• Jaro
    8.3k
    Jos bude ga Bjelica vratio posto nema za zapisnik vise popunit... Ne zapisnik, nema ni za 11...
  • Droljo
    9.7k
    Pa ak se lik trgne i počne igrati kako treba i davati sve od sebe zašto ne? Machada se vraćalo nakon srednjeg prsta navijačima (što je po meni neoprostivo) i dala mu se kapetanska traka!
    Ako mali odluči igrati nogomet i zalagati se svi bi bili na dobitku da ga se vrati. Nije on loš nogometaš...
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    ma tip je rupetina.
    Već protiv Istre,Šibenika i Rijeke je imao žestoke propuste ali spašavali su ga VAR i Nevistić.
  • Droljo
    9.7k

Nešto je i do voljnog momenta i kad nisi 100% u utakmici. Kreneš djelić sekunde kasnije i gotovo je frende, kasniš...
  • Crni86
    6.4k
    Mislim da je on sve kredite ispucao. Takve karaktere sto prije odstranit iz svlacionice da se atmosfera ne zatruje.
  • dinamozivivjecno
    2.2k
    Mislim da ce se njemu raskinut ugovor vec na zimu kao sto je slucaj bio i sa Bogdanom.
  • Sixthway
    563
    ja Machadu nikad to nisam zamjerio jer je onda većinski na zapadu bila rulja koja je podržavala Daltone i bila protiv boysa i nikad nisu bili podrška momčadi već uvijek samo zviždanje i navijali samo za Tatu. Čast izuzecima.
    Da se vratim na Mmmaeea , najgore kaj se može dogodit za Bjelicu da mu da šansu on je iskoristi i na taj način se sposere po njegovom egu. Kad smo upali u prve probleme i prve poraze taj dečko je bio glavni krivac, ali loše igre i rezulati su se nastavili i bez njega.
  • Droljo
    9.7k
    najgore kaj se može dogodit za Bjelicu da mu da šansu on je iskoristi i na taj način se sposere po njegovom egu.Sixthway

Jebe mi se za njegov ego. Koje pare uzima mjesečno mora preći preko svega. Samo rezultat, osjećaje budu liječili na maldivima kad otpremninu uzmu... Da ne velim kak zarade tjedno koliko ja u par godina... I mmaee i nenad...
  • IvanS
    225
    Kod Mmaeea je problem samo psihološke prirode, a to se da popraviti!

Kod nas ispada da nitko nije dobar (ili dovoljno dobar).

Za te fore oko voljnog momenta je zaslužio kaznu (kakvu, ne znam, to neka trener odluči), ali kakvu poruku šaljemo svima ostalima koji će danas/sutra doći u Dinamo?
    Ono, dođi i igraj, ako ti se više ne da ne moraš ti sinko, dobit ćeš dobru lovu za sporazuman raskid i super.

Treba razgovarati s igračima, nije Mmaee jedini problem. RPG je već "odradio" svoju kaznu, Cordoba je bio na ledu, Mbukua nema, Oliveras (jel taj još u Dinamu) je tajna... Wtf?

Ili nešto stvarno ne štima kod dovođenja tih igrača ili ja ne znam više.
    Koliko ih samo nije prošlo liječnički u zadnja dva/tri prijelazna roka??? A potpisali smo dosta igrača s lomovima ligamenata, oporavljenika nakon teških ozljeda i sl.

Generalno je izgleda vrijeme za dobar team building, da se svi skupa pogledaju u oči i krenu raditi ono za što su dovedeni!
    Mislim da bi taj voljni moment u svlačionici bio okidač da se sezona okrene u smjeru u kojem ju svi želimo vidjeti!
  • Keyser Soze
    11.1k
    Ne igra Mmaee loše zbog "voljnog momenta" ili zato što nije dobar sam sa sobom. Meni to izgleda kao da je opasno potcijenio klub i suigrače te misli da je klasetina za njih.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Ja sam tek nakon Osijeka i Slavena shvatio Jakirovo čuđenje kako je takav igrač završio u Dinamu :lol:
  • badjibadara
    4.1k
    Kako je vidio novo lice u rosteru, Marokanca Mmaeea?

- Dobro. Zna što radi na terenu, iskusan je igrač na visokoj razini, pokazao je kvalitetu koju smo prepoznali gledajući ga prije nego što je došao. S nama je tek nekoliko dana, što će vrijeme protjecati, bit će sve bolji i bolji.

Kako vrijeme prolazi
    lova me ne nalazi
    prije mi je mislit dala
    a sad više ne...
  • Droljo
    9.7k
    Meni to izgleda kao da je opasno potcijenio klub i suigrače te misli da je klasetina za njihKeyser Soze

To je naj manji problem. Spustit na zemlju ga mogu ja kad ga sretnem u gradu. Za to trener, psiholog, sd i ostali nisu potrebni.
  • Jurki
    13.4k
    Spustit na zemlju ga mogu ja kad ga sretnem u gradu.Droljo

Cim se spominju agresivne metode uvjeravanja, onda je stvarno sve kvragu otislo. :rofl:
  • Zg123
    678
    Pa zar se nije pisalo da je poludio i napravio scenu jer ne igra u prvih 11 protiv BVB-a, nigdje se nije spominjao voljni moment i zalaganje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.