• Str1nger Bell
    1.5k

9 od 10 igraca sa random kvartovskog termina bi to zabilo.
  • ruicosta
    173

I BiH repka je upitna
  • Orc123
    9.3k
    4 jebene prilike imao a od toga 2 prilike mrtvaci doslovno! Svaki pionir bi to zabio!
  • don
    8.2k
    fascinantno. Fascinantnije mi je još da smo ga zazivali u reprezentaciju.
  • ibro1986
    289
    kakva ste vi g*vna, vratimo malo unazad kad je zabijao svima pa je bio odlican, a sad ga serete, ne mora on zabit svaku utakmicu
  • Orc123
    9.3k
    frende ovo nije prvi puta da su nas njegovi promasaji i to cisti ko suza kostali bodova!
    Svaka cast ali ovi promasaji koji su mu se zaredali ne bi opravdao ni kadetu,...
  • Kruno
    514
    On zabije svaku petu
  • Dudu9
    1.2k
    Ko je kriv jer imamo samo 1 napadača?
  • Benito
    1k
    I kaj bumo sad kad prestane zabijat? Koja korist od njega na terenu?
  • Crusades
    14.2k
    Ovo je ko da picku dopeljas u krevet i ova skine gace i tu je ne pojebeš
  • Efes Pilsen
    9k
    S 3 metra sam u dvije situacije. Druga ajde odbijanac u guzvi, ali profesionalni nogometas, napadac s 3 metra sam kao duh gada pod. Ljudi moji, POD.
  • Peškaman
    5.4k

Da je šperploča bila pod kutem,ušla bi.
    A ne rekreacijski malonogometaš.
  • Noel
    7.4k
    Kule volim te među rijetkima si koji iskreno izgara za ovaj sveti dres. Ali svaki iole ozbiljan napadač bi zabio danas na one prilike dva komada bez jebemti.
  • Crni86
    6.4k
    Jos fula te prilike i 10 minuta se tam kriza, sam sebi cudi pa se vuce prema centru i sl.. Pa na terminu se igraci tolko ne cude promasaju. I to mu nije prvi put, tam pokazuje na ruku a lopta se jos odbija po 16 metara, daj stari igraj nogomet bokte mazo pa se raspravljaj kad lopta ode u van. U tim trenutcima mi izgleda ko najveca amatercina….
  • Silvek1986
    50
    Kule je dobar igrač, solidan čak. Zna nekad zabit, ključno je ovo nekad.
    Nama treba golgeter tipa Mierez koji će trpat u hnl u. Petka koji svojom magijom može stvarat šanse za suigrače u ligi prvaka i Kuleta koji će ući s klupe i dati dozu agresivnosti kad su svi već u padu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.