• Zagi
    8.5k
    Sandro Kulenović (Dinamo) - 22 (gol svakih 88')Krizy

TM kaže svakih 80 minuta. S tim bi bio prvi.
    Krizy tko krade Kuleta?
  • Krizy
    46.4k
    TM kaže svakih 80 minuta. S tim bi bio prvi.
    Krizy tko krade Kuleta?
    Zagi
    Svakih 80 minuta u sezoni 2024./25.
    Svakih 88 minuta u 2024. godini, o čemu je bio moj upis.
  • Zagi
    8.5k
    Gle fakat. To mi ne paše :cool:
  • Dinaminjo
    1k
    Ako Kane ne zabije jos 20ak minuta jel ce sa ovih 90 biti iza Kuleta s obzirom da je razlika minutu
  • Špicpapak
    59

Da mi je netko pred godinu i pol reko da ću ovo vidjet...
  • blubach
    497
    I dalje smatram da je dobar napadač i da ima mjesta u Dinamu, moram to naglasit. Ne kao prvi napadač, ali 2. ili 3. apsolutno.
    Još uvijek igra nažalost toplo hladno. Danas je ponovno imao barem 2 zicera, ali nije ušlo. I ok, bude drugi put.
    Ali kad ga vidim da ide na 30 metara od gola glumit Petka da primiri loptu i ide razigravat, a od njega se lopta odbije ko od debla ili je prenese nekakvom bananom pa prebaci svog igrača, tu mi otkine živce.
    Budi špica, budi fox in the box kao protiv Slovana i zabit ćeš pun k golova, samo nemoj toliko sudjelovati u izgradnji napada jer to onda ne izgleda dobro.
  • Daliban
    2.2k
    Kule je danas odradio dobru utakmicu, bio je jedan od boljih igrača. Imao je par zicera, onaj nakon kojeg smo primili i onaj blokirani koji je bio dobar udarac. Mislim da je onaj udarac glavom ipak bio previše iskosa da se okarakterizira zicerom, iako je bila dobra prilika. Bio je i uredan s loptom. Polako, jednu utakmicu nije zabio, zabit će uskoro opet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.