• Krulek
    620

Najosnovnija logika govori da bi upravljački sektor trebao biti nadležan sportskom sektoru i moći postaviti pitanje odgovornosti istog. Ako se šuti, ostavlja da očito nedorasli sportski sektor i dalje vodi u ovakvo stanje, usudim se reći katastrofe, onda je odgovornost upravljačkog sektora i veća. Reset i jednog i drugog nužno ne znači ostavke svih ( svakako najodgovornijih ) već promjene u načinu razmišljanja i djelovanja kao i preuzimanje, a ne skidanje odgovornosti.
  • Eduardo
    21.7k
    slučajni like sam ti pritisnuo... ništa on kao moderator ne mora "upakirati", niti on niti ostali moderatori ili administratori. Svatko od nas piše u svoje ime i piše ono što smatra u tom trenutku ispravnim. Daj više prestanite insinuirati gluposti... sam znaš da to nije tako, nisi od jučer tu.
  • rioda
    5.7k
    Predstojnik ureda mi zvuči kao neka funkcija iz komunističkog sustava. Tipa zamjenik tajnika u povjerenstvu za ispitivanje kakvoće tla.Ivanmtk

Morate se odlučiti je li uhljeb ili odlučuje o svemu
  • Paggini
    29k

Kad je dobro je uhljeb, kad je loše on odlučuje o svemu
  • Toni90d
    985
    Ironično kad su postali nenormalni upisi kao što su i ovi u kojima se traži njegova glava za lošu igrusuperhik

Kao što sada ignorira sva pitanja, mogao je cijelo vrijeme ignorirati pitanja o njemu, a odgovoriti na pitanja vezana uz klub, kao što je odgovarao na ta pitanja, dok se nije krenulo sa rezultatima u podrum i zašto on nije odgovorio na skandal u vezi Bratislave, nego je to morao Deda?
    Na par pitanja je gore odgovorio Papastrumf, na ista i slična pitanja je PopCom odgovarao i davao informacije.
    Kad se sve smiri, ako se nekad vrati ovdje na forumu nešto napisati, dobit ćemo diplomatski odgovor, kako je bilo previše posla, pa nije mogao odgovarati.
  • superhik
    11.7k
    Kao što sada ignorira sva pitanjaToni90d

A po čemu je dužan odgovarati na pitanja ovdje?
  • Brusa
    1.8k
    pa ne bi baš rekao da lupetam bez veze...napisao sam po svome dojmu i sjećanju. Ne vidim točne datume upisa pojedinih postova, pa ne mogu točno izračunati.
    Naravno, njegovo je pravo da piše po forumu koliko hoće i kad hoće, a ne nikakva obveza.
    Ali ono što vidim je da nakon debakla sa ulaznicama za Slovan imao točno 1 upis na forumu, a da je prije bio puno aktivniji i odgovarao na razna pitanja, upise i čak i tračeve, a oko toga se nije oglasio.
    A uvjeren sam da je kao predstojnik ureda predsjednika imao uvid u raspodjelu karata (naravno da nemam DOKAZE za to, nego je to samo moje mišljenje)
  • Toni90d
    985
    A po čemu je dužan odgovarati na pitanja ovdje?superhik

Po ničemu, njegova dobra volja, ali onda nije trebao nikako pisati kad je dobio funkciju. Sam sebe je za*ebao. Dok je sve bilo lijepo onda je pisao, sad kad nije više lijepo, povukao rep i ne javlja se. Iskreno, za mene jako ne ozbiljno i ne profesionalno od nekoga tko ima funkciju u klubu. Pokazao bi neki karakter da je nastavio, da je umjesto Dede dao odgovor za Bratislavu, da je dao odgovore u vezi web shopa, minimalnog stanja artikala u Fanshopovima.

Btw. Kao moderator bi trebao znati za funkciju spajanja komentara u jedan :wink:
  • superhik
    11.7k
    Sam sebe je za*ebao.Toni90d

Sam je sebe zajebao što je iskazao dobru volju odgovarati na pitanja članova foruma. Prekrasno
  • superhik
    11.7k
    napisao sam po svome dojmu i sjećanju.Brusa

Dakle lupetaš
  • Toni90d
    985
    Sam je sebe zajebao što je iskazao dobru volju odgovarati na pitanja članova foruma. Prekrasnosuperhik

Meni je dovoljno sa tim načinom pokazao. Kad budu izbori u Dinamu, a on bude negdje na listi, znam da neće dobiti glas. Lijepo je se javljati kad je sve divno i krasno, sad kad nije, nema ga. Ponavljam nije trebao ništa pisati ili je trebao nastaviti, ovako je dobro pao u očima, vjerojatno većini.
  • Eduardo
    21.7k
    Uopće neću govoriti u ime @Pop corn ili @Papastrumf, ali kao admin kažem vam da smo s privilegijom da vam se na forumu odgovara "službeno u ime kluba" završili... to je bila privilegija u doslovnom smislu te riječi i jedan od načina putem kojeg ste mogli dobiti "ekskluzivne" informacije - informacije koje nisu bile dostupne široj javnosti, ali su nam pružale dodatni uvid u određene procese i događaje... svi ti odgovori nisu narušavali profesionalne granice niti zadirali u poslovne tajne, već su nam omogućavali da dobijemo odgovore na pitanja koja su nas zanimala, a koja često nisu bila dostupna kroz službene kanale, ali kog to zanima ako nisu stvari koje ulaze u domenu onih koje izlaze van tih okvira...

