• Dr Hofmann
    1.8k
    Kakva utakmica Newcastle - Liverpool. Salah je trenutno najbolji igrač na svijetu
  • jedan u nizu
    10k
    Igrači ManUtd odbili šarene jakneZrnTSCHeZ

da ali ne iz razloga zbog kojih bi na prvu rekli bravo.

Odbili su iz podrske muslimankom suigracu kojem nije dozvoljeno to nositi.

Strasno kakva smijurija.
    Pripadnik jedne vjere to ne smije nositi, i onda je ok pruziti mu podrsku, a kada pripadnik druge vjere to ne zeli nositi, ili stavi dodatnu poruku na to, onda se dobivaju kazne. Sramotno.
  • Kruno
    514
    Steta za golmanov kiks.Odlicna utakmica puna neizvjesnosti.
  • Mr Anderson
    9k
    Šteta za kiks Kellehera, odlično je do danas mijenjao Alissona. Inače odlična utakmica, jedna od najboljih koje sam gledao ove.godine.
  • serbus
    4.4k
    Kad se Baturini gunđa da je prodao loptu protiv tovara, treba danas vidjeti "prodanu" loptu Realovog Valverdea.
  • Daliban
    3k
    Zato je i odbio Real, prevelika konkurencija.
  • ZrnTSCHeZ
    512

Da, da, znam...licemjerstvo, dvostruki kriteriji.
    Ako zelenima nije u skladu s njihovom vjerom, ne znam zakaj isto ne bi mogel kazati i rimokatolik
  • Jaro
    8.3k
    Da, da, znam...licemjerstvo, dvostruki kriteriji.
    Ako zelenima nije u skladu s njihovom vjerom, ne znam zakaj isto ne bi mogel kazati i rimokatolik
    ZrnTSCHeZ

kolko svi idu u licemjerstvo pokazuje i pitanje - jel mu, kao Muslimanu, dopusteno nositi sliku/znak vraga koji se eto slucajno nalazi na grbu Mancherstera :rofl:

Kod poruke "Volim Isusa" i "Isus te voli" se pozivaju na zabrani politike, vjere i koje cega u nogomet, a jebena pederska traka nije politicka poruka :rofl:
  • Droljo
    9.7k
    Ja ne razmem da nekakav pokret ili koji k vama zgadi dugine boje. One su prelijepe! Nikakve gluposti mi ne budu ograničavale koje boje budem nosio na odjeći. Nekakva statistička greška vam kreira način života i što izbjegavati. Pa namjerno ću nositi dugine boje na sebi jer to ne predstavlja apsolutno ništa! Kao da sad prestanem nositi bijele gaće ili čarape zbog tovara. Gluposti
  • Tom Hanks
    3.3k
    jel mu, kao Muslimanu, dopusteno nositi sliku/znak vraga koji se eto slucajno nalazi na grbu Mancherstera :rofl:Jaro

A kršćanima?Šta će njima vrag ili bolje pitanje kako to dopuštaju da nose na sebi?
  • DrawTube
    5.7k
    Ne bi se zalio 2 sekunde da Ante bude 1. napadač repke. Od Brune u repki ionako nemamo ništa jer ga samo izraubaju a Matanovicu treba 57 pokušaja za gol. Budimir je itekako zasluzio
  • Efes Pilsen
    9k
    Jos jedno natjecanje koje necu gledat :lol:
  • Krizy
    48.6k
    Također.
    Dinamo, HNL, reprezentacija, EP i SP.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.