• Kile
    16
    Takoder,trazim ako netko ima
    Hvala
  • tp1997
    685
    Gledam ove tovare i Goricu i pitam se od koga mi prosipamo bodove...
  • Blueshadow86
    2k
    Za sada vjerojatno najizjednačenija utakmica prvog i zadnjeg na tablici u svim ligama svijeta.
    Al dat će ove spodobe s juga već neki krumpir...
  • badjibadara
    4.1k
    Jel gledao netko tekmu? Tko je bio bolji? Ili je remi fer rezultat?Sibirski plavac

Istra je zasluzila vise od boda. Najgora mi je spoznaja da su neki igraci Istre tipa Koski, Beyatt, Poko, Keller... u par dkg sa nasim pridoslicama, ako ne i bolji. Ocekujemo vrhunske rezultate, a dovodimo igrace za Istre i Gorice...
  • Ivdzo11
    4.6k
    Meni samo nije jasno zasto Gurlica tamo ne dobije vise sanse, ima iskustva igranja prve lige u Bravu, nisu mu prve seniorske minute...

1,9 visok stoper, cak sam i govorio da ce biti bolji od Katinica i ostalih... Pa me bas iznenaduje da u Gorici ne moze doci do izražaja
  • BBB Sibenik
    4.9k
    Gorica mora povest ako mislimo profitirat danas od ove utakmice inace ce bit 0-2 na kraju. Al kad vidim Maloca, Mikanovic, Banic ne uliva mi vjeru.
  • Omake
    4k
    Odličan Gurlica u prvih pola sata na zadnjem veznom.
  • tp1997
    685
    Jebeš mi sve, u nogometu treba imati i sreće.

Loše igramo, loš kadar, sve stoji. Ali Slaven jučer složimo pet mrtvaca i bude X, tovari ni krivi ni dužni dobiju 0-2 u utakmici u kojoj su lošiji, uz dva poništena gola Slavenu.

Sad Gorica, u pola sata jedva da su išta složili, ali opet će im sjest neki krumpir svih krumpira i tri boda, a mi sto puta pucali po golu i ostali bez dva boda
  • Ere86
    99
    Kad ova ekipa drži prvo mjesto dodje mi da plačem...Pa sta se nama dešava....
  • Jay
    138
    Paraolimpijske igre su spektakl za ovo
  • M94
    1.4k
    Jebeš mi sve, u nogometu treba imati i sreće.

Loše igramo, loš kadar, sve stoji. Ali Slaven jučer složimo pet mrtvaca i bude X, tovari ni krivi ni dužni dobiju 0-2 u utakmici u kojoj su lošiji, uz dva poništena gola Slavenu.

Sad Gorica, u pola sata jedva da su išta složili, ali opet će im sjest neki krumpir svih krumpira i tri boda, a mi sto puta pucali po golu i ostali bez dva boda
    tp1997

A realno, Hajduk ima bolju obranu i primaju manje golove. Njima bi možda trebao samo jedan krumpir u utakmici, nama dva jer bi sigurno primili gol.
    Nemaju ozljeda glavnih igrača i to je to, Livaja će nešto izmislit već. Raketa za prekide itd.
  • jedan u nizu
    10k
    Mikanovic i Banic zele pokloniti gol Livaju ali ne ide im bas :sweat:
  • DZGIS
    1.5k
    Često čujem od komentatora - nema lopte. Sviđa mi se to, nadam se da je namjerno i da njima netko vraća na seljački način kakvi su i sami
  • db-izbjeglica
    16.2k
    Gorici treba zabraniti igranje na ovom terenu.
    Sramota, lopta odskače kao na ledini.
  • Crni86
    6.4k
    Hajduk nis posebno, al su u odnosu na nas svjezi jer ne igraju dva puta tjedno. I ako ne zabe do 60-70 krenut ce horuk igra gdje ce sva sredstav biti dopustena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.