Umjesto da to cijenimo, mnogi su koristili ovu otvorenost za provokacije, optužbe, lažne konstrukcije i neprimjereno ponašanje.

Siguran sam da mnogi i shvaćaju koliko je ovaj način komunikacije bio je rijedak i dragocjen, ali kao i uvijek postoji način da oni koji žele nešto dobro raz*ebati to i učine i okrenu na negativnu stranu.
  • Crni86
    6.4k
    za ovaj dio su krivi i ljudi iz kluba. Pricalo se na pocetku kako neko treba primat udarce za ekipu, ali ovo je sad otislo korak dalje. Nitko iz kluba nije stao u obranu tog covjeka, a proziva ga se sa svih strana. Ako je nama predstojnik ureda glavni problem, mi problema onda nemamo. Na kraju i ako radi nesto van svoje funkcije, pa za to su zaduzeni predsjednik i IO koji mu to dopustaju. Sumnjam da u IO-u sjede ljudi koji bi to dopustili.

Ja cu samo rec jedno. Definiran je novi statut i u njemu su definirane zadace svake pozicije. Imali smo prije sistem gdje je gospodin Vlak bio sd, a konce je vukao netko drugi. Na kraju za sve pizdarija odgovara osoba koja ih je potpisala, a ne koja je svojim savjetima dovela do tih odluka. Smeta me i zalosti, kako se nije prepoznalo da se takva situacija sada ne ponovi. Da se napokon postavi na poziciju SD osoba koja ce u potpunosti samostalno krojiti sportsku politiku, koja ima iskustva na toj poziciji i ne treba nicije savjete.

Jedan od najpoznatijih sistema kako provoditi prevaru je zaposliti osobu koja je neiskusna za tu poziciju te preko nje onda svojim “savjetim” upravljat tim sektorom i radit sta te volja. Ne kazem da je to ovdje slucaj, ali ako ste zeljeli biti transparentni trebalo se postaviti iskusnu osobu koja se nece uciti na dinamu i nece trebat predsjednika da mu pomaze u krojenju sportske politike. Predsjednik ima svoje duznosti i ovlasti te neka se bavi njima, ne treba biti mentor sd-u. Mnogi ljudi su upravo taj dio i kritizirali kod izbora i mnogi su se brinuli da ce se Zajec petljat u sportsku politiku makar njegovi dosadasnji (ne)uspjesi u tom podrucju i nisu bas najbolji.

I sada smo u situaciji da je sve odluke na papiru potpisao Maric, a zapravo ne znamo koliko od njih je Zajec mozda bas Maricu sugerirao da bi to trebalo bas tako, a Maric kao neiskusni SD je poslusao svog mentora. Upravo zato se svako treba drzati svojih duznosti i posla jer na kraju svatko za njega i odgovara.
  • Jaro
    8.3k
    Igraci -> trener -> SD -> uprava -> IO -> skupstina
    kaze statut.
    No, uvedeni su odbori, predsjednik je nekako usao u paralelu sa SD, u upravi nema nikog ko bi mogao biti nadredjen sportskom sektoru, IO daje podrsku treneru i kapetanu...
  • Paggini
    29k
    Nitko iz kluba nije stao u obranu tog covjeka, a proziva ga se sa svih stranaCrni86

S kojih strana se točno proziva Sanjina? Ako mislimo na iste strane, klub nema šta odgovarati tom spodobama.

Na kraju i ako radi nesto van svoje funkcije, pa za to su zaduzeni predsjednik i IO koji mu to dopustaju.Crni86

Ali opet - sta Sanjin može raditi van svoje funkcije? Kao što je Deda odgovorio više puta - Sanjinova funkcija je operativno-logističke prirode, da sve između svih grana u klubu teče bez zastoja.

I sada smo u situaciji da je sve odluke na papiru potpisao Maric, a zapravo ne znamo koliko od njih je mozda bas Maricu sugeriralo da bi to trebalo bas tako, a Maric kao neiskusni SD je poslusao svog mentora. Upravo zato se svako treba drzati svojih duznosti i posla jer na kraju svatko za njega i odgovara.Crni86

Za ovo imaš dokaze ili samo razmišljaš naglas? I na koga se tu referiraš točno da upravlja sportskim sektorom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.