• Kile
    23
    Takoder,trazim ako netko ima
    Hvala
  • tp1997
    3.5k
    Gledam ove tovare i Goricu i pitam se od koga mi prosipamo bodove...
  • Blueshadow86
    5.8k
    Za sada vjerojatno najizjednačenija utakmica prvog i zadnjeg na tablici u svim ligama svijeta.
    Al dat će ove spodobe s juga već neki krumpir...
  • badjibadara
    10.8k
    Jel gledao netko tekmu? Tko je bio bolji? Ili je remi fer rezultat? — Sibirski plavac

Istra je zasluzila vise od boda. Najgora mi je spoznaja da su neki igraci Istre tipa Koski, Beyatt, Poko, Keller... u par dkg sa nasim pridoslicama, ako ne i bolji. Ocekujemo vrhunske rezultate, a dovodimo igrace za Istre i Gorice...
  • Ivdzo11
    11k
    Meni samo nije jasno zasto Gurlica tamo ne dobije vise sanse, ima iskustva igranja prve lige u Bravu, nisu mu prve seniorske minute...

1,9 visok stoper, cak sam i govorio da ce biti bolji od Katinica i ostalih... Pa me bas iznenaduje da u Gorici ne moze doci do izražaja
  • BBB Sibenik
    6.7k
    Gorica mora povest ako mislimo profitirat danas od ove utakmice inace ce bit 0-2 na kraju. Al kad vidim Maloca, Mikanovic, Banic ne uliva mi vjeru.
  • Omake
    21.6k
    Odličan Gurlica u prvih pola sata na zadnjem veznom.
  • tp1997
    3.5k
    Jebeš mi sve, u nogometu treba imati i sreće.

Loše igramo, loš kadar, sve stoji. Ali Slaven jučer složimo pet mrtvaca i bude X, tovari ni krivi ni dužni dobiju 0-2 u utakmici u kojoj su lošiji, uz dva poništena gola Slavenu.

Sad Gorica, u pola sata jedva da su išta složili, ali opet će im sjest neki krumpir svih krumpira i tri boda, a mi sto puta pucali po golu i ostali bez dva boda
  • Ere86
    280
    Kad ova ekipa drži prvo mjesto dodje mi da plačem...Pa sta se nama dešava....
  • Jay
    3.2k
    Paraolimpijske igre su spektakl za ovo
  • M94
    2.9k
    Jebeš mi sve, u nogometu treba imati i sreće.

Loše igramo, loš kadar, sve stoji. Ali Slaven jučer složimo pet mrtvaca i bude X, tovari ni krivi ni dužni dobiju 0-2 u utakmici u kojoj su lošiji, uz dva poništena gola Slavenu.

Sad Gorica, u pola sata jedva da su išta složili, ali opet će im sjest neki krumpir svih krumpira i tri boda, a mi sto puta pucali po golu i ostali bez dva boda
    — tp1997

A realno, Hajduk ima bolju obranu i primaju manje golove. Njima bi možda trebao samo jedan krumpir u utakmici, nama dva jer bi sigurno primili gol.
    Nemaju ozljeda glavnih igrača i to je to, Livaja će nešto izmislit već. Raketa za prekide itd.
  • jedan u nizu
    20k
    Mikanovic i Banic zele pokloniti gol Livaju ali ne ide im bas :sweat:
  • DZGIS
    1.9k
    Često čujem od komentatora - nema lopte. Sviđa mi se to, nadam se da je namjerno i da njima netko vraća na seljački način kakvi su i sami
  • db-izbjeglica
    22k
    Gorici treba zabraniti igranje na ovom terenu.
    Sramota, lopta odskače kao na ledini.
  • Crni86
    24.9k
    Hajduk nis posebno, al su u odnosu na nas svjezi jer ne igraju dva puta tjedno. I ako ne zabe do 60-70 krenut ce horuk igra gdje ce sva sredstav biti dopustena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet