• miro
    4.9k
    Kule, dolazi Celtic, daj se skoncentreraj
  • jedan u nizu
    10k
    Neki su ga uspoređivali sa Mandžukićem.
    Osim stasa i (polu)karijere u Juventusu, nije ni blizu.

Mandžo je ginuo na terenu, nije mu ko Kuletu večeras prošlo toliko lopti a da nije potrčao na njih.

Osim što je uspio primiriti valjda samo 2 duge lopte ove polusezone što su išle na njega, jako slabi trči i spašava lopte koje završe na 5-10m od njega.
    Može on pritiskati golmana koliko hoće, ali kada na odbijanac gleda kao da je s Marsa pao, dok mu protivnički igrač uzima loptu i ide u kontru, ova polusezona će mu biti vrhunac karijere.
  • ruicosta
    173
    Vidim da mi se obrisao post u kojem sam kritizirao (ne vrijedjao) sv. Kuleta i zazvao nekog juniora da ga odmijeni. Ne kuzim, di je nestala sloboda govora?

Edit: a ostao je post di lik za njega veli da je drvo ..toliko o tome
  • NitkoBitan
    20.6k
    Ja sam vec davno rekao da je najvece prokletstvo njegova forma u koju je usao sad i vise nikad. Lik ude u formu zivota za vrijeme prijelaznog roka i naravno ne dovede se jos jedan napadac jer je Kule domaci decko i mora mu se vjerovat.

Eto nam njegove forme, vratili smo se u realnost a ona je da je Kulenovic 3. napadac i to je to. Broj zabijenih golova vara jer je Dinamo klub koji stvara najvise prilika u ligi i logicno da si kao napadac gurnut u 100x izglednih situacija. Osim sto tu i tamo zabije iz izgledne situacije ja ne vidim njegov drugi forte. Slaba tehnika, u duelima sve gori, stopanje lopte nikakvo, nogometna inteligencija upitna... Mislim da bi se u Dinamu i Dabro iz Varazdina nazabijao golova.

Eto, trebamo dovest postenog napadaca i Kulenovic u hijerarhiji treba zavrsit na zacelju, odnosno kao zamjenski napadac. Valjda su i slijepi danas progledali.
  • blubach
    604
    Ne slažem se da ga treba prodat (osim ako dođe neka jako dobra ponuda od 3m+ u što ne vjerujem).
    Ako se ne bi bunio biti na klupi, neka ga, jer boljeg 3. napadača teško da bi mogli dovesti.
    Nije dečko kriv što je jedini napadač, vjerojatno i on zna da nije top kvaliteta, samo se nadam da će shvatit da se mora puno više trudit i onda će imati mjesta u Dinamu.
  • Crni86
    6.4k
    Udaramo po kuletu (medu svima i ja), a on vec mjesec i pol igra svaka 3 dana i pokriva sam spicu jer je petko ozlijeden. Uz to sve od Salzbruga vuce probleme sa ramenom.

Tko zna sta bi bilo kod onih situacija da je u ptounosti zdrav i da je bar odmorio neke tekme.
  • Str1nger Bell
    1.5k
    a on vec mjesec i pol igra svaka 3 dana i pokriva sam spicuCrni86

A kaj bi trebo imat pomocnika pored sebe koji ce mu tepat i brisat znoj ručnikom ?

Pa on sam zna da jedino ozljedom Petkovica moze dobit šansu, to mu se ostvarilo i pokazao je svoje (ne)kvalitete.
  • Crni86
    6.4k
    ne trebao bi moc u miru sanirat situaciju s ramenom. Ili bar neku tekmu moc izac na pola sata jer nije naucen na ovaj tempo jer do sad nikad nije igrao Lp.

Kule je onaj koji je izrauban.
  • Str1nger Bell
    1.5k

Ma kuzim kaj hoces rec, to je neka idealna situacija. Al onakve šanše kakve promašuje mora i bez ramena zabit.
  • Crni86
    6.4k
    slazem se, ali opet. Umoran si, ozljeden, situacija nije najbolja sve se to akumulira i jednostavno se ne osjecas najbolje. Uz to u podsvjesti opet znas da igras u utorak, da ako se ozlijedis ostali smo bez ijednog napadaca.

Nije da ga pravdam i sam sam ljut na njega zbog te dvije situacije. Ali mozda bi bolje odreagirao da nije sam morao pokrivat poziciju spice zadnja dva mjeseca.
  • DiddyGuela
    2.5k
    Udara se po Kuletu sa svih strana a zna se da je zadnja dva mjeseca jedini napadac u kadru. Igra puno a njegov stil igre trazi visoku potrosnju. Osim toga on je jedan od rijetkih koji je svoj status u momcadi opravdao. I to golovima! Sta bi jos trebao stati i na gol? Ako on nije dovoljno dao u dosadasnjem djelu sezone... onda u kurac sve.

On izgleda ne smije biti iscjeđen ili nacet ozljedama jer ga i tako necemo prodat u Real Madrid za 800M€. Pa zato udri po Kuletu... čuuu čuuu.
  • Zagi
    8.7k
    A jeste došli na svoje ...
    Jedva se dočekalo.
  • Crni86
    6.4k
    Osim toga on je jedan od rijetkih koji je svoj status u momcadi opravdaoDiddyGuela

Kule ima 8 golova, kada se zbroje golovi petka, hoxhe i pjace dodemo do 7 golova. Petko ima 3, pjaca,hoxha i mbuku 2. Petko je ozlijeden vec dva mjeseca, krila nam opet ne daju nista. Pogotovo Pjaca od kojeg se ocekivalo da ce u hnlu prelamati utakmice. Uz to hoxha i pjaca svaki imaju po jednu asistenciju… Puno puno pre malo, da se ne lazemo svi znamo da je ovo kuletov plafon i da ce jako tesko drzat u kontinuitetu formu koju je imao nekih mjesec dana.
  • DiddyGuela
    2.5k

8 HNL
    5 LP/Play off

I vise nego dobro za backup napadaca. Kazem, jedan od malo igraca u kadru koji je ispunio ocekivano. Nije CR7 ali nije ni lopata.
  • jakov1
    325
    Budući da ne postoji tema za drva, treće napadače, šperploče, pionire, rekreativce, kvartovske španere i ine, mislim da je ovo najbolje mjesto za ovaj video:

https://streamin.me/v/ac97e27c
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.