• Maxova dijagonala
    2.1k
    kako su te ljudi ismijavali a sve si bio u pravu...
    Ja bi ovu prevaru već danas poslao na burzu rada i oduzeo mu PRO licencu.
    Ništa od ove sezone,sve je razjebo sa svojim škart pojačanjima...amo se okrenut idućoj sezoni i gurat mlade do kraja jer druge nam nema.
    Još ćeš pogodit i sa Kovačevićem kako je krenulo.
  • Daliban
    3k
    Ne treba odustajat od sezone. Treba dobit Celtica, prezimljavanje u LP je ključ svega.
  • Nevo7
    904
    Još nema ostavke? Je li uopće o njoj bilo riječ na nedavno održanoj sjednici?
    Ako je sam ne preda do kraja dana, onda je klub postao taoc jednog nesposobnog čovjeka.
    A ako mu Zajec i Uprava ne daju otkaz do kraja sutrašnjeg dana, smatram ih izravno odgovornim.
    Ovo je sramota za cijeli klub.
  • Efes Pilsen
    9k
    Nema.Uprava nista s tim. Sportski sektor je zakazao i tu mora bit odgovornosti. Ne znam sta su ostali krivi, klub se u ostalim segmentima mice u pravom smjeru.
  • Crni86
    6.4k
    krivi su krivi, nije se maric sam postavio. Tko je predlozio marica mora letit skupa sa njim.

IO nam cine ljudi koji su iz poslovnog svijeta i logicno mi je da oko sportske politike ne znaju puno, ocito im je neko prodao finu pricu kada su izglasali i podrzali Maricevo zaposljavanje kao sportskog direktora. A svi znamo tko jedini u novijoj vlasti ima pedigrea oko sportske politike.
  • Jaro
    8.3k
    Uprava bi trebala postaviti sportski sektor, IO upravu, ali nova vlast je malo ispremjesala stvari dodajuci predsjednika sportskom sektoru. Uprava realno nema nista sa sportom u klubu i tu je preskocena, njima su dali zadatke u financijama, marketingu i ostalim "servisnim" stvarima dok je IO i predsjednik alfa i omega s Maricem kao stitom.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Ako ima imalo časti sutra će se sam pokupit!
    Na vrijeme dovest novog sportskog direktora koji će gradit neku novu priču oko mladih domaćih igrača.
    Novi SD će imat neku podlogu(Nevistić,Mišić,Perković,Stojković,Kačavenda,Kulenović,Sučić,Petković,Pjaca) oko koje treba gradit novu priču.
    Boli me k... za titulu,moremo je i spušit jednom...veći je problem taj da ako ovaj ostane na poziciji Hajduk će ostvarit dugogodišnju dominaciju a mi postat Hrvatski Sheriff.
  • Cif
    139
    ako već idemo u novu priču onda bez Petkovića Mišića Kulenoviča i Pijace.Ak idemo oštro onda nek idemo oštro do kraja.
  • Dudu9
    1.2k
    Ovaj sportski sektor dovest će dinamo blizu hajdukovog bankrota, jer kad ne osvojiš prvenstvo nemaš ni prihod od Europe kakav imaš svake godine, tako da ćemo uskoro živit samo od prodaje igrača i dovodit stare igrače francuske 2 lige
  • badjibadara
    4.1k
    kad ne osvojiš prvenstvo nemaš ni prihod od Europe kakav imaš svake godineDudu9

Prvenstvo osvojeno pretprosle sezone, igrala se MML protiv Ballkanija i slicnih. Kakav je tu bio prihod?
  • Crni86
    6.4k
    takav da smo rasprodali pola momcadi i nikog nismo doveli.

Doveli se pred financijsku krizu. I tako, nista strasno.

Bolje da moramo prodat sucica za 20 milja eura, nego da ih zaradimo ulaskom u lp.

Prilika da se ne ude u ligu prvaka je veliki udarac, a zamislite samo ( ne znam kaj se sve mora poslozit i to bi bilo jednako cudu kao kada bi san marino osvojio sp) da jos tovari uspiju doc do npr skupine lp ili skupine el. Pa da ih mi dodatno gurnemo da im malo prosirimo budget. Da malo smanjimo razliku, posto smo gospoda da borba medu nama bude malo postenija.
  • Dudu9
    1.2k
    ove godine si mogao lagano odbit ponude od 10mil za Sučića jer imaš osigurano 30-40mil od LP, kad ne budemo imali LP sami ćemo nuditi tog igrača i za duplo manje samo da pokrijemo proračun slično kako i hajduk radi, pa žica sponzora da plati dolazak nekog igrača
  • badjibadara
    4.1k
    Direktni playoff LP nam je iznimka, a ne pravilo. Svi bi mi zeljeli da je tu svake godine, ali zalomit ce se nekad i EL i MML... Na prihod od LP ne mozes unaprijed racunati, zato se moraju vagati svi scenariji.

P.S. Nekako ne vjerujem da je sd odbio Como.
  • Crni86
    6.4k
    ha ove godine bi plasman u skupinu mozda bio i zagarantiran. Ako tako i bude, a mi ne osvojimo titulu, izbili smo sami sebi 30 milijuna eura iz dzepa.

Pa IO je odbio Como.
  • Dudu9
    1.2k
    Samo dolazak u playoff LP dinamu nosi 5mil a to možeš jedino ako si prvak, a taj playoff smo mnogo puta igrali nekad i završili u EL tako da nije isto od kuda dolaziš u te skupine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.