• NitkoBitan
    20.6k
    Meni se Mikic cini dosta fizicki nerazvijen za seniorski nogomet, mislim da ce ga protivnicki igraci otresat u duelima. Dosta vas je spominjalo kako je moderan bek, e pa i fizikalije su dio modermog nogometa.
  • austrijanac
    4.6k

Da te utješim,
    Rile je na 45% duela i 11 izgubljenih posjeda.
    Ogiwara je još gori.

Zato kažem, obrambeno teško da može gore.
  • Noel
    7.4k

Feta Fetai izgleda fizički ko Modrić sa 12 godina pa je u duel igri i fizički više nego solidan. Izgled zna prevarit.. Nemre Mikić bit lošiji nego Ristovski trenutno. Bek koji nemre probit skupa sa Pjacom dva put Dialla nema kaj radit u Dinamu trenutno.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Koliko "Fetaia" ima u ligama petica?
  • Noel
    7.4k

Kakve veze lige petice sad imaju??? Pa pričamo u HNLu i utakmicama koje slijede (Belupo,Lokomotiva Varaždin).
  • NitkoBitan
    20.6k
    Pa pricaju neki o njemu kao o svjetskom talentu, a i govori se kako je najbolji desni bek Dinama.
  • Haza
    6.9k
    Mikic cini dosta fizicki nerazvijen za seniorski nogometNitkoBitan

Niti jedan duel nije izgubio u tekmama Dinama. Ovo što je odigrao i što sam gledao. Je da su uglavnom bile prijateljske tekme, ali bekovi su inače mršaviji, ne znam kakvog beka očekuješ.
  • Daliban
    3k
    Meni se Mikic cini dosta fizicki nerazvijen za seniorski nogomet, mislim da ce ga protivnicki igraci otresat u duelima. Dosta vas je spominjalo kako je moderan bek, e pa i fizikalije su dio modermog nogometa.NitkoBitan

Nije samo stvar fizičke snage i nabijenosti, ima i do tehnike/korištenja tijela.

Samo je nužno potpisati višegodišnji ugovor prije nego mu se krene davati minute u seniorima. Lako se potpiše produženje od 6 godina odmah na proljeće kad napuni 18.
  • Svi na Sjever
    2.5k
    Prekrasan koncert večeras u Lisinskom za klince od strane klupske zaklade Nema predaje povodom Sv.Nikole.

Prekrasne pjesme ,pokloni, od igrača bili Nevistić i Rog,te Bjelica koji su se slikali sa klincima.
  • NORTE
    12.8k
    Nama je Slaven utakmica sezone.
  • Jaro
    8.3k
    Samo je pitanje da li smo spremni popusiti par bodova da istrpimo klinceSven

Pa prosuli smo gro bodova s 30+godisnjacima...
  • Daliban
    3k
    Mi da izgubimo sljedeće 3 realno možemo završiti s ekvivalentom lige za bedaka. Nas Varaždin, Osijek pa čak i Slaven u teoriji mogu prestići.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    glupo je pricati utakmica sezone kad je realno svaka iduca utakmica sezone dokle god smo u bodovnom zaostatku, s jednim ili dva kiksa prakticki ispadamo iz utrke za titulu.
  • Sven
    51
    Jesmo, ali sad kad gori pod petama mislim da nije vrijeme za te poteze. Ako nista zbog pozicije koju igra. Precijenili ste malog, dobar je ali trenutno nije dovoljno razvijen da bi iscupao Dinamo iz ove neugodne pozicije. Pogotovo jer postoju alternativa. Eventualno ako je Ristovski ozlijeden pa RPG mora lijevo, a nadam se da ce se na zimu to rijesiti
  • NitkoBitan
    20.6k
    ali bekovi su inače mršaviji, ne znam kakvog beka očekuješ.Haza

RPG i Ristovski mrsaviji? Uz istu brzinu jasno da ti je jacina i cvrstina dodatna prednost.

Nije samo stvar fizičke snage i nabijenosti, ima i do tehnike/korištenja tijela.Daliban

Nije stvar samo, ali gotovo potpuni nedostatak ti cini veliki hendikep. Osim recimo Cucurelle meni ne pada jedan bek na pamet na top razini klubova koji je bas fizicki nerazvijen.

Mikic se treba bas pokazat kako bi zavrijedio mjesto u prvoj postavi pored RPGa i Ristovskog. Bila bi najbolja posudba gdje bi u nekoj sredini skupljao minute u seniorskom nogometu pa bi vidjeli kako stoje stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.