• Olmic
    3.8k
    @Pop corn hoce li se covjek cijeg ureda si ti predstojnik obratit navijacima ili je sve okej?
  • Kulminacija
    25
    Takva pitanja sada nemaju smisla.
    Što želite unijeti još više nemira?
  • Crni86
    6.6k
    Zelimo da netko preuzme odgovornost za ovaj kriminal od sportske politike. Lako se sad skrivat iza trenera , IO-a i predsjednika uprave.

Zasto se ne oglasavaju oni koji kroje sportsku politiku?????? Ne trebaju nas smirivat Skender i Manenica, oni sa sportskom politikom imaju veze kao mi ovdje. Gdje su glavni i odgovorni? Sta sad sute?
  • miro
    5k
    Bit će zanimljivo u Branimir centru
  • emilperska
    7.3k
    Bez uvrede,

Ali stvarno zelim znati zasto NOVI NOVI NOVI travnjak od 2 mjeseca izgleda tako kako izgleda. Kao pašnjak kod Udbine..
    Tko je kriv?
  • Daliban
    3.3k
    A vidiš da štede na svemu jer kao selimo na Kranjču nekad u budućnosti.
  • Toni90d
    1k
    Bez uvrede,

Ali stvarno zelim znati zasto NOVI NOVI NOVI travnjak od 2 mjeseca izgleda tako kako izgleda. Kao pašnjak kod Udbine..
    Tko je kriv?
    emilperska

Jedna od stvari koja je odavno priupitana.

Žestoko razočaranje trenutno, ne samo radi travnjaka i rezultata. Dok je sve bilo dobro, dok je cvjetalo, onda su se dobivali odgovori. I onda od jednom silenzio stampa. Bez komentara na bilo koje pitanje, jadni tužni ChatGPT odgovor na skandal sa Bratislavom.
    Transparentnost kao da se izgubila. Klub gurne u prvi plan čovjeka, koji nije odgovoran za rezultate na terenu. Pojedini koji su doslovno u klubu, bili su aktivni do prije dva mjeseca, sad kao da su se zavukli u rupu i šute. Vjerojatno će, kad rezultati opet budu dobri, pustit koji glas, jer će opet sve biti divno i lijepo, opet će sve cvjetati.
  • Nolifer
    8.8k
    Celtic je nasa tekma za spasit glavu i sezonu..Ili jesmo ili nismo. Druge nema...
  • emilperska
    7.3k
    Žestoko razočaranje trenutnoToni90d

HNL sezona je gotova.. Ako bi Bjelica uspio izvesti ovo s LP da prezimimo bilo bi čudesno + osvojit kup da idemo u EL. Prvenstvo je finito. Samo se treba molit Bogu da Rijeka bude prvak eventualno..
    Tak da javit će se dogodine na ljeto i brojat članove..
  • Crni86
    6.6k
    pobjeda protiv celtica bi u ovom trenutku bila vece cudo nego bod protiv monaca.
  • Facke
    4.4k
    Kaj reci. Ne znam. Po prilikama sme ove trebali dobiti.
    Jednostavne nam se u ove situacije nesme dogadati da fulame ovakve sanse.

Ali moram denes kritizerati Bjelicu.
    Kak mores , svesne, stavljati nacetoga i nespremnoga Ademija i isto takvog Baturinu a dan prije si izjavil da budu igrali oni koji su sto posto spremni? I onda moras vaditi Ademija van nakon 20 minuta. Riskerati svesne zdravlje igraca je mene neshvatljiv potez ak znas da nisu spremni ili moraju pod ozljedu igrati. Mene broj nasih ozljeda ne cudi ak je to modus operandi. Nije mi jasne i to mi je neshvatljiv potez. Nejde mi u glavu.

Pojedince necu kritizerati. Decki su se trudili.
  • Noel
    7.5k

Prvenstvo je gotovo isto kak je bilo za nas u rujnu. Bili smo miljama ispred svih vec slavili titulu sad smo miljama iza svih. Sve se da okrenut pogotovo na ovakvu "konkurenciju". Poanta priče je zimski prijelazni rok. U tom grmi leži Zajec.
  • Zagi
    8.7k
    Nakon 16 kola , imamo 2 boda i utakmicu više od Varaždina.
  • Pavinho
    105
    Sve ce to biti dobro poslje zime
  • Praskaton
    2.9k
    Prvenstvo je gotovo isto kak je bilo za nas u 9 mj. Bili smo miljama ispred svih vec slavili titulu sad smo miljama iza svih. Sve se da okrenut pogotovo na ovakvu "konkurenciju". Poanta priče je zimski prijelazni rok. U tom grmi leži Zajec.Noel

Jedino što nas moze spasit je neki ludi crni niz kikseva tovara.Koliko god bili losi,lomit ce protivnike željom i trudom.Zabiju jednoga zatvore se,leze po terenu,protestiraju sve vec viđeno.

Nama ce se u drugom dijelu sezone vratit ozljedeni,po svemu sudeci necemo imat ni europu vjerujem da mozemo pobjedivat u nizu.Al uzalud sve to kad cekamo svako kolo njihov kiks
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.