• Ali
    2.3k
    Ogiwara je doktor nogometa za Hoxhu, nažalost nas navijača ovo misljenje ne dijeli i uprava kluba.
  • SjevernaStrana
    2k
    Pozdravljam odluku o odlasku ako je istina.

Ostaje nam nadati se kako Marić u rukavu nema nekog sličnog ili ne daj Bože lošijeg te kako Bjelici neće padati na pamet ideje kao što su Eldar Ćivić i slično.
  • Mr Anderson
    9k
    Ogiwara je doktor nogometa za Hoxhu, nažalost nas navijača ovo misljenje ne dijeli i uprava kluba.Ali

Kakve veze ima uprava s time tko igra i koga će se orkupiti. Valjda struka odlučuje o tome. Kod već drugog trenera ne igra, to nešto govori. Valjda struka zna više od "vas" navijača i ne misle kao "vi" navijači da je je Ogi doktor nogometa za Hoxhu. Ima dosta nas navijača koji se slažemo sa strukom na žalost "vas" navijača.
  • Maksim Maksimirski
    6.7k
    Sa 4 nazad je obrambeno najgori bek Dinama u novije vrijeme, sa 5 nazad može proći ali i tada ne donosi previše prema naprijed.

Da na taj način i na toj razini igra neki klinac od 18-21 godine onda bi ga imalo smisla otkupiti. Međutim Ogiwara ima 25 godina, u naponu je snage i takav je kakav je, bolji neće biti. Ja očekujem više od dinamovog igrača (pogotovo stranca) i Ogiwaru ne bih otkupio.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    A što ćemo s Kenom Sulimanovićem ako ne otkupimo Ogiwaru? :joke:
  • Droljo
    9.7k
    Bude skaut
  • IvanS
    225
    Ogiwara je doktor nogometa za Hoxhu, nažalost nas navijača ovo misljenje ne dijeli i uprava kluba.Ali

Koji je smisao usporediti dva igrača koji igraju različite pozicije?
    Jel bolji Kulenović ili Zagorac???
  • kikinho999
    4
    Ogiwara nije toliko loš za rotaciju, najveći problem je kod njih jezična barijera. Nije mi jasno ako u Japanu igraš prvu ligu i imaš afiniteta ići u Europu da Ogiwara i Kaneko nemaju barem osnovno znanje engleskog jezika.
  • Droljo
    9.7k

Zato što nisu svi narodi na svijetu sluge i neki imaju svoju povijest i tradiciju te ih boli kurac za engleski jezik...
  • Orc123
    9.3k
    ogiwara je znao Engleski kod dolaska, ne cisto ali se mogao sporazumjevati...
  • Špicpapak
    89

Ja bi ga probo na lijevom beku
  • kikinho999
    4
    ok, znači ako tvoj narod ima svoju povijest nećeš pričat engleski iako je napredak tvoje karijere u pitanju?
    Interesantno razmišljanje..
  • DiddyGuela
    2.5k
    Jedina osoba zbog koje mi je zao sto je otisao Kaneko i sada Ogiwara je gospodin prevoditelj. Ne znam kako se zove ali sam u nekoliko navrata vidio kako slavi golove i pobjede zajedno sa momcadi. Covjek se cini kao veliki pozitivac.
  • Toni90d
    984
    znači ako tvoj narod ima svoju povijest nećeš pričat engleski iako je napredak tvoje karijere u pitanju?
    Interesantno razmišljanje..
    kikinho999

Pitaj Francuze kako je to. Prometna nesreća, teške ozlijede, ni jednu riječ na engleskom ne progovaraju u stranoj državi, tisuće kilometara od kuće. A ovo je situacija gora od nogometne karijere, gdje biram hoću li igrati u svojoj državi ili negdje vani.
  • blubach
    609
    smiješan novac za klub poput Dinama, i za te novce teško da će igrač bit išta više nego prinovaSimpatizer

Mislim da moramo prestat s ovim glupim narativom.
    Dali smo cca 350-400k za njega (plaćanje posudbe + plaća) i 150k plaća za Oliverasa od kojih nijedan ni drugi nisu ni za klupu. To je POLA MILIJUNA eura BAČENOG novca i potencijalna plaća nekog poštenog igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.