• Simpatizer
    606
    Nemojte nam Liksa uzet
  • NORTE
    12.9k
    SD 235Liks90

Vjerojatno najslabija prodaja za sjever dolje u zadnjih godinu dana.
  • Probirštift
    655
    Danas samo najjači opstaju
  • Rakovica1986
    768
    Polažem nadu u to da će se većina godišnjaka sa Sjevera pojaviti pa će to ipak biti lijepa brojka. Također ovako loša brojka je uzrokovana terminom koji onemogućuje naše Sjevernjake iz drugih gradova diljem Hrvatske da dođu na tekmu (protiv Rijeke sam bio sa 3,4 dečka koji su došli iz Dubrovnika taj dan i onda se vraćali nakon tekme natrag). Još jedna potvrda da se Dinamo jako voli po cijeloj Hrvatskoj, ali izgleda najmanje u Zagrebu.
  • Neron53
    1.1k
    Nema razloga pljuvati po ekipi koja nece danas biti na stadionu. Netko sljaka pa ne moze a nekome tko trosi dobre pare, vrijeme, zdravlje da prati Dinamo svuda je mozda dosta indolencije vecine igraca i trenera.
  • ZrnTSCHeZ
    544
    Nek stave crni kuhanac u ponudu da se zgrijemo prije tekme i na poluvremenu

(fritule ne treba, fala)
  • Neron53
    1.1k

I nek njime pocaste sve prisutne.... :)
  • ZrnTSCHeZ
    544
    Skoro na isti dan (4.12.) smo lani igrali s njima u KC...mislim da je oko -5C bilo...brijem da se nije jedna bačva pive prodala
  • Sajla
    6.3k
    Nek stave crni kuhanac u ponudu da se zgrijemo prije tekme i na poluvremenuZrnTSCHeZ

na zapadu ima kuhanog vina u ponudi, crno i bijelo.
  • NKDZ86
    2.4k
    na sjeveru je radnička klasa, samo mrzla piva da očvrsneš još više
  • NitkoBitan
    20.8k
    Premijera pjesme "Kad igras ti..." :smile:

Bio prisutan. Smrzavanje cijeli dan, bilo i nesto snijega. Poslije utakmice setnjica koprivnickim adventom i klopa u nekom retro drvenom bistrou... ko to more platit...
  • Simpatizer
    606
    Bio prisutanNitkoBitan

Ja bio na faksu i gledao tekmu u zadnjoj klupi, svaki put kad je Kaneko asistirao ja sam onako stisnuo šaku u slavlju i profa me gledala onim "really?" pogledom
  • Bosskovitz
    13.2k
    znam sve priče oko Uefe,sponzora,prijatelja kluba itd itd ali je bezobrazno da ljudi koji uzimaju odmah nakon pustanja ulaznica u prodaju mjesec ili dva prije utakmice dobivaju rubne dijelove zapada a onda se prije utakmice otvore sredisnji dijelovi za ekipu koja gleda dan dva prije oće ili neće na utakmicu.ivanzg

Ako zaista znaš "sve priče oko UEFA-e i sponzora", onda znaš da klub nema druge opcije jer do određenog roka mora za njih čuvati mjesta na središnjem dijelu tribine, a u prodaju pušta ono što ostane slobodno. Ne vidim što je tu bezobrazno, to možeš izbjeći samo tako da ulaznice ne prodaješ toliko ranije nego samo zadnjih par dana pred tekmu, što je lošija ideja od ove.
  • Nolifer
    8.8k
    Nek idu na zapad gore onda, radi boljeg ugodjaja :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.