Ovo je već ludilo. Kakav SŠ. Lika se proziva za nešto s čime nema veze. Al bitno da se napiše “prema insinuacijama”. Opet se vraćamo na neki od mojih ne tako čestih postova kad sam napisao da takvo korištenje terminolgije poput “priča se”, “to se zna”, “neko je reko”, “čuli smo”, “ljudi su rekli” itd. služi kao pogonsko gorivo za stvaranje slike koja ne odgovara čnjenicama, ali uz odredjeni broj broj ponavljanja postaje istina. SŠ je na tapeti od ulaska u klub, na intenzivnijem nivou, prije ga se znao dotaknut pandur i slični štakori, sa standanrdnim parolama “crvenog” kataktera.
Da se razumijemo, osobno smatram da SŠ ima kikseva zadnjih par mjeseci (prvenstveno mislim na tu njegovu pr struku kojomnse diči) kao npr. što je ikada kao osoba iz kluba išao pisat/odgovarat ovdje. Nit je ovo nekakav službeni kanal komunikacije, nit je iz taktičkih razloga to bio dobar potez ( ja to tako gledam). Unatoč tome, ne pada mi na pamet povezivat njega sa sportskim rezultatom kako pozitivnim tako i negativnim, no izlaganje u prvi plan kroz neke druge segmente i odredjeni “pr” potezi jsu doveli do povezivanja sa sportskim rezultatom, pa tako je i on na tapeti. To je kao na volej došlo odredjenim ljudima upitnog IQa kojeg mjesecima drve po bespućima interneta da je SŠ nekakav problem. Vjerujem da je SŠu ovo dobra škola, a svima nama pokazatelj da emocija lako nadvlada racio kada stvari krenu nizbrodo. — OBIGB
Ako je tako, tko je mislio da si neće uzeti neku funkciju u klubu u slučaju pobjede, ne zna kako svijet funkcioniraČovjek je zaslužan za Dinamovo proljeće, on je bio koordinator svega i na tome mu svaka čast — Izet Hajrović
Ako je tako, tko je mislio da si neće uzeti neku funkciju u klubu u slučaju pobjede, ne zna kako svijet funkcionira — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.