posljednje dvije godine ne mogu ništa loše reći za Selahija koji ima ozbiljnu kvalitetu.
  • Ivdzo11
    4.5k
    Rijeka će, priča se u kuloarima, za Selahija tražiti novac, jednog igrača i otpis svih postotaka od sljedeće prodaje Jankovića i Rukavine. Kako Selahi prema TM-u vrijedi tri milijuna eura, Rijeka bi ga pola godine prije kraja ugovora bila spremna pustiti za oko trećinu tog iznosa. Uz, jasno, prethodno navedeni otpis i jednog igrača. Sad, sviđa li se to Dinamu ili ne, njih ne zanima ni najmanje, jer ako Marić i društvo odluče da je Selahi ‘taj’ i s njim potpišu ugovor, onda gotovo pa i nemaju drugog izbora nego udovoljiti Riječanima...
  • Crni86
    5.8k
    damo im menala i milju eura. Postena ponuda.

Po meni bi selahi bio okej rijesenje. Pokazao je da kvalitetu ima, poznaje ligu, zna koja su ocekivanja. Uz to upravo nam je potreban igrac takvih kvaliteta koji ce olaksat osmicama da ne moraju toliko mislit o obrani.
  • Daliban
    2.8k
    Kakav mrtvi Selahi, daj Mariću uozbilji se. Gurajte Pavića, a vraća se nakon pauze i Sučić. Uopće ne trebamo zadnjeg veznog, ne budite redikuli i ne trošite novac na gluposti i panjeve.

Još je navodno i problematičan karakter. Ne dovodite nikog iz HNL-a, jebote HNL. Trebamo ozbiljna pojačanja. Propustili smo Ivanovića, najbolje da Rijeci sad dajemo pare za svaki škart koji imaju na lageru.
  • Paggini
    28.7k
    Pretpostavljajući da se ne radi o novinarskim glupostima, Selahi u najboljem slučaju je popuna pozicije, a u najgorem potencijalni slučaj Mmaee.

Ako je Selahi plafon imaginacije našeg sportskog sektora za prijelazni rok, možemo svi komotno spustiti očekivanja.
  • ElDorado
    643
    Selahi jer ne znaju naći bolje nije da ne bi.
  • Peškaman
    5.3k
    Rijeka će, priča se u kuloarima, za Selahija tražiti novac, jednog igrača i otpis svih postotaka od sljedeće prodaje Jankovića i Rukavine.Ivdzo11

Da ne žele još i tjedan dana zimovanja na Jahorini,all inclusive.
  • Doktor Kunić
    4k
    Strašno. Zimski rok i očekivanja su vam da će se dovoditi neka "velika" imena. Selahi sasvim logičan izbor. Nema adaptacije na ligu, uskače odma u vatru, a on je sasvim pristojno ako ne i top HNL pojačanje.

Pa ko bi vama ugodio
  • ShanKu
    1.1k
    Mogu neki igrači bit na prvi dojam top, a večinom kad dođu k nama u Dinamo postanu krampovi... Ne znam do čega je, gdje je problem? :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions