• Dani Olmić
    588
    Šimun Hrgović nije ništa bolji od MikićaHaza

Mozda nije. Al sumnjam da je bolji. Hrgović izgleda sasvim dobro u Hajduku po vidjenom. A i konstantno je po ocjenama iznad 7.0, sto je stvarno dobro za 20-godišnjaka
  • Tongo Doumbia
    5k
    Sve, kao i u većini slučajeva potpisujem. Ali, uzmi u obzir da je Bjelkan trener koji ide na prokušano i štiti sebe (što je sasvim opravdano), pa mi ne izgleda da će se promijeniti u drugom mandatu.

Stvarno ne vjerujem da će bit toliko prostora za Mikića kod njega, jedino ako ode jedan od dvojca Moha/Rile, pa ostavimo Ogija lijevo kao back-up, dok bi prvi LB bio RPG.

Iskreno, nekakvog sam dojma da su filozofije Marića i Nene dijametralno suprotne i da su trzavice neminovnost.
  • Haza
    6.9k
    RPG i Ristovski mrsaviji?NitkoBitan

Mršaviji od Teofila sigurno, stoperi imaju veću masu od bekova, na to sam aludirao. Pogledaj Roka Jurišića kako izgleda, nije ništa on epohalno snažniji od Mikića, generalno bekovi moderni nemaju neku masu, jer veća masa znači gubitak brzine. Gvardiol je iznimka, iako on ni nije bek. Ako nama Bernauer može igrati stopera s ovakvom mišićnom masom kakvu ima, onda može i mali Mikić beka.
  • emilperska
    7.3k
    Ne znam da li se pisalo o tome, ne mogu pronaći pa ću onda ukratko iznijeti..

Ne znam što se događa s našim travnjacima i ozljedama vezanim uz iste.
    Kratkim pregledom vidimo da imamo rekordan broj ozljeđenih u jednom roku. Činjenica je da se nitko nije ozljedio na utakmici nego su svi ozljeđeni na treninzima. Općenito se ne sjećam ozljede s utakmice dugo vremena..

Na što me to upućuje?

1. Ili su tereni povijesno katastrofalni i netko je odgovoran za to jer su se baš svi igrači ozljedili tijekom treninga na vjerojatno pomoćnim terenima. Dotrajalost terena? Štednja radi selidbe na Kranjču?
    2. Ili su treninzi fizički jako intenzivni odnosno intenzivniji nego prije i igrači padaju kao posljedica tog ritma od 2 tekme tjedno?
    3. Ljetne pripreme su bile loše odrađene pa sad osjećamo posljedice toga?
    4. Sve skupa je jedan veliki peh i splet nesretnih okolnosti kakve se dese jednom u 50 godina?
    5. Miks svega

Iako dio ekipe priča o točki broj 1 i proziva nekog unutar Uprave (očito ex.člana) za nerad. Osobno sam vidio uvjete za trening u Splitu, Varaždinu i Koprivnici. Stvarno je gadno,a ne vidim da tamo ekipa tjedno otpada radi terena..

Stvarno ne znam što da mislim o svemu..
  • The Undertaker
    6.2k
    Pisali smo već, mi imamo 4 pomoćna terena (jedan sa umjetnom travom). Nemoguće da nijedan ne valja.
  • Crni86
    6.4k
    sumnjam da su treninzi puno nesto intenzivniji jer se bas i ne stigne trenirat u ovom ritmu tekmi. To su ugl oporavci, tehnicko takticki treninzi i sl.

Moguce da su pripreme lose odradene, a neno ih sad vise stisce i vise trazi od njih ( jer je reko da mizerno trcimo) pa se ozlijeduju. Indikativne su sve ozlijede koje nisu vezane uz puknuce kosti jer se tu mogla i morala odraditi prevencija.

I kljucno od svega je zivot nogometasa van terena, ovo sve je uzalud ako oni zive ne sportskim zivotom, ne odmaraju dovoljno, ne hrane se kvalitetno, cugaju, puse, ostaju do kasno vani/budni i sl.
  • Marley
    2.3k
    Sto se tice kondicijskih trenera... S obzirom da se oni nisu mijenjali promjenom trenera, odnosno dva su ostala od prije (Stipe Marina i Ivan Suta), i koliko znam njih dvojica su odlicni. Ne znam je li s Bjelicom dosao i jedan njegov kondicijski, mislim da je?
    Mene zanima, da li se promjenom trenera onda eventualno mijenja i rad kondicijskih...? Ili oni imaju potpuno slobodne ruke odlucivati kome sto treba. Mislim to im je struka pa mi je tako logicno, treneru nije.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Pisali smo već, mi imamo 4 pomoćna terena (jedan sa umjetnom travom). Nemoguće da nijedan ne valja.The Undertaker

Vjerojatno prva momčad ne želi i ne može trenirati na nekom terenu koji je izložen pogledima sa svih strana.
  • The Undertaker
    6.2k
    Da ih ne bi skautirali? Ne vjerujem da im je to prioritetnije od dobrog terena. Uostalom, i na Hitrecu ih mogu skautirati pogotovo što je ulaz na stadion skoro pa otvoren. Mislim da su i svlačionice altetskog kluba baš na Hitrecu.
  • Zg123
    678
    Nama su isti kondicijski treneri godinama kao i ljecnicka sluzba. Mislim da je ovo vise neki splet nesretnih okolnosti plus izraubanost pojedinih igraca(Baturina i Misic)
  • modri-kibic
    146

Velika minutaža za ključne igrače, neadekvatne zamjene, ne povjerenje u mlade igrače, forsiranje nekih igrača iako nisu 100% spremni + godine ( Mišić, Ademi, Petković, Ristovski). Više treba starijima za oporavak nakon utakmice nego mladima. Sve mi se čini kao da je krenulo od one vaterpolo utakmice sa Monacom. Tu se Nevistić ozljedio ili obnovio ozljedu kod one vrhunske obrane. Kasnije je pao na teren i vidjelo se na njemu da se ozljedio. Isti taj tjedan nakon utakmice ili slijedeći tjedan ozljeđen je bio Petković.
  • Chempers
    331
    Možemo li očekivati Baturinu i Mišića za Celtic? Bar da se nečemu nadamo iz te utakmice.
  • marcio amoroso
    38.3k

Pa dobro jedno je imati svlačionice jednog atletskog kluba blizu terena, a drugo doslovno svakoga. Nema velikoga kluba koji trenira na terenu koji je vidljiv svima.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Pripremili smo novac za zimska pojačanja! Nema panike, bit ćemo prvaci, ali preživjeti i bez Lige prvaka“

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/pripremili-smo-novac-za-zimska-pojacanja-nema-panike-bit-cemo-prvaci-ali-prezivjeti-i-bez-lige-prvaka/138536

Recimo, komercijalni prihodi su 2023. iznosili 11 milijuna eura, imamo plan da iduće godine budu oko 20 milijuna eura. To nam pomaže da ostvarimo strateški cilj, želimo stabilizirati klub, da ne ovisimo samo o prodajama igrača. To se vidjelo već i na ljeto, na izlaznim transferima, kad nismo prodali ključne igrače." Tih 20 milijuna je, ako gledate fiksne troškove, ako maknete amortizaciju, čak i više od trećine budžeta. o želimo postići, koliko god se može uz aktualnu stadionsku infrastrukturu."

Imamo budžet za pojačanja i bit će adekvatan!. Zimski prijelazni rok je specifičan, teži je, ali klub se sad stabilizirao i financijski i sve će biti podređeno rezultatu."Naći ćemo sredstva da pronađemo pojačanja. Pričali smo o pozicijama s trenerom i sportskim direktorom i zna se na kojim ćemo se pozicijama pojačati u zimskom prijelaznom roku!"
  • Simpatizer
    583
    Ajde živi bili pa vidjeli sad neka riječi pretvore u djela
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.