• Jaro
    8.3k
    mlađi mamić kao pokajnik odleži nešto maloDroljo

Ma ide se na placanje novcane kazne za juniora i sloboda... Koji pokajnik kod nas je ikad ista odgovarao - neki nisu ni lovu vratili - Ježić onih 5 milja vec 10 puta potrošio valjda...

Kod nas ide - 45 pokajnika za jednog krivca - a sve kaj obecaju, objesi macku o rep. Nit ce junior u prdekanu, nit ce Dinamo vidjeti taj novac...
  • rioda
    5.7k
    Taj Glavaš bi meni dobio doživotnu zabranu za bilo kakav odvjetnički posao nakon što je javno rekao da je svom ocu savjetovao da ode u Bosnu prije izricanja presude. Ne znam od koga mi se više bljuje u ovom postupku
  • BBB Sibenik
    4.9k
    “Zar i ti sine Brute” :lol:
    Ne budimo naivni ipak su to teški muljatori, vjer je u pitanju neka shema kako je Droljo napisa. A znam npr da ima novu djevojku neka kao ozb veza u pitanju. Najgore od svega šta znam tu osobu i malo rec da nisam moga virovat, kad sam vidija storije na IG.
  • masacusec
    4.2k
    Ljiljav s ljigavim se druži, ljigav s ljigavim liježe, ljigav ljigavoga brani!
    Govnarska posla i orkestrirani teatar za javnost!
  • Nolifer
    8.8k
    Ak vrati pare, eto para za pojačanja i svi sretni i veseli :smile:
  • vjeko1701
    10.3k
    Barem fin. situacija izgleda znatno bolje nego prošle sezone. Ovo bi uz LP bilo praktički cijeli budžet bez da si prodao bilo koji potencijal na tržištu.
  • Ivdzo11
    4.6k
    Ima li tko da pojasni kako stojimo po ovom pitanju....

Kakve su sanse da taj novac zavrsi u našoj blagajni, a ne u državnoj?
  • Medvedgrad
    326
    Po kojoj uopće osnovi država pretendira da to uzme sebi?
  • ZrnTSCHeZ
    512
    Kakve su sanse da taj novac zavrsi u našoj blagajni, a ne u državnojIvdzo11

Zakonom o kaznenom postupku u čl.154.-155. je propisano da prijedlog za ostvarivanje imovinskopravnog zahtjeva u kaznenom postupku može podnijeti oštećenik.

Prijedlog za ostvarivanje imovinskopravnog zahtjeva u kaznenom postupku podnosi se tijelu kojem se podnosi kaznena prijava ili sudu koji vodi postupak.

Prijedlog se može podnijeti najkasnije do završetka dokaznog postupka pred prvostupanjskim sudom.

Osoba ovlaštena na podnošenje prijedloga dužna je određeno naznačiti svoj zahtjev i podnijeti dokaze.

Po kojoj uopće osnovi država pretendira da to uzme sebi?Medvedgrad

Ono što je stečeno kaznenim djelom nikada ne može ostati osuđeniku već mu se oduzima.

Ako oštećenik ne postavi imovinsko-pravni zahtjev i ne potražuje, onda lova ide u državni proračun.
  • Ali
    2.3k

Po kojoj uopće osnovi država pretendira da to uzme sebi?

Nisam expert, ali mislim da se dorh i drzava oslanjaju na cinjenicu da su oni inicirali predmet a ne klub i jos ktome tadasnja uprava je izjavu da nema potrazivanja.
  • LM1995
    2k
    EDIT: Predomislio sam se
  • Ali
    2.3k

Bojim se da "predomislio sam se" u pravu tesko ide.

Evo primjer Todorić, 2016 je prepustio upravljanje tvrtkom, sad bi i on "presomislio sam se" , ali sud.mu to nepriznaje
  • ZrnTSCHeZ
    512
    mislim da se dorh i drzava oslanjaju na cinjenicu da su oni inicirali predmet a ne klubAli

To apsolutno nema veze s pravnog aspekta.
    DORH je zakonom određeno tijelo kaznenog progona, a optužnica je za kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.