• Simpatizer
    583
    smiješan novac za klub poput Dinama, i za te novce teško da će igrač bit išta više nego prinova
  • Orc123
    9.3k
    decko je puno bolji od toga kolko smo uložili u njega...jbg nije kvalitet za 1. Beka ali rotacija definitivno samo sto nam takav igrac ne treba jer to moze biti i Sepic...
  • Cif
    139
    hoćemo se onda riješiti i Ademija i Ristovskog po tome
  • Jaro
    8.3k
    pa Ristovskog izgledno hocemo posto mu ugovor istice na kraju sezone...
  • Orc123
    9.3k
    garantiram da ce dobiti produzenje ugovora iako ga nicim nije zasluzio....imamo Rpg-a i Mikica i to nam je dovoljno za sljedecu sezonu..mozda jos i Moha ostane a duplo manji ugovor ima od Riste i traje mu...
  • Droljo
    9.7k
    Ajde ne seriMr Anderson

E da ga bar nismo doveli! Sad bi ti igrao beka. Ili bi između tih 4-5 boljih hnl bekova izabrali novog bočkaja za 3+ mil eura legendo živuća. Strašno. Struka dovede igrača i ja tu nemrem ništ nego mu bit podrška dok je ovdje. To znači biti navijač. A vi dalje pametujte koliko želite. Ja se gasim iz ove teme. Živeli
  • Mr Anderson
    9k
    Ima i moju podršku dok je tu. Samo s nadam da ne bude bio nakon isteka posudbe. Kak se neki nadaju da ne bude ni Rile s kojim Ogi ne može u istu rečenicu.
  • Crni86
    6.4k
    Rile s kojim Ogi ne može u istu rečenicu.Mr Anderson

S ovim se slazem. Ogi je odradio tu jednu godinu, nije se ustabilio i to je to. Rile je ovdje vec godinama, odigrao je neke majstorske utakmice, donosio je taj pobjednicki gard, sportsku bahatost i prgavost i sl. Jednostavno priroda mu nalaze da mu fizikalije padaju, da vise nije za startera, ali zbog svega ovog prethodno navedenog bi ga bilo dobro zadrzat u rotaciji ekipe. Znaci da nije startna opcija (to bi trebao biti rpg), vec da je u rotaciji i da mu je to od sportskog sektora jasno komunicirano kod potpisa ugovora i da to isto prati onda i placa.
  • MarK
    812
    bojim se da Rile ne trpi klupu. Sliči mi da bi radio njasra, a možda i uzeo RPGa na zub. Ako više ne može radije bih da ode. RPG je kvalitetna opcija i šteta bi bilo da ga izgubimo.
  • Praskaton
    2.8k

Slično razmisljam al tu je trener koji bi to trebao rijesiti
  • Crni86
    6.4k
    zato kazem prije potpisa jasno mu komunicirat ulogu, ako mu je to prihvatljivo super neka ostane. Ukoliko nije nece mu se produzit ugovor i to je to. Ali mu se jasno i glasno to mora komunicirati i utjecati na placu.

Ne nesto na pola vamo tamo, rile bit ces rotacija ak ti je to okej placa bu tolika. Zelimo da ostanes imas pobjednicki duh, sportsku prgavost i trebas nam da zadrzimo kulturu u svlacionici i razvoj mladih igraca. Hoces/neces?
  • Marley
    2.3k
    Haha ja si ga ne mogu ni zamislit na klupi kao rotaciju. Nadam se da sam u krivu, ne bih da ode.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Koliko sam shvatio ti si zadovoljna njegovim igrama toliko da ti je u redu da bude prvotimac?

Meni ovaj potez daje nade da cemo napokon dovest pravog lijevog beka dostojnog razine Dinama, para imamo.
  • Marley
    2.3k
    mislim da se nismo skuzili, za koga me pitas?

Moj komentar se odnosio na Rileta, kazem da ne bih voljela da ode jer ipak nije "bilo tko" u pitanju, nije neki bezveznjak kojem je Dinamo bio kratka, usputna stanica. Barem ga ja tako ne dozivljavam. Ali isto tako tesko si mogu zamisliti da ce pristat biti zamjena na klupi.
    Ali o tom po tom, vidjet cemo kako ce na kraju ispast.
  • Sixthway
    563
    Očekivao sam jako puno više ali uklopio se u neko sivilo I prosječnost cijele ekipe. Da ode u neki drugi hrvatski klub bio bi među najboljim bekovima. Nije igrač za ligu prvaka ali Bjelica i Jakir su ga stavljali u jake utakmice u prvu jer očito na treningu među boljima. Mislim da je on svoje ispucao dao je neke odlične lopte, bio veseljak I trudio se ali jbg , on je najmanje kriv kaj smo tu di jesmo. U nekoj drugoj situaciji dobio bi ugovor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.