• Toni90d
    935
    MbukuSan Lorenzo

Zašto njega? Jer je odigrao možda 230minuta samo? Ono što smo vidjeli od njega u to vrijeme je dobro. Kad prođe cijele pripreme sa momčadi, kad momčad bude imala automatizme u igri, može, a vjerujem da će, biti ogromno pojačanje. Nismo ga platili neke sulude novce pa da je se pokazao kao flop, primjer Mmaee.
  • ElDorado
    643
    Problem Mbukua je koncepcija igre i gdje se on uklapa
  • San Lorenzo
    17.4k

Nije ni Kaneko prošao pripreme, a još je došao s drugog kraja svijeta pa je imao jak utjecaj na igru baš u ovom razdoblju prošle godine...ne vidim šta to Mbuku ima da bi trebao biti član ovog kluba, ok, solidna tehnika je tu, ali nije brz, nije eksplozivan, igra samo s loptom u nogama.
  • DiddyGuela
    2.5k

Tocno ovo.

Mi uz dobra pojacanja istovremeno moramo pocistit kadar tokom zimskog i ljetnog prijelaznog roka. Mozemo mi imati 876 igraca u kadru ali koja je korist od njih kad je vecina na nivou Spikica,Hoxhe ili Ogiware.
  • Toni90d
    935
    Nije ni Kaneko prošao pripreme, a još je došao s drugog kraja svijeta pa je imao jak utjecaj na igru baš u ovom razdoblju prošle godine...ne vidim šta to Mbuku ima da bi trebao biti član ovog kluba, ok, solidna tehnika je tu, ali nije brz, nije eksplozivan, igra samo s loptom u nogama.San Lorenzo

Kaneko je dobio puno više minuta, nije išao nigdje za vrijeme stanke za reprezentacije. A da nije Mbuka i njegova gola Gorici, možda bi od tada bili na ovom rezultatskom minusu.

Ja sam i dalje uvjeren da on može biti pojačanje, kad prođe pripreme i uigra se sa momčadi. Jučer je imao dva-tri dodavanja, koja bi bila jako opasna, a otišla su u vjetar, samo zato što je neuigran sa ekipom i što ne postoje automatizmi.
  • Olmic
    3.8k
    Hoću pojačanja koja ne trebam googlat, mislio sam da je to vrijeme iza nas da se time tovari bave

Ako cigani mogu dopeljat Silasa, valjda možemo i mi taj renome
  • San Lorenzo
    17.4k

Šta god, poanta mog upisa nije Natanijel Mbuku, da ili ne, nego radikalni rezovi koje bih objeručke prihvatio i zbog kojih bi bio spreman i izgubiti naslov...ako mi 1.8.2025. udarimo prvu loptu s centra, a u ekipi nam i dalje marširaju Ademi, Ristovski i Teofil, onda smo se predali bez borbe.
  • Toni90d
    935
    Zagorac, Ristovski, Moharrami, Perić, Mmaee, Bočkaj, Ademi, Mbuku, Hoxha, Baturina...dio prodaja, dio raskid i graditi novi Dinamo na temelju ovih koji ostaju.San Lorenzo

Vratit ću se na ovo. Slažem se sa svime, osim Mbuku, već sam napisao zašto. Zagorac, hmm, bilo je utakmica gdje je mogao bolje reagirati, a isto tako nam zadnji par utakmica drži glavu iznad vode. Prije bi se onda Filipovica riješio, nego Zagorca, doveden je tu, a nemoze se ni za poziciju broj 2 na golu izboriti.

Dodao bih još Oliverasa na ovu listu za odlazak iz kluba.

Ovdje je sad 11 igrača na listi, dva su dvojbena, neka ih se i makne sa liste, ostaje još 9 igrača.

Treba biti realan, nemoguće da ih se sviju riješiti u 2 prijelazna roka, a ne u jednom, pogotovo zimskom.
  • Lukaku13
    18

Đaba nama pojačanja kada nam je trener loš.

Tvrdim da ćemo i sa pojačanjima isto izgledat protiv Rijeke, Istre, Slavena, itd.

Bez ideje, automatizama, energije.

Dao Bog da sam u krivu!
  • Crle
    586
    I naravno da će se onda pričat da to uopće ni nisu pojačanja.
  • Jay
    75
    Samo me zanima u kojem smjeru ćemo krenuti jer svima je jasna važnost ovog zimskog roka.
    Koji je to stav s kojim idemo, prava pojačanja ili ajmo probati.
    Neće se sigurno pojaviti 7 novih igrača na pripremama nego ćemo čekati da se prvotimci oporave.

LB koga god dovedemo neću očekivati apsolutno ništa, platiti 3 milijuna za tu poziciju nećemo nikad.
    Zamjenu za Mišića teško ćemo naći.
    Drugi napadač, evo već mi pada mrak na oči. Nadam se da odustajemo od francuske druge lige jer tamo nema ništa pametno/pristupačno. Ali ne bi me čudilo da se Jacques Siwe iz Guingampa pojavi uskoro u nekom SN izvoru.

Tako da iskreno očekujem HNL povratnike, ali koga uopće dovesti kao neki upgrade.
    Friganu dobro ide, Ivanović se muči ali bit će to ok, Beljo je odavno izgubljena priča.
    Mierez previše zarađuje. Oršića obožavamo svi, ali puno je tu upitnika. Za Teklića ne želim čuti ni u šali. Benkovića da želimo već bi odavno bilo riješeno, Borna Barišić nije odigrao cijelu utakmicu od ljeta.

Sad kad mi ubiju svu volju za životom pa bude uskoro naslov Dinamo vraća Aralicu iz Bugarske i Babića iz druge rumunjske
  • SAS1987
    15.3k
    Samo da imamo nekog jebenog strijelca unatoč svemu sigurno ne bili u ovakvoj bodovnoj situaciji danas.Chempers

Vipotnik je bio besplatan :blush:
  • Nolifer
    8.7k

Ma i da Lamine Yamal bude besplatan i da igra za siću nama nebi bio dobar, a kamoli Vipotnik koji je besplatan bio...
  • Infinity
    16.9k
    Vipotnik koji je besplatan bioNolifer

Pa bas i nije. Po tome smo mogli uzeti i Ronalda arapima, jer je tamo otisao 'besplatno'.

Vipotnik u Engleskoj ima 800.000 eura, a s obzirom da je u 19 utakmica dao svega tri gola, ne znam bas da li vrijedi tih para. Redovno je vani nakon 70tak minuta igre, vjerojatno zbog nezadovoljstva kod trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions