• ElDorado
    492
    koja je to škola nogometa? Biće Mladinić?
  • Orc123
    9k
    iskreno mislio sam da si bistriji i da fakat cak i imas smisla za nogomet ali kad ti Mikica bez i jedne seniorske minute proglasis najboljim bekom Dinama onda nista mi drugo ne preostaje osim da ti kazem da nemas blage veze..,..
    Mikic je jedan od najvecih talenata nase skole ali ga peoglasiti najboljim bekom bez i jedne jedine minute je smijesno na²......
  • Haza
    6.4k
    Dal' je Mikić najbolji bek, naravno, treba vremena i utakmica za zaključiti (razlika je juniorski i seniorski nogomet, to je različiti sport). Međutim, ono što sam gledao on je meni daleko najbolji igrač juniora. Jedino za njega bi rekao da će igrati u ligama petica od juniora, daleko najmoderniji igrač juniora.
    Meni je nevjerojatno da on nije od ove sezone dio prve ekipe. Isto tako bi mi bilo besmisleno da Moharrami igra prije njega. Šimun Hrgović nije ništa bolji od Mikića, a Tovarima je prvotimac i to na kontra strani, nekad jednostavno treba hrabrosti i dati klincima prilike, ili jesi ili nisi, nema puno filozofije. Da je Gvardiol u ovom Dinamu, gotovo pa sigurno bi i dalje bio u juniorima. Bez uvrede, ali to je tako.
  • Daliban
    2.7k
    Nijedan Hajdukov bek nije bolji od Mikića. S tim da i oni svog najboljeg desnog beka troše i mrcvare u juniorima (Hodak).
  • Sven
    45
    Ne bi rekao ni da je najbolji ni da je jedini koji ima potencijal uspjeti. Dobar je, odlican ali isto tako ga nema smisla stavljati ispred RPG-a koji 2-3 klase iznad njega. Pogotovo ne na -7. Da bi bilo dobro da je tu s ekipom, bi. Isto tako za njega nije dobro ako nece imati kontinuitet utakmica koji ima u juniorskoj ekipi, barem dok se juniorska liga prvaka igra. U kojoj je situaciji Dinamo bio kada se Gvardiol poceo pojavljivati? i koja mu je bila konkurencija? Nazalost trenutno nam trebaju igraci koji u ovih par mjesecu mogu dati maksimum, juniori (izuzev Pavica) to nisu. Ili cemo prihvatiti da nema naslova ove godine pa od 2-3 klinca napraviti nositelje ekipe za buducnost. U ovoj situaciji u kojoj je klub trenutno je tesko tj. gotovo nemoguce spojiti te dvije stvari
  • vjeko1701
    9.8k
    Mladi imaju određen element prednosti a to je da su većinom nepoznati protivničkim igračima i trenerima. U nekim utakmicama bi trebalo imati više hrabrosti to iskoristiti pa barem zadnjih pola sata. Ovima dole su neplanirano uvedeni mladi igrač donijeli praktički cijelu prednost koju imaju pred nama.
  • Haza
    6.4k
    Gvardiol je igrao u ključnoj tekmi kvalifikacija za LP protiv Ferencvarosa, meni je ta tekma bitnija od neke tekme di u HNL imaš -4 ili -7. Pogriješio je u toj tekmi i ispali smo. Što se dogodilo kasnije svi znamo.
  • Sven
    45
    Pa oke da, to je normalno. Samo je pitanje da li smo spremni popusiti par bodova da istrpimo klince ove godine ili mozda bolje da pricekamo iducu godinu i komotniju situaciju. + Gvardiol je najveci potencijal u svijetu nogometa i nije za ocekivat ista slicno od danasnjih juniora
  • Haza
    6.4k
    imaju određen element prednosti a to je da su većinom nepoznati protivničkim igračimavjeko1701

Ovo je ključ svega. Dalje ne treba. Neki naši igrači su pročitane knjige, kad je Kaneko bio nepoznanica najviše je davao, kad su ga pročitali, gotova priča.
  • Haza
    6.4k
    da li smo spremni popusiti par bodovaSven

Tko kaže da bi s Mikićem ili Pavićem propustili bodove?
  • vjeko1701
    9.8k
    Ovdje dajem Bjelici mali popust jer da bi ih koristio barem se sam trebaš upoznati sa njihovim mogućnostima i snagama. U ovom ritmu je to relativno teško. Moguće da za takve stvari ipak čeka pripreme.
  • Sven
    45
    A povijest nas uci da svakog mladog igraca treba istrpiti i da ce svaki klinac na svijetu imati oscilacije zbog koje ce ekipa gubiti bodove. Pogotovo na njihovim pozicijama. Iskreno radije bi Pavica umjesto Roga i Bernauera na 6ici nego Mikica umjesto RPG za kojeg sam uvjeren da je igrac za europu.
  • Haza
    6.4k
    Mikica umjesto RPGSven

RPG kao najbolji desni bek HNL-a nema konkurenciju. Ali on igra lijevog beka, a desno je Ristovski, kojeg bi rasteretio sigurno s Mikićem, barem u tekmama protiv Belupa i Gorice.
  • ZrnTSCHeZ
    414
    Ak se netko sjeća kak smo mladog Jakića bacili u vatru protiv Feyenoorda...odmah na startu je napravil glupi penal, do kraja tekme izgledal kak zalutali zbunjeni amater...al smo ga uskoro nakon toga dobili kak veliku snagu u jednoj od najboljih Euro sezona ikada.

Zajedno s Joškom koji je samo koji tjedan prije zeznul kod Fradija.

Dva mlada klinca se usudili u euro tekmama istrpiti i ostavili ih i nakon toga unatoč greškama, a rezultat čak i prebacil očekivanja
  • austrijanac
    4.3k
    Mikić bi trebao startati sve HNL tekme do kraja ovog dijela prvenstva.

Ristovski je nažalost imao jako loše obrambeno izdanje ovaj dio sezone. Ne u onoj mjeri koliko svi pretjeruju, ali imao je.
    Šteka u obrani nažalost te često imam dojam da su on i KTC daleko postavljeni.

Mikić ima elana i snage, dvaput opravdao pripreme, ako ne može odraditi 3 tekme protiv lakših protivnika (pogotovo Loksa koja je kriminalna), onda ne znam.

A sad me nazovote Dalibanom ili FM igračem, no bolje prilike od trenutne neće bit (bar u ovoj sezoni).
    Nakon stanke, svaka će nam bit ključna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.