• db-izbjeglica
    16.2k
    smatram da hajduk/rijeka na kraju sezone teško mogu prebaciti 70% osvojenih bodova.

ako dinamo do kraja prvenstva osvoji 50 bodova, sigurno će biti prvak, uvjeren sam u to.
    trenutno to izgleda kao nemoguća misija, pričamo o osvajanju 50 od 60 mogućih bodova.

međutim, dinamov prosjek osvojenih bodova u HNL-u od kad je lige 10 iznosi 83 boda ili 77%.
    u prijevodu, dinamu u ostatku sezone treba malo iznadprosječan HNL učinak za sigurno osvajanje prvenstva, sasvim izgledno bi i prosječan učinak bio dovoljan.

ovo što dinamo trenutno igra je DEBELO ISPODprosječno.
  • dinamo u srcu
    1.8k
    onda bacit sve karte na ligu prvaka jer tu trenutno bolje stojimo nego u hnlu.
  • Droljo
    9.7k
    Izjednačila kladara kvotu na nas i tovare za osvajanje titule u Hnl-u.Markelo

E sad je ozbiljno :lol:
  • wolfgang14
    1.7k
    Gurlica igra od prve protiv hajduka
  • Kruno
    514
    Dobro je ostaju iza nas
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Remi Istre i Varaždina
  • Dani Olmić
    588
    Fala bogu da je VZ smotan
  • Ali
    2.3k

ovo što dinamo trenutno igra je DEBELO ISPODprosječno.

Da baš to, mi smo zadnjih mjesec dana na 25% osvojenih bodova. A vec si naglasio da smo u prosjeku bili 77%.

I ono kaj mene boli je da iz kluba ni mu ni be... kao da je običan dan u uredu. Eh da nije muk, nego bezrezervna podrska treneru....
    Halo 25% osvojenih bodoma u mjesec dana loptanja ? Pa na ove postotke je alarm u klubovima koji jedva skupe 2mil € godisnje za place igraca.

Statistika kaze da klubovi koj igraju LP imaju 30-40% vise povreda na 1000 minuta odigranih od onih koji igraju samo domaca prvenstva. I kad si potvrdio quarag, pa jebemu kajj je tak tesko reci pk, idemo ulizti odmah barem 5 milja da na svakoj poziciji imamo min 3 odlicna igraca, da ne raubamo igrace bas svaku tekmu istih 15 ???
  • Jaro
    8.3k
    iz kluba ni mu ni beAli

Kak ne, podrska kapetanu i treneru, puni smo ko brod i jebeno igramo samo nemamo srece...
  • San Lorenzo
    17.7k
    Hvala Istri! :hearts:
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Jel gledao netko tekmu? Tko je bio bolji? Ili je remi fer rezultat?
  • Jaro
    8.3k
    Hvala Istri! :hearts:San Lorenzo

To je to,sad cekamo kikseve Varazdina...
  • DrawTube
    5.7k
    Istra bolja, puno trče i traže gol ali naprosto nisu dovoljno tehnički dobri da zabiju

Skoro su i zabili ali se lopta nesretno odbila od prečke
  • Captain America
    18.7k
    Da mi je netko rekao prije par mjeseci da ćemo se zahvaljivati Istri, a protivnik joj nisu bili ni Osijek, ni Rijeka, ni Hajduk...

Najgore od svega je da još nismo dotaknuli dno.
  • Neron53
    1.1k
    Ekipa....jel ima kakav dobar stream na Goricu ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.