• NitkoBitan
    20.6k
    Lijevi bek i stoper su ipak goruće pozicije.Captain America

Slazem se za lijevog beka, ne slazem se za stopera, stopera trenutno imamo i previse a od toga su dva najbolja dovoljna za prvenstvo.

Sta cemo sa defanzivnim veznim igracem? Rogu istice posudba i vjerojatno ne ostaje, Ademi nije razina za Dinamo, Misica sustizu godine i ozljede... Pavic je tu ali po meni prvo posudba da se kali, ne mozemo ga instant ubacit u vatru.

Ne znam na koga se referenciraš..emilperska

Na Bjelici je da s Marićem procjeni koji će tip špice biti i da li ce biti ispred Kuleta ili ne.emilperska

Referiram se na sve one koji govore kako nam treba 3., odnosno zamjenski napadac. Ja sam uvjeren da nam treba drugi napadac koji ce se borit sa Petkom za mjesto u prvih 11, Kule jednostavno nije ta razina, a nas je i dovoljno zahvalan da tu bude kao 3. opcija.
  • Captain America
    18.7k
    ne slazem se za stoperaNitkoBitan

Mi i dalje ovisimo od 35-godišnjem Theu koji je pretprošle sezone bio 5. stoper. Torrente je korektna opcija za europske utakmice kada igramo povučeno, ali njega ostaviti na širokom prostoru u HNL utakmicama gdje se očekuje dominacija... Bernauer koliko donese u napadu, toliko odnese u obrani. Periću je nastavak karijere upitan s ovakvim zdravstvenim kartonom. Tu je još Perković za kojeg ne znamo ni u kakvom je stanju ni što Bjelko misli o njemu. Na papiru je to dosta stopera, a u stvarnosti je situacija poražavajuća za klub Dinamovog renomea.
  • Daliban
    3k
    Kulenović nam je uvjerljivo prvi strijelac. Ako želimo kapitalca u napadu, onda to treba biti netko tko se može ravnopravno izmjenjivati s Kuletom i Petkom. Kulenovića treba što više forsirati i prodati ga za dobru lovu na ljeto. Ista prića i s Torrenteom.
  • Crni86
    6.4k
    ne slazem se za stopera, stopera trenutno imamo i previse a od toga su dva najbolja dovoljna za prvenstvo.NitkoBitan

Ova dva stopera su dovoljna za europu, gdje se od nasih stopera ne trazi da stoje visoko, brzo reagiraju, sudjeluju u kreaciji i slicno. Nama upravo za hnl treba jedan stoper koji je jak na lopti i brz i snazan kako nebi imao problema s hvatanjem protivnickih kontri.
  • emilperska
    7.3k

Plus imamo 2 desna i 3 lijeva stopera sto je raritet.
    I taj drugi desni je Max koji bi stvarno trebao biti cista popuna kadra, a ne zamjena legendi kluba od 35 godina koju cijedimo do besvijesti jer zamjena nije na razini Dinama..
  • hardek
    3.4k
    Meni je nevjerovatno da netko nakon uzorka od 20 utakmica može reći da nama ne treba stoper. 20 utakmica već gledamo kako ne možemo izaći iz svoje polovice na bilo kakav oblik presinga i nabijamo lopte u bunar.

Prije 4 dana na Poljudu, mi 45 minuta nismo mogli prec centar jer nam stoperi ne mogu dodat loptu u noge na 10 metara
  • Captain America
    18.7k
    Plus imamo 2 desna i 3 lijeva stopera sto je raritet.emilperska

Ne bi me čudilo da Bjelica kopira Čačićevu i Bišćanovu ideju s Rileom kao stoperom u slučaju da ne bude zadovoljan s odrađenim poslom za vrijeme prijelaznog roka. RPG prvi desni bek, a Mikića polako uvoditi kao zamjenu. Pojačanje na lijevom beku uz Maura kao zamjenu. Rile je odličan s loptom u nogama, a još je dovoljno brz i snažan za pokrivanje stoperske pozicije.
  • emilperska
    7.3k

Razmišljao sam i ja o tome. Tako nešto bi očekivao protiv Belupa sutra da Rile nije suspendiran. Ali pošto nema ni Rileta sutra, cijeđenje KTCa će se nastavit u preostale 4 tekme i onda ćemo pjevat borbene svi ako napravi kiks protiv Celtica u 15.utakmici u 3 mjeseca u nizu što odrađuje..
  • Jos-Optimus
    3.2k
    e, to je intervju koji smiruje
  • Jos-Optimus
    3.2k
    i zato Torrente ne može biti prvi izbor europskog Dinama
  • hardek
    3.4k
    Po meni idealno bi bilo spojiti Torrentea sa ozbiljnim stoperom koji je dobar s loptom u nogama do kraja sezone i prodati Torrentea onda na ljeto i upgradeat.

Vjerujem da bez obzira na to što nije idealan fit za nas možemo ga dobro prodat. Rekao da bi da ga komotno možemo prodat za 4+ milijuna na ljeto.

On i KTC su tu negdje u par deka a ovaj barem ima preprodajni potencijal, lijevak, mlad s iskustvom igranja 1. Španjolske lige.
  • Jos-Optimus
    3.2k
    slažem se...mislim da ne trebamo puno filozofirati sada, izvaditi lovu i kupiti Erlića da nam nosi obranu
  • badjibadara
    4.1k
    Meni je nevjerovatno da netko nakon uzorka od 20 utakmica može reći da nama ne treba stoper.hardek

Ne treba nam stoper. Trebaju nam dva.
  • Marley
    2.3k
    ajme odakle si njega sad izvukao :sweat:
  • Jos-Optimus
    3.2k
    pa gledam nekoga za koga znamo što nam donosi, tko je dohvatljiv, a izvrstan..košta, ali ne previše i ne onoliko koliko vrijedi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.