• Dr Hofmann
    1.8k
    Nema izgovora, jako loše ide prodaja zasad. Ako možemo kritizirati igrače i trenere, može se uputiti i kritika navijačima. Sutra je baš jebeno bitna utakmica, nema pola ekipe radi ozljede, ali jebi ga...Sportski sigurno nije dobar trenutak, ali kakva su vremena prije bila, barem nekih problema s upravama više nema. Ne znam, ja idem na utakmicu, idu i ovi moji hahari (iako ni nas nema ko prije), poslije na pivu, dve, tri i opet dobro, kaj da čovjek napravi tu, ako ljudi neće dolazit, ne možeš ih natjerati.
  • Liks90
    2.6k
    Za celtic se oslobodilo još ulaznica za zapad dolje i gore
  • Liks90
    2.6k
    ZD 760, ZG 730
  • Do kraja2023
    246

Upravo to, dinamovi navijaci traze od igraca 100% u hnl-u a oni/mi na isti ne dolazimo na tekme. Ni dvije tribine necemo popunit, mislim u najmanju ruku smijesna situacija.
  • miro
    4.9k
    za ovu tekmu me baš zaboli koliko će bit prodano, da nas bude samo 500 na SD bit će top atmosfera i zajebancija
  • MateG
    9
    Čak i volim utakmice na koje dolazi manje ljudi iz nekog razloga, sve je nekako puno protočnije + kako kolega iznad reče, bit će top atmosfera
  • SAS1987
    15.3k
    Upravo to, dinamovi navijaci traze od igraca 100% u hnl-u a oni/mi na isti ne dolazimo na tekme.Do kraja2023

Isprike igračima jer zbog mene nece dati 100% posto necu uzeti godisnji te doci na tekmu u petak u 18.00 :lol:
  • ivanzg
    254

Sad sam bacio oko na ulaznice i malo sam neugodno iznenađen, znam sve priče oko Uefe,sponzora,prijatelja kluba itd itd ali je bezobrazno da ljudi koji uzimaju odmah nakon pustanja ulaznica u prodaju mjesec ili dva prije utakmice dobivaju rubne dijelove zapada a onda se prije utakmice otvore sredisnji dijelovi za ekipu koja gleda dan dva prije oće ili neće na utakmicu.

Nije moja tribina pa mi je svejedno ali nije korektno.
  • maksimirski istok
    267
    slazem se, takoder kupio za Celtic ulaznice za sektor 10 jer su u trenutku kad sam saznao da sam ipak u Zagrebu tad bile jedine slobodne, a nakon toga u prodaju pustene i zapad 2 i 9
  • Filip 91
    1k
    Nećemo valjda dopustit da tovari u Gorici imaju brojniju podršku s tribina od Dinama protiv Slavena.
  • Liks90
    2.6k
    Stanje za Slaven:

Prodano:

ZD 845, SD 235
  • serbus
    4.4k

Nećeš godišnji ali jel ostalo kaj starog bolovanja?
  • SAS1987
    15.3k
    ali jel ostalo kaj starog bolovanja?serbus

Svakako više nego igracima Dinama :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